Școală de antreprenoriat online

Dacă ai un vis sau ai testat deja ideea ta, dacă vrei să o transformi în afacere dar îți lipsesc stropul de curaj, determinarea sau pașii concreți pentru a o transforma într-o pasiune care aduce profit, înscrie-te la școala online de antreprenoriat!

Te așteaptă zeci de ore de webinar, interacțiunea permanentă cu trainerii și o comunitate care simte ca și tine.

Cum funcționează?

Etapa 1

Completezi formularul

Completezi formularul de înscriere aici
Etapa 1

Etapa 2

Confirmarea înscrierii

Primești confirmarea înscrierii
Etapa 2

Etapa 3

Primești Factura

Ne trimiți datele de facturare și primești factura
Etapa 3

Etapa 4

Faci plata

Plătești 1000lei din 1500lei drept avans în maximum 2 zile după primirea facturii
Etapa 4

Etapa 5

Ești în școala de antreprenoriat online

Participi la webinarii, discuți cu colegele tale și cu trainerii în grupul secret, faci teme și te bucuri de rezultate
Etapa 5

Etapa 6

Îți promovezi afacerea nou creată

Dacă ai participat la module, intri în programul de promovare a afacerii nou create – interviu pe website-ul Happy Moms, participare la întâlnirile de networking Business Mom Club.
Etapa 6

Crezi că e momentul potrivit să înveți și să aplici în același timp?

Te-ai săturat de încercări de a testa idei și a promova produse sau servicii? Vrei să știi dacă ideea ta va genera profit? Vrei să înveți rapid să ai o afacere profitabilă?
Știi câte femei își doresc să devină independente financiar și să petreacă timp cu copiii lor? Conform studiilor, peste 51%

Majoritatea mamelor aflate în concediul de creștere a copilului visează să aibă propria afacere, se redescoperă, se reinventează și de cele mai multe ori renunță la joburi plătite peste media pieței pentru a-și împlini un vis. Acela de a avea un program flexibil și de a petrece timp cu cei mici.

Misiunea noastră este aceea de a te învăța, rapid și ușor cum să transformi într-o afacere profitabilă visul tău în timp ce te conectezi cu alte femei care simt aceleași emoții, aceleași temeri.

Nu este obligatoriu să înveți, la fel cum nu este obligatoriu să ai o afacere.

Dar nu e păcat să nu o faci chiar acum?

Școala online de antreprenoriat

Îți oferim șansa de a învăța alături de traineri care înțeleg și empatizează cu provocările tale, cum să transformi o idee într-o afacere profitabilă.

Totul este pe înțelesul tău: accesibil. Avansat fără să fie dificil.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în programul nostru, și să dedici câteva ore pe săptămână. Noi vom avea grijă să înțelegi totul, te vom învăța cum să ai mindsetul potrivit, cum să vinzi și să promovezi propriile produse sau servicii și cum să acorzi atenția cuvenită fiecărei etape din proces, pentru ca visul tău să devină o afacere excepțională.

Ce înveți concret?

Să negociezi și să vinzi

Să scrii un plan de afaceri

Să promovezi produsele/serviciile

Să construiești imaginea potrivită și atrăgătoare pentru afacerea ta.

Totul se derulează ONLINE, în confortul casei tale, cu susținerea din grupul de lucru comun.

Cine susține webinariile?

simina 800x806 1

Simina Tărăboanță - trainer

Manager la Versus Project Brasov, Presedinte al Asociatiei AtelieR, expert evaluator al proiectelor depuse la Comisia Europeană si mamica lui Luca. Are mii de ore de trainer la activ, mii de proiecte evaluate și a participat ca trainer la fiecare dintre cele cinci ediții ale școlii antreprenoriale.

Webinarul Siminei se axează pe realizarea propriului tău plan de afaceri.

Ioana Andrievici - negociator, trainer, autoare

Negocierea contractelor este de baza pentru orice antreprenor, orice persoana care lucreaza in vanzari, in achizitii sau in orice fel in negocierea de contracte. Este motivul pentru care am scris cartea ”Negocierea si intocmirea contractelor” intr-un limbaj simplu si la obiect, pe intelesul persoanelor fara studii juridice.

ioana andrievici
96766055 2483573768560487 6626641144769937408 o

Alexandra Ciucanu - copywriter

“Simt” e unul dintre verbele pe care le folosesc cel mai des, iar în ceea ce mă privește, simt că misiunea mea este să presar magie peste poveștile mele și ale celor din jur.
Scriu cu speranța ca poveștile magice să îți aducă inspirație!
 
Cursul se adresează femeilor care NU au cunoștințe în domeniul copywriting și va fi susținut, așadar, la nivel începător.

Adriana Handaric - marketing strategist

Misiunea mea este să ajut antreprenoarele să conceapă și să implementeze strategia potrivită pentru dezvoltarea afacerii lor. Mai exact croim garderoba ideală pentru afacere printr-un “A-dressed Marketing.”

Cursul se adresează femeilor care NU au cunoștințe în domeniul marketing și va fi susținut, așadar, la nivel începător.

FIF4399copy4 Medium e1628777636817
94605158 2902746243114449 5834109637300846592 n

Monica Ducu - trainer, business mentor

Sunt Monica Ducu – Coach/ Business Mentor/ Speaker/ Business Building Expertsi transfom pasiunile oamenilor in proiecte si businessuri de succes.

Ce beneficii ai?

Care este investiția?

Investiția este de 1500 lei, din care 1000lei se achită la înscriere, după primirea confirmării de înscriere. Restul după 1 lună de la începerea programului.

Dacă ești mamă singură, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa contact@happymoms.ro cu subiectul VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU!, deoarece avem 4 locuri cu tarif preferențial. 

Căt durează înscrierile?

Știm din experiența offline că locurile se ocupă repede, așa încât avem 15 locuri care pot fi ocupate între 15 ianuarieși 1 martie, inclusiv.

Școala antreprenorială pentru femei

Cum știi dacă ți se potrivește sau nu?

Este pentru tine dacă

Nu este pentru tine dacă

Testioniale

Shopping Cart
Scroll to Top