Scrisoare De La Moș Crăciun

Scrisoare De La Moș Crăciun

Scrisoare De La Moș Crăciun

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/Scrisoare-De-La-Moș-Crăciun.jpg

Dragii mei,
Înainte de a îmbrăca straiele de sărbătore mi-am luat un mic răgaz să vă scriu câteva rânduri.
Această scrisoare nu este un răspuns la milioanele de gânduri pe care mi le-ați scris voi toți, de-a lungul anilor, în scrisorile minunate pe care mi le-ați expediat. Răspunsurile le-ați primit deja și le mulțumesc părinților, bunicilor, fraților, mătușilor și unchilor, nașilor, celor dragi vouă care m-au ajutat să duc la bună împlinire dorințele voastre.
S-ar spune că eu aduc bucurie în sufletele voastre dar acum recunosc că eu sunt doar un prilej. Mesagerii bucuriei sunt, de fapt, cei care vă știu cele mai adânci simțiri și dorințe, care veghează mereu la fericirea voastră. Cum nu toți au acest noroc, le mulțumesc, în mod special, acelor mulți oameni de bine care nu i-au uitat pe cei sărmani și m-au ajutat să îndeplinesc și dorințele lor.
Mi-ați dăruit atâta dragoste crezând că eu sunt răspunsul aspirațiilor voastre iar eu, copleșit, am încercat să creez momente magice, în care să reunesc familiile, de la mic la mare, ca să simțiți, de fapt, unde se regăsește dragostea și împlinirea. V-am rugat să lăsați supărările și să petreceți momente minunate în compania celor dragi, să rememorați locuri și oameni importanți, să vă înălțați sufletele cântând colinde.
Cel mai important: v-am ajutat să dăruiți…nu numai jucării, dulciuri, hăinuțe, cărți, parfumuri și altele lucruri frumoase cât să faceți cadouri mult mai prețioase: timpul vostru, vorbe frumoase, gânduri sincere, gesturi memorabile.
În scrisorile pe care mi le-ați trimis, mi-ați vorbit despre voi și am putut afla ce experiențe interesante ați trăit de-a lungul anului. Cei mici mi-au spus că au fost cuminți, că au învățat bine la școală iar cei mai năstrușnici, care nu au fost nici cuminți și nici nu s-au spetit cu învățătura, au promis, cu aceeași sinceritate, că se vor îndrepta.
Părinții lor nu mi-au scris căci sunt foarte ocupați și, pentru ei, în era tehnologiei avansate, scrisorile sunt desuete. S-au gândit, însă, la mine cu nostalgie și cu mult drag și, oarecum, cu o undă de neîncredere care s-a spulberat când și-au văzut copiii deschizând cu nerăbdare cadourile. Moș Crăciun există!
Apoi sunt toți ceilalți oameni frumoși care cred în Crăciun: își decorează casele, fac cozonaci și mâncăruri gustoase, petrec cu casa plină de voie bună, colindă și fac urări sincere, dăruiesc cadouri. Unii dintre aceștia îmi scriu epistole luminoase și, chiar dacă n-ar scrie, important este că ei cred cu adevărat în existența mea.
Nu în ultimul rând, îi amintesc pe aceia care doresc să rămână anonimi pentru faptele importante pe care le fac. Eu știu cine sunt și am convingerea că vor fi răsplătiți pentru bunătatea lor. Nu se așteaptă la vreo mulțumire pentru că ființele nobile au credința intrinsecă că trebuie să înfăptuiască mereu fapte bune și asta le este o recompensă în sine.
Atâta dragoste, căldură, bunătate, experiențe unice… mă înduioșez prea tare și am treabă multă de făcut!
Eu vă mulțumesc de fapt, pentru darurile voastre. Voi sunteți magia!
Moș Crăciun
 
Scris de Dana Anghelescu

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top