Happy Business Moms Brașov

Happy Business Moms este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Happy Business Moms înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

Accesul se realizează pe baza de contribuție anuală, membrele clubului beneficiază de reduceri la partenerii clubului și de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms. Întâlnirile membrelor clubului se realizează lunar, existând și întâlniri informale cu diverse ocazii, lunare de asemenea.

Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!

Pe parcursul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de invitații noștri, într-un cadru ideal pentru socializare și învățare.

Iar noi iubim copiii, însă credem cu tărie că aceste ore merită petrecute doar împreună cu alte mămici, așa că pentru buna organizare vă rugăm să lăsați copilașii în grija tăticilor sau bunicilor.

Locuri limitate, voie bună nelimitată!

Te asteptam asadar lunar la întâlniri.

Contribuția pentru participare este de 50 de lei. Membrele Happy Business Moms beneficiază de gratuitate. Banii strasi la fiecare eveniment merg catre proiectele asociatiei, Business Kid – educatie financiara pentru copii, Business Teen – educatie antreprenoriala pentru tineri si Incubator de talente – tabara de educatie nonformala si program de dezvoltare pentru copii din familii defavorizate!

Plata se poate efectua prin transfer bancar, in contul asociatiei – RO71BTRLRONCRT0252540401

Trimite direct email la brasov@happymoms.ro. Locul tau este confirmat după efectuarea plătii.

BMC Brasov

Adriana Handaric – Community manager; Alexandra Ciucanu – Online community manager

E-mail – brasov@happymoms.ro