Sofia Teleanu

Sofia Teleanu

Sofia Teleanu – Ambitioasă și Loială

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/Sofia-Teleanu.jpg

fericită întâmplare a făcut  prezența Sofiei  devină o constantă în viață Asociației Happy Moms. Legătură creată prin empatie și entuziasm a determinat implicarea ei personalăîn calitate de voluntar, dar și a organizației pe care o reprezintăîn calitate de Marketing Manager – Eliana Mall – în acțiunile și evoluția comunității de mămici harnice, vesele și implicate. Sofia este o mamă devotată, o persoană veselă și tonică, un om bun și un profesionist desăvârșitVa invităm  o cunoașteți mai bine.
question Spune-ne cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie să le știm despre ține.
Sunt o persoană veselă și optimistă, dedicată profesiei și familiei mele. Sunt guvernată de dorința de a învăța, de progres și de excelență. Îmi place să combin într-un mod armonios ceea ce reprezint în plan personal şi ceea ce este nevoie să reprezint în plan profesional. Din prietenie am învățat o parte dintre cele mai importante lecții ale vieții mele de până acum. Albert, băiețelul meu, este dragostea vieții mele.
question Cum ești  profesionist ?
Perfecționistă – dorința de a excela este cea care mi-a guvernat întotdeauna activitatea profesională (și personală). Cer foarte multe de la mine, iar ambiția nu îmi permite eșecul. Cele două principii pe care le urmez sunt acelea că “omul sfinţeşte locul” şi întotdeauna “să las ceva frumos în urma mea”. Mă dedic cu plăcere oricărei experienţe profesionale, atâta timp cât găsesc acel „ceva” care să mă stimuleze şi să am libertatea de exprimare necesară pentru a contura acţiuni creative, cu ţintă clară în obţinerea rezultatului dorit. Am învățat să fiu atentă la cei din jur, să îi ascult și să înțeleg principiile care îi ghidează. Orice om are o poveste și, deseori, aceasta este la baza profesionistului.
question Dar  mamă ?
Experiența mea de mamă este destul de scurtă – Albert este în viața mea doar de un an de zile. Un an care mi-a adus bucurii extraordinare, un an în care am învățat să trăiesc și să visez și pentru altcineva, nu doar pentru mineSunt o mamă atentă (fără a fi obsedată de orice mișcare a copilului meu), sunt o mamă grijulie (fără a fi sufocantă). Știu că pentru a putea să îi ofer lui Albert cea mai bună educație, va trebui să muncesc, să cresc pas cu pas alături de el și să evoluez. Personal, mi-aș dori ca Albert să fie mândru de caracterul moral neîndoielnic și de realizările profesionale ale părinților lui. Iau fiecare moment așa cum vine și învăț, zi de zi, cum să gestionez situațiile noi care apar. Voi încerca să nu îmi învârt viața în jurul copilului, ci să îi las libertatea de a învăța din fiecare pas, fie și atunci când acesta se încheie cu o căzătură. Zâmbetul de pe chipul lui îmi alungă orice neliniște.
question Ce ai face diferit în carieră dacă ai avea oportunitatea de a schimba ceva ?
Experiențele sunt cele care ne formează  profesioniști. Pe scurt, nu aș schimbă absolut nimic. Din fiecare situație am învățat ceva important, fiecare pas mă conduce spre ceea ce mi-am proiectat în mintea și sufletul meu. Niciodată, nimic nu este întâmplător, din contră… există un moment pentru fiecare oportunitate. Experiența se acumulează prin acțiuni, iar evoluția profesională este doar o chestiune de opțiune personală.
question Ce înseamnă pentru tine familia ?
Totul. Familia înseamnă acasă, bucurie, energie, dorinţa de a trăi armonios. Atât familia care mi-a fost dată, cât și cea pe care am ales-o. Mihai, soțul meu, este cel care mi-a dezvoltat simțul practic și ce înseamnă să ai coloană vertebrală în orice situație.
În cea de-a doua categorie intră și prietenii, mai bine spus prietenele mele. Ele conturează acel cerc de oameni foarte apropriati, de suflet, cu care împărtășesc o dragoste necondiționată; ele – Cristina, Liliana și Oana – sunt cele alături de care am învățat cu adevărat definiția cuvintelor „loialitate” și „prietenie”.
question Dar carieră ?
Carieră este  o carte cu foarte, foarte multe pagini. Indiferent de cât de interesantă este, indiferent de cât de mult îți place, îndiferent câte ore te ține prinsă între cuvinte și printre rânduri, uneori trebuie să o așezi pe noptieră și să revii în realitate. Cariera este parte din mine. Nu este cea care mă definește întru totul  persoană, dar este o componentă esențială.
question Ce planuri de viitor ai ?
Evoluția personală și profesională. Voi căuta să devin femeia care știu că pot deveni. Voi continua să visez și să îndeplinesc vise, voi continua să învăț, să ascult și să înțeleg. Voi continua să mă bucur de oamenii dragi și de momentele de fericire – atunci când vor veni și indiferent de cât de scurte pot fi.
question gânduri pentru Happy Moms
Happy Moms este o nouă provocare pe care o voi aborda cu seriozitate și profesionalism. Voi face tot posibilul pentru a ajuta  voluntar în materializarea proiectelor și în îndeplinirea obiectivelor asociației. Proiectele în care mă implic sunt cele în care cred și care îmi aduc onoare. Happy Moms este un astfel de proiect. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a ajuta!
question cuvinte care te caracterizează
Loialitate, Pasiune, Iubire, AmbițieCunoaștere
Interviu realizat de Eliza Biro (redactor suntpitic.ro)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top