Romina Pescaru și pasiunea ei pentru oameni

Romina este din Cluj, iar pasiunea ei pentru binele oamenilor a ajuns și la noi. Azi v-o prezentăm, cu drag, suntem convinse că o să vă placă!

  1. Cine este Romina si cu ce se ocupă?

Sunt un om printre oameni, un om care a simțit dorința intensă de conștientizare, nevoia de vindecare emoțională și de dezvoltare și astfel am ales acest drum al cunoașterii de sine și al dezvoltării interioare.
Rolurile mele, pe lângă cel de antreprenor, sunt de terapeut, de coach, de trainer și de Facilitator de Constelații Familiale.
Prin aceste roluri îmi aduc aportul în lume din ceea ce sunt, în viețile acelor oameni care simt că vor să se descopere, care vor să dăruiască mai mult sens și plinătate relațiilor cu ei înșiși și cu ceilalți. Acelor oameni care aleg să se vindece emoțional, sufletesc, care aleg să se conecteze cu ei în inimile lor pentru a deveni mai conștienți și mai prezenți în viețile lor. Acelor oameni care vor să trăiască în comuniune cu adevărul din ei, poate mai tihniți și mai împlinitor!
ROMINA PESCARU 1

  1. De unde a apărut pasiunea pentru starea de bine a oamenilor?

Au apărut mai degrabă conștientizări în mine, pe parcursul anilor de muncă cu mine însămi, conștientizări despre viață, despre noi ca ființe umane, despre puterea relațiilor și a conexiunilor cu cei care ne-au dat viață dar și cu cei care ne-au purtat de grijă în copilărie și chiar generații în urmă.
Și multe alte conștientizări privind complexitatea ființei umane și a dinamicilor relaționale.
Când avem curajul și puterea de a privi în noi găsim toate elementele care ne susțin în viață dar și pe cele care ne blochează și care ne îngreunează atingerea scopurilor noastre! Și orice găsim în interiorul conștiinței noastre, fie că ne place, fie că nu ne place este acolo dintr-un foarte bun motiv! Și aici începe procesul de vindecare, al fiecaruia dintre noi, prin acest mic pas!
Pasiunea mea vine din emoția conștientizărilor oamenilor, din acea eliberare cu lacrimi în ochi și din întâlnirile intime cu vulnerabilitatea lor, a carei consecință este conectare profundă în inimă. Toate acestea sunt trăiri pe care oamenii cu care lucrez le experimentează atunci când se descoperă, când se vindecă emoțional și când se apropie de cine sunt ei cu adevărat în sufletele lor.
Pentru mine acesta este propulsorul principal, că acești oameni sunt mai conectați cu ei înșiși, integrează părți din ei și devin mai bogați în acceptarea de sine cu compasiune și recunoștință! Și din acest spațiu relaționăm mai uman, mai profund și dăruim mai curat din ceea ce suntem.

  1. Care este cea mai impresionantă întâmplare din viața ta profesională?

Toate experiențele pe care le-am avut cu oamenii cu care am lucrat au avut ceva frumos și relevant în ele. Cumva am primit ceva valoros din fiecare și m-au ajutat să-mi rafinez abilitățile și competențele mele interioare.
Impresionante sunt feedbackurile de după o zi sau după câteva zile când acești oameni care au lucrat cu ei înșiși printr-o metodă sau alta observă îmbunătățiri din mai multe direcții – fie că este vorba de viața lor sau de stările lor interioare, fie legate de comportament sau de atitudine în rândul membrilor familiei sau a celor din jur. De multe ori fiind vorba de copii dar si de ceilalți membri și se bucură de ceea ce observă și au profunde conștientizări. Acela este momentul în care ei știu că lucrurile sunt pe cale să se așeze armonios și vindecarea se produce! Si este minunat!

  1. Cum alegem un profesionist în domeniul tău de activitate? După ce ne ghidăm?

După simțire și trăiri. Noi ca oameni avem nevoie să rezonăm cu terapeutul sau cu coach-ul în fața căruia ne deschidem ființa. Si cel mai bun indicator este simțirea noastră, intuiția noastră.

  1. Pentru ce te recomandă clienții tăi?

Sunt cuvinte care mă emoționează și mă onorează în același timp și-mi confirmă că fac bine ceea ce fac. Pentru felul în care ei s-au simțit în relația cu mine, pentru ușurința cu care ei au reușit să ajungă la ei înșisi. Pentru capacitatea mea de simțire și de conectare care le facilitează accesul mai ușor la ei înșiși. Pentru blândețe și compasiune, pentru schimbările și îmbunătățirile pe care le simt în viețile lor. Le mulțumesc tuturor pentru încredere și deschidere și pe această cale!
Munca cu noi înșine nu este una ușoară dar este tare valoroasă și înălțătoare, ne ajută să cultivăm frumosul și potențialul curat din noi și să le dăm mai departe în lume!

  1. Ce ai recomanda antreprenoarelor la început de drum?

Să se înconjoare de oameni care văd lumina din ochii lor atunci când vorbesc despre motivația lor interioară, despre misiunea și viziunea lor! Acest flux de energie este vital pentru a ne menține pe drumul nostru și ne ajuta sa ne păstrăm încrederea în visurile noastre!
Să avem smerenie și respect față de acel ceva din noi care s-a pus în mișcare, care dăruiește din ceea ce suntem și ne face să ne simțim vii, chiar și atunci când puterea de a continua este încercată!
Cred în puterea generată de ,,împreună,, și în curajul de a fi onești cu noi înșine și cu ceilalți! Cred că asta poate să ne ajute în orice etapă suntem în viețile noastre. Recomand conectarea cu oamenii care ne simt și ne onorează potențialul și care ne respectă vulnerabilitatea, oameni care ne pot crea prin prezența lor un mediu în care să fim onești și împăcați cu onestitatea din noi!
Echipa Happy Moms

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top