Prima școală de antreprenoriat din România pentru mame.

Acum online.

Dacă ai un vis sau ai testat deja ideea ta, dacă vrei să o transformi în afacere dar îți lipsesc stropul de curaj, determinarea sau pașii concreți pentru a o transforma într-o pasiune care aduce profit, înscrie-te la școala online de antreprenoriat pentru mame!

Te așteaptă zeci de ore de webinar, interacțiunea permanentă cu trainerii și o comunitate care simte ca și tine.

De 4 ani organizăm anual programul de training, mentorat și promovare pentru mame în Brașov. Pentru că am primit din ce în ce mai multe solicitări de la mame din alte orașe, am decis să mutăm întreaga activitate online.

Cum funcționează?

 1. Te înscrii completând formularul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeH-xoL-Go5ErDmF5dSWkDB48HV3mOuMeawbDbqiNrecO0eAA/viewform
 2. Primești confirmarea înscrierii
 3. Ne trimiți datele de facturare și primești factura
 4. Plătești 1000lei din 1500lei drept avans în maximum 2 zile după primirea facturii;
 5. Participi la webinarii, discuți cu colegele tale și cu trainerii în grupul secret, faci teme și te bucuri de rezultate;
 6. Dacă rezolvi toate temele, promovezi la mentorat – 4 întâlniri, online sau offline, cu femei antreprenoare cu experiență cărora le adresezi întrebări;
 7. Dacă ai participat la toate cele patru întâlniri, intri în programul de promovare a afacerii nou create – interviu pe website-ul Happy Moms, participare la întâlnirile Business Mom Club.

Crezi că e momentul potrivit să înveți și să aplici în același timp?

Te-ai săturat de încercări de a testa idei și a promova produse sau servicii? Vrei să știi dacă ideea ta va genera profit? Vrei să înveți rapid să ai o afacere profitabilă?

Știi câte mămici își doresc să devină independente financiar și să petreacă timp cu copiii lor? Conform studiilor, peste 51%

Majoritatea mamelor aflate în concediul de creștere a copilului visează să aibă propria afacere, se redescoperă, se reinventează și de cele mai multe ori renunță la joburi plătite peste media pieței pentru a-și împlini un vis. Acela de a avea un program flexibil și de a petrece timp cu cei mici.

Misiunea noastră este aceea de a te învăța, rapid și ușor cum să transformi într-o afacere profitabilă visul tău în timp ce te conectezi cu alte mame care simt aceleași emoții, aceleași temeri.

Nu este obligatoriu să înveți la fel cum nu este obligatoriu să ai o afacere.

Dar nu e păcat să nu o faci chiar acum?

Școala online de antreprenoriat pentru mame

Îți oferim șansa de a învăța alături de traineri care înțeleg și empatizează cu provocările tale, cum să transformi o idee într-o afacere profitabilă.

Totul este pe înțelesul tău: accesibil. Avansat fără să fie dificil.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în programul nostru, și să dedici câteva ore pe săptămână. Noi vom avea grijă să înțelegi totul, te vom învăța cum să ai mindsetul potrivit, cum să alegi forma legală ideală, cum să promovezi propriile produse sau servicii și cum să acorzi atenția cuvenită fiecărei etape din proces, pentru ca visul tău să devină o afacere excepțională.

Ce înveți concret?

 • să identifici și să realizezi visul printr-o metodă științifică
 • să decizi în cunoștință de cauză ce formă legală alegi
 • să negociezi și să vinzi
 • să faci un plan, un plan de afaceri
 • să promovezi produsele/serviciile
 • să construiești imaginea potrivită și atrăgătoare pentru afacerea ta.

Totul se derulează ONLINE, în confortul casei tale, cu susținerea din grupul de lucru comun.

Cine susține webinariile?

Mirela Oprea – trainer, coach, psiholog, doctor în dezvoltare internațională

“Proiectul în care investesc cel mai mult timp şi energie este cel de Dream Management, prin care ajut oamenii să îşi identifice şi să îşi realizeze visurile. În curând voi lansa o carte pe această temă. Visul meu este ca fiecare cetăţean din România – adult sau copil – să aibă un vis pe care îl urmează şi oameni în jur care să îl ajute să îşi realizeze visul. ”

Webinarul Mirelei se axează pe identificarea visului tău și pe realizarea lui.

Simina Tărăboanță – trainer

Manager la Versus Project Brasov, Presedinte al Asociatiei AtelieR, expert evaluator al proiectelor depuse la Comisia Europeană si mamica lui Luca. Are mii de ore de trainer la activ, mii de proiecte evaluate și a participat ca trainer la fiecare dintre cele cinci ediții ale școlii antreprenoriale.

Webinarul Siminei se axează pe realizarea propriului tău plan de afaceri.

Ioana Andrievici – expert negociator, trainer, speaker, coach, autoare

“Am peste 14 ani experienta in negocierea contractelor si negocierile de business. Dupa terminarea facultatii de drept in anul 2001, impreuna cu sotul meu, Viorel Andrievici, am infiintat compania Rubinian, firma de consultanta si planificare in afaceri. In cadrul acesteia am dezvoltat partea de modele de contracte intocmite complex, ca baza solida de negociere pentru ambele parti.

Am reprezentat zeci de companii la negocierile de business (parteneriate de afaceri, fuziuni, vanzari de firme, negociere de contracte, etc), actionand ca mandatar sau intermediar (negociator).”

Webinarul Ioanei se axează pe tehnici de negociere care te ajută să fii mai convingătoare și să vinzi mai mult.

Bianca Medovarschi – antreprenoare

Este zbsolventa a Facultății de comunicare profesională Timișoara (departamentul de limbi moderne aplicate-interpret profesional germana si engleza) și a Academiei de Studii Economice (specializarea relații economice internaționale), antreprenor în domeniul comerțului electronic și consultanței în IT. După ce a devenit mămică a pus bazele unei librării online (booklandia.ro) de la concept, branding, relații cu furnizorii, negociere, relații contractuale, termeni și condiții de livrare. Expertiza ei se extinde și în domeniul relațiilor comerciale externe, oferind consultanță firmelor care doresc extinderea activității lor comerciale în afara României, un fel de matchmaking al soluțiilor informatice cu nevoia piețelor externe, dar și consilierea firmelor IT din afara României, care își doresc să implementeze soluții pe piața IT autohtonă. Pe acest segment de activitate are o experiență de peste 10 ani dobândită în multinaționale, dar și firme IT cu capital românesc. 

Webinarul Biancăi se axează pe provocările pe care le întâlnești la început de drum, mai ales dacă vrei și eshop.

Oana Costache – expert contabil

Cu experienta in diferite domenii de activitate, medicale, resurse umane, management, accesare fonduri europene.

Webinarul Oanei se axează pe a cântări beneficiile fiecărei forme legale de organizare a afacerii, fie că este PFA, SRL, II sau alte forme.

Dana Lupșa - Lector universitar doctor economist, specialist PR, președintele Asociației Happy Moms

Lector universitar doctor economist, specialist PR, președintele asociației Happy Moms, cu o experiență la catedră de peste 16 ani și în profesia de PR de 5 ani.

Webinarul Danei se axează pe crearea unei imagini potrivite și atractive a afacerii tale și pe instrumente de promovare utile afacerii tale.

Ce beneficii ai?

– Înveți cum să ai o afacere profitabilă mai repede decât ți-ai imaginat vreodată că poți;

– Înțelegi ce formă legală este potrivită pentru afacerea ta;

– Lucrezi efectiv pentru visul tău, după o metodă științifică;

– Înveți cum să alegi mesajele și culorile potrivite pentru brandul tău, dar și cum să promovezi ulterior produsele sau serviciile;

– Economisești timp deoarece vei știi cum se realizează toate procesele, chiar și promovarea, și vei putea face chiar tu asta 2 ori mai bine, și în surprinzător de puțin timp;

– Descoperi to do și not to do de la femei antreprenoare care au trecut prin aceleași provocări ca și tine;

– Scurtezi timpul necesar a obține profit;

– Descoperi secretele aplicate de marile companii pentru a avea o afacere care aduce profit;

– Te bucuri de comunitatea online și întâlnirile offline ale clubului femeilor antreprenoare care îți aduc oportunități de promovare și cliente noi.

Ești pregătită să devii și tu antreprenoare?

Care este investiția?

1500 lei, din care 1000lei se achită la înscriere, după primirea confirmării de înscriere. Restul după 1 lună de la începerea programului.

Dacă ești mamă singură, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa contact@happymoms.ro cu subiectul VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU!, deoarece avem 4 locuri cu tarif preferențial. 

Căt durează înscrierile?

Știm din experiența offline că locurile se ocupă repede, așa încât avem 15 locuri care pot fi ocupate între 6 august și 6 septembrie, inclusiv.

Școala antreprenorială pentru femei

Școala antreprenorială pentru femei

Școala antreprenorială pentru femei

Mărturii ale cursantelor

MAME ANTREPRENOARE DIN PASIUNE!

“Educația este îmblânzirea unei flăcări, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTAR