“M-am gândit la un proiect nou, pentru mica noastra comunitate, un fel de sămânță să ne ajute să strângem fonduri după această izolare. Ce zici dacă le încurajăm pe doamne să scrie un fel de scrisori pentru viitor, ca un mesaj într-o sticlă, să o lăsăm viitorului. Ele le trimit pe o adresa de email, sunt asigurate că vor fi anonime, dacă doresc asta. Le anunțăm că le vom publica într-o carte, după ce depășim criza asta. Toate fondurile strânse din vânzarea cărții vor susține proiecte de educație finaciară, ca să ne reclădim. Aș numi această colecție Scrisori către mine.”
Azi am primit acest email care pe lângă faptul că ne emoționează prin faptul că suntem în gândurile voastre mereu, ne dă speranța și energie pentru a merge mai departe.
Așadar, doamne dragi, dacă doriți să scrieți o scrisoare către voi, cele din viitor, anonimă sau nu, care ulterior acestui impas temporar, va fi publicată sub formă de carte pentru a strânge fonduri pentru proiectul Business Kid – educație financiară prin teatru și poveste, vă rugăm să ne trimiteți scrisoarea pe adresa contact@happymoms.ro.
Cu recunoștință, vă mulțumim! Mulțumim Maria Gastaldo – voluntară a Asociației happy Moms.

Echipa Happy Moms