Simina Taraboanta

Simina Taraboanta

Simina Taraboanta – Creativă și Intuitivă

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/Simina-Taraboanta.jpg

“Mamici cu afacere proprie de peste 5 ani, dornice de a ne împărtăși din propria experiență, avem?” A fost întrebarea lansată public, la care am primit un zâmbitor, rapid și prompt DA, de la Simina.

Am descoperit o femeie puternică, o mămică iubitoare și un profesionist cu suflet deschisdispusă mereu  ofere voluntar din cunoștințele sale de specialist legate de ONG, firmă, formare și fonduri structurale, o personalitate carismatică și încântătoareSe consideră a fi caracterizată de: curaj, intuiție, creativitate, corectitudine, idei, iar afacerea este bazată pe inovație, valoare, calitate, experiență, vechime, așa cum însăși declară.
question Cum a început și cum a evoluat povestea antreprenoriatului tău?
Ideea inițierii unei afaceri proprii mi-a venit după ani de muncă într-un ONG, care m-a învățat multe dar mi-a și dat curajul necesar începerii unei afaceri pe cont propriu. A fost o hotărâre de moment, mi-am urmat intuiția și dorința de a face ceea ce îmi placeDacă reușești  faci ceea ce îți place și evoluția va veni. Am evoluat și eu împreună cu afacerea și am învățat  în antreprenoriat, orice provocare trebuie acceptată și  riscând te dezvolți.
question Ce înseamnă pentru tine rolul de mamă? Dar de antreprenor și președinte ONG? Cum se împacă toate rolurile tale sau cum le îmbini?
Cred  a fi mamă e o altă etapă a evoluției mele  persoană și e o stare firească a oricărei femei. Pentru mine rolul de mamă e o lecție de relaxare, afecțiune și fericire și nu îl consider un job, ci o oază de energie din care îmi încarc bateriile. Pe de altă parte, rolul de antreprenor, deși este un job destul de obositor atât fizic cât și emoțional, este cel în care  simt bine, făcând ceea ce îmi place. Pentru mine este important  fiecăruia dintre aceste roluri -i acord importanța pe care o meritănefăcând abuz nici de unul nici de altul.
question Ce ai face diferit în calitate de mamă?
 mai face un copil dacă  avea cu 10 ani mai puțin.
question Dar în calitate de antreprenor?
Mi alege mai cu grijă colaboratorii și  încerca  aduc un plus valoare afacerii prin ceva unic (ceea ce este de fapt și planul meu).
question Care a fost cea mai mare realizare  mamă?
În primul rând venirea copilului a fost o reală realizare, pentru mine nefiind chiar ușor și natural  devin mamă. Dar a meritat așteptarea.
question Dar în calitate de antreprenor?
Cred  și pentru mine și pentru multe alte afaceri, în ziua de astăzi e o realizare  menții afacerea la un nivel satisfăcător pe piață.
question Cum ai ierarhiza rolurile tale și de ce?
Nu îmi place  fac ierarhii în viața mea, fiecare are importanța lui. Poate  într-o zi e mai important  fiu mamă, iar în altă zi e foarte important  fiu antreprenor în primul rând. E important  îți asumi atâtea roluri câte poți  joci. Deja dacă sunt mai multedeși importante, rezultatele vor fi slabe. Și ajungi în situația de a păstra în viața ta doar rolurile care întradevăr contează.
question Ce planuri ai pentru viitor?
 feresc  îmi fac planuri pe termen lung și  bucur de viață așa cum e. Îmi doresc  îmi îndeplinesc cu succes toate rolurile, îmi doresc  aduc un plus valoare vieții mele prin ceea ce fac atât pe plan personal cât și profesional.
question Ce le-ai transmite mamelor care doresc  înceapă o afacere?
 creadă în idee!  creadă în ele!  o înceapă!
question Un gând despre Happy Moms?
Felicitări pentru ideea Happy Moms în primul rândva doresc  faceți multe mame fericite pt  așa vor fi și copiii fericiți!
Simina Tărăboanța are 37 ani, este mămică de Luca de 2 ani și 10 luni, este owner la Versus Project și președinta a asociației AtelieR.
Interviu realizat de Eliza Cherulescu Biro (redactor Suntpitic.ro)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top