Happy Business Moms

Happy Business Moms este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Business Mom Club Înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

Accesul se realizează pe bază de contribuție anuală, membrele clubului beneficiaza de reduceri la partenerii clubului și de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms la achitarea contribuției anuale integrale. Întalnirile membrelor clubului se organizează lunar, fiind de asemenea organizate și întalniri informale ,cu diverse ocazii, pentru socializare.

Clubul își desfășoară activitatea în Brașov, București, Sibiu, Făgăraș și Cluj.

Vă invităm să construim împreună o comunitate, participarea clienților, furnizorilor sau a oricăror femei care au afaceri și credeți că ar fi interesate să ne cunoască, este un mare plus pentru toți cei implicați! De doua ori pe an alegem si premiem ambasadoarea Business Mom Club – femeia care crede atat de mult în noi încat aduce noi membre – și cea mai activă membră a clubului – cea care, prin recomadări, genereaza cea mai mare cifră de afaceri suplimentară pentru membrele clubului!

Vă așteptăm cu drag!

Happy Business MoMs oferă femeilor acces la informații și oameni care le pot ajuta în dezvoltarea personală și a afacerii lor. Se creează astfel o comunitate menită să sprijine cu drag doamnele și domnișoarele interesate de antreprenoriat.

Întâlnirile Happy Business MoMs au loc lunar, iar ocazional se pot organiza și întâlniri informale pentru membrele clubului.

Această comunitate presupune prezența regulată la întâlnirile lunare, însă înțelegem faptul că diverse provocări pot interveni în activitatea membrelor. Pentru a sigura o bună desfășurare a întâlnirilor și o dezvoltare continuă a comunității avem un regulament care va fi făcut cunoscut fiecărei membre încă de la înscriere.

Suntem într-o continuă colaborare, nu și în competiție. Membrele Business MoM Club se alătură comunității pentru a susține, motiva, informa și a oferi recomandări celorlalte membre. Cu acest scop în minte, cu siguranță toate membrele vor avea doar de câștigat.

Pe lângă beneficiile pe care le aduce calitatea de membră, precum reduceri la parteneri, un interviu pe site-ul Happy Moms, reduceri la evenimentele Happy Moms, membrele pot beneficia și de o creștere a sumei generate din recomandări și referințe, în urma promovării afacerii lor în cadrul întâlnirilor. Totodată, prin prezența la întâlniri, se oferă acces la datele de contact ale celorlalte persoane prezente.

Membrele Happy Business MoMs pot fi antreprenoare sau doar femei în căutare de idei noi, susținere și networking în vederea deschiderii unei afaceri pe viitor.

Așteptăm ca fiecare membră să participe regulat la întâlniri, să achite taxele la timp, să fie punctuală, să respecte celelalte membre și invitații la întâlniri și totodată să contribuie la creșterea și bunăstarea comunității.

  • Absențele trebuie “anunțate” înainte de întâlnire.
  • Membrii ajung la timp și rămân pentru întreaga întâlnire.
  • Membrii trebuie să păstreze un standard de integritate personală și de business și să interacționeze cu profesionalism cu ceilalți membrii și recomandări.

Pentru detalii referitoare la modul de înscriere în club, vă rugăm să contactați coordonatorii din fiecare localitate.

IMPREUNA PENTRU FAPTE BUNE!

“Educatia este imblanzirea unei flacari, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTAR