Happy Business Moms

Happy Business Moms este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Business Mom Club Înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

Accesul se realizează pe bază de contribuție anuală, membrele clubului beneficiaza de reduceri la partenerii clubului și de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms la achitarea contribuției anuale integrale. Întalnirile membrelor clubului se organizează lunar, fiind de asemenea organizate și întalniri informale, cu diverse ocazii, pentru socializare.

Clubul își desfășoară activitatea în Brașov, București, Sibiu, Făgăraș și Cluj.

Vă invităm să construim împreună o comunitate, participarea clienților, furnizorilor sau a oricăror femei care au afaceri și credeți că ar fi interesate să ne cunoască, este un mare plus pentru toți cei implicați! De doua ori pe an alegem si premiem ambasadoarea Business Mom Club – femeia care crede atat de mult în noi încat aduce noi membre – și cea mai activă membră a clubului – cea care, prin recomadări, genereaza cea mai mare cifră de afaceri suplimentară pentru membrele clubului!

Vă așteptăm cu drag!

Shopping Cart
Scroll to Top