Scrisori către mine

bottle with a message or letter on the beach sos PFEJ43Z

„M-am gândit la un proiect nou, pentru mica noastra comunitate, un fel de sămânță să ne ajute să strângem fonduri după această izolare. Ce zici dacă le încurajăm pe doamne să scrie un fel de scrisori pentru viitor, ca un mesaj într-o sticlă, să o lăsăm viitorului. Ele le trimit pe o adresa de email, sunt asigurate că vor fi anonime, dacă doresc asta. Le anunțăm că le vom publica într-o carte, după ce depășim criza asta. Toate fondurile strânse din vânzarea cărții vor susține proiecte de educație finaciară, ca să ne reclădim. Aș numi această colecție Scrisori către mine.”
Azi am primit acest email care pe lângă faptul că ne emoționează prin faptul că suntem în gândurile voastre mereu, ne dă speranța și energie pentru a merge mai departe.
Așadar, doamne dragi, dacă doriți să scrieți o scrisoare către voi, cele din viitor, anonimă sau nu, care ulterior acestui impas temporar, va fi publicată sub formă de carte pentru a strânge fonduri pentru proiectul Business Kid – educație financiară prin teatru și poveste, vă rugăm să ne trimiteți scrisoarea pe adresa contact@happymoms.ro.
Cu recunoștință, vă mulțumim! Mulțumim Maria Gastaldo – voluntară a Asociației happy Moms.

Echipa Happy Moms

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top