Two Brothers Concept

Two Brothers Concept

Two Brothers Concept – Doi Frați, O Idee Și Mult Entuziasm

Anul acesta, proiectul Incubator de talente s-a derulat în Păltiniș, la Cabana Two Brothers Concept. Amănuntele poveștii, evoluția și planurile de viitor? Interesante deopotrivă toate!
Cum a apărut ideea Two Brothers Concept?
Ideea Two Brothers Concept a pornit de la o tavernă din Zakinthos, Grecia, unde doi frați au pus la punct o afacere de entertaiment turistic, iar faptul că am doi băieți, a venit mănuță pentru alegerea numelui. Practic, conceptul Two Brothers, îmbină cazarea în pensiune, cu activități outdoor sau indoor (team-building, instructor ski, mountain bike, drumeții montane, activități distractive alături de posibilitatea organizării și livrării de training și coaching, în natură, în domeniul gestiunii echipelor, vânzări, leadership, comunicare).
Cine este Daniel Balut?
Daniel este acel om plin de energie și curaj, de profesie economist, bancher de peste 20 de ani, fost sportiv de performanță, pasionat de munte, activități sportive și oameni faini.
Cum este tatăl Daniel Balut?
Tatal Daniel, e un bărbat ocupat, foarte activ, care găsește însă timp să se ocupe de cei doi băieți, găsește timp și pentru activități sportive, și pentru treburile casei, și pentru afacere și servici, și pentru timp liber, evident toate acestea ținând de o bună organizare.
Care este cea mai mare satisfactie de până acum?
Cea mai mare satisfacție până acum e faptul că am început afacerea neavând finalizat întregul imobil și nici ideile, însă lucruile au început să vină de la sine, pe măsură ce am pășit în piață. Pensiunea se autofinanțează pentru finalizarea ei, iar ideile au început să se concretizeze și să aducă rezultate.
balut 2

Planul de acasă s-a potrivit cu…realitatea?
Planul de acasa s-a potrivit destul de bine cu realitatea în ceea ce privește afacerea, uneori chiar a fost doar baza de plecare și realitatea a arătat importanța existenței unui plan sănătos de dezvoltare. Ce a fost mai greu, planul de acasă privind construcția, a fost mai greu de potrivit. Idei noi, costuri în plus…
Care sunt planurile din viitorul apropiat?
Pentru viitorul apropiat, planul este de finalizare a pensiunii, de mărire a capacității de cazare, moment în care putem intra puternic pe piața de team-building pentru firme mici, dezvoltând totodată și programele de training și activități outdoor. De asemenea dorim înființarea unei școli de schi, cu mai mulți monitori și dezvoltarea de programe de tabere de schi și tabere de vară pentru copii și adulți.
Care au fost cele mai mari trei provocări?
Cele mai mari trei provocări au fost și încă mai sunt: finalizarea construcției, dotarea ei și amenajarea curții, conceptul în sine și testarea lui, și marketingul firmei.
balut1
Care este cea mai importantă lecție de până acum?
Cea mai importantă lecție primită, este, cred, că dacă ai un vis, o viziune, nu sta, acționează, încearcă, fă primii pași, restul va veni de la sine, chiar dacă e greu!
Care sunt cele mai importante trei lucruri pe care ar trebui să le știe un antreprenor?
Un antreprenor ar trebui să aibă în primul rând curaj să încerce permanent, apoi să își cunoască foarte bine domeniul de expertiză și să se diferențieze de piață prin „acel ceva” doar al lui și să știe exact cine îi sunt clienții, ca să se adreseze segmentului potrivit. Asta, pe scurt, pentru că dealtfel, un antreprenor e un fel de mamă cu mulți copii, care nu plâng toți în același timp.
Proiectul Incubator de talente înseamnă o tabără derulată anual pentru copii care au rezultate foarte bune la învățătură și care provin din medii defavorizate. Despre alte proiecte ale Asociației Happy Moms, găsiți informații pe www.happymoms.ro.
Mulțumim pentru găzduirea generoasă, Two Brothers Concept!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top