Business Mom Club Cluj

Business Mom Club este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Business Mom Club Înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

Accesul se realizează pe baza de contribuție anuală, membrele clubului beneficiază de reduceri la partenerii clubului și de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms. Întâlnirile membrelor clubului se realizează lunar, existând și întâlniri informale cu diverse ocazii, lunare de asemenea.

Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!

Pe parcursul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de invitații noștri, într-un cadru ideal pentru socializare și învățare.

Iar noi iubim copiii, însă credem cu tărie că aceste ore merită petrecute doar împreună cu alte mămici, așa că pentru buna organizare vă rugăm să lăsați copilașii în grija tăticilor sau bunicilor.

Locuri limitate, voie bună nelimitată!

Te asteptam asadar lunar la întâlniri.

Contribuția pentru participare este de 40 de leiMembrele Business MoM Club beneficiază de gratuitate. Banii strasi la fiecare eveniment merg catre proiectele asociatiei, Business Kid – educatie financiara pentru copii, Business Teen – educatie antreprenoriala pentru tineri si Incubator de talente – tabara de educatie nonformala si program de dezvoltare pentru copii din familii defavorizate!

Plata se poate efectua prin transfer bancar, in contul asociatiei – RO71BTRLRONCRT0252540401

Trimite direct email la cluj@happymoms.ro. Locul tau este confirmat după efectuarea plătii.

BMC Cluj

Florina Russu - Coordonator Business Mom Club, Ana Maria Mociofan - Business Mom Club Agregator

E-mail -cluj@happymoms.ro

Florina Russu

Coordonator Business Mom Club Cluj

Russu Florina, profesor titular de literatură universală şi limba engleză în învăţământul de stat, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj-Napoca, 12 ani experienţă la catedră, consilier de imagine educaţional, coordonator naţional proiecte şi programe educative, scriitor.
Mămică a trei bulgăraşi de aur, Miruna, Dragoş şi Victoria, soţia unui munte de blândeţe, a devenit de curând antreprenor în domeniul consultanţei educaţionale, iar cea mai mare împlinire profesională îi este dată de recunoaşterea naţională în domeniul educaţiei instituţionalizate, bazate pe valori şi atitudini, reprezentând, prin ceea ce face, un laborator de imagine şi imaginar în cadrul reformei şcolii româneşti contemporane.
Am ales să fac parte din echipa Happy Moms Cluj deoarece am simţit că sufletul meu de bujor de munte se poate deschide liber şi solar în această comunitate minunată de femei oneste.

Ana Maria Mociofan

Business Mom Club Cluj agregator