Business Mom Club Sibiu

Business Mom Club este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Business Mom Club Înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

Accesul se realizează pe baza de contribuție anuală, membrele clubului beneficiază de reduceri la partenerii clubului și de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms. Întâlnirile membrelor clubului se realizează lunar, existând și întâlniri informale cu diverse ocazii, lunare de asemenea.

Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!

Pe parcursul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de invitații noștri, într-un cadru ideal pentru socializare și învățare.

Iar noi iubim copiii, însă credem cu tărie că aceste ore merită petrecute doar împreună cu alte mămici, așa că pentru buna organizare vă rugăm să lăsați copilașii în grija tăticilor sau bunicilor.

Locuri limitate, voie bună nelimitată!

Te asteptam asadar lunar la întâlniri.

Contribuția pentru participare este de 35 de lei. Membrele Business MoM Club beneficiază de gratuitate. Banii strasi la fiecare eveniment merg catre proiectele locale ale asociatiei.

Plata se poate efectua prin transfer bancar, in contul asociatiei – RO71BTRLRONCRT0252540401

Trimite direct email la sibiu@happymoms.ro. Locul tau este confirmat după efectuarea plătii.

BMC Sibiu

Adina Lukacs – Community Manager; Cristina Vadastreanu – Online Community Manager

E-mail – sibiu@happymoms.ro

Adina Lukacs

Community Manager

Business Mom Sibiu

Adina Lukacs, EMBA

CO-FOUNDER, www.librariadevinuri.ro

         Adina a lucrat peste 13 ani în industria de publishing pentru copii. Şi-a început cariera în calitate de Manager de Vânzări Publicitate pentru diverse publicații pe care firma le avea in regie de media la momentul respectiv și a avut șansă să lucreze în mai toate departamentele editurii Media Service Zawada Publishing. Mare parte din timp l-a petrecut în companie ca și Director de Marketing, poziție care  i-a adus cele mai mari satisfacții profesionale, iar ulterior a fost numită Director General.      

     Spirit antreprenorial, Adina împreună cu soțul ei și un alt asociat, lansează în 2014 magazinul online de vinuri romanești & accesorii pentru servirea vinului www.librariadevinuri.ro , ca urmarea firească a absolvirii unui program de Executive MBA în cadrul Asebuss în colaborare cu prestigioasa universitate Kennesaw State University din Atlanta, USA.

   În prezent deține cel mai frumos și plin de provocări job, acela de mamă a unei fetițe de 1 an. A învățat multe din aceasta poziție, în special cum să se organizeze mai bine, astfel încât să poate îmbina armonios cele doua job-uri,  cel de antreprenor și cel de mamă.

Cristina Vadastreanu

Online Community Manager

Testimonial