Business Mom Club Alba Iulia

Business Mom Club este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Business Mom Club Înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

Doamne și domnișoare minunate, cu drag de antreprenoriat, va asteptam asadar la întâlnirea Business MoM Club de la Alba Iulia!

Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!

Pe parcursul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de invitații noștri, într-un cadru ideal pentru socializare și învățare.

Iar noi iubim copiii, însă credem cu tărie că aceste ore merită petrecute doar împreună cu alte mămici, așa că pentru buna organizare vă rugăm să lăsați copilașii în grija tăticilor sau bunicilor.

Locuri limitate, voie bună nelimitată!

Contribuția pentru participare este de 35de lei ( în contul Asociației Happy Moms: RO71BTRLRONCRT0252540401, Banca Transilvania sau prin PayPal folosind butonul Donate: https://happymoms.ro/donate/). Fondurile se îndreaptă spre finanțarea proiectului Business Kid- educație financiară pentru copii. Pentru plată, menționați “contribuție BMC Alba” . Membrele Business MoM Club beneficiază de gratuitate!

Înscrie-te folosind formularul de mai jos, sau trimite direct email la alba@happymoms.ro. Locul tau este confirmat după efectuarea plătii.

    Isabela Budusan – alba@happymoms.ro