Mamă, Soție, Prietenă – Sibiu – Partea 2

Mamă, Soție, Prietenă - Sibiu - Partea 2

Mamă, Soție, Prietenă, Femeie De Carieră Și Voluntar Happy Moms Sibiu – Partea A II-A

Lidia Bădilă este PR Happy Moms Sibiu și sufletul seriei de evenimente Ora de sănătate din Sibiu, care a dat start-ul Orei de sănătate din Brașov și campaniei #sanatatelapachet. O mamă pe al cărei chip se citește mereu bucuria, un jurnalist, specialist PR și mai nou o scriitoare cu har.
Daniela Vuță este Coordonatorul proiectului Business Mom Club Sibiu, inima și motorul acestei inițiative. O mamă extrem de grijulie și iubitoare, o soție dedicată, o doamnă extrem de organizată, de caldă, pentru care seriozitatea și standardele și obiectivele atinse cu efort susținut sunt măsura reușitei.
Mariana Tălmăceanu este o mamă frumoasă, pentru care a face bine este mai presus de binele material imediat. Un economist de un optimism incurabil, calmă și care mereu găsește soluții cu liniște.
Continuăm interviul cu cele trei doamne care contribuie cu timp, energie și entuziasm la activitatea Happy Moms Sibiu.
interviu Sibiu foto
Ce obiceiuri te-au ajutat până acum în cariera ta?
Lidia
Disciplina este obligatorie. Te ajută să te concentrezi asupra obiectivelor tale profesionale și să le atingi cât mai repede și cât mai ușor cu putință.
Perseverența este esențială. Eu am o vorbă. Daca nu poți să faci mereu lucruri mărețe, fă lucrurile mărunte într-un mod măreț. Până la urmă vei reuți!
Planificarea este cheia micilor reușite zilnice.
lidia1

Daniela
Ceea ce m-au ajutat cel mai mult în viața profesională au fost disciplina și consecvența cu care am dus, de fiecare dată, lucrurile până la capăt. Cred că “a face lucrurile cu entuziasm” este un obicei pe care l-am cultivat din momentul în care am înțeles că, indiferent de acțiunea pe care o întreprinzi, entuziasmul se transmite cel mai ușor.
dani1
Mariana
În primul rând organizarea, disciplina, echilibrul, credința, încrederea în mine.
Pentru ce ai recomanda Happy Moms?
Lidia
Happy Moms funcționează ca un grup de sprijin. Mamele găsesc în sânul asociației un spațiu călduros în care să se manifeste exact așa cum simt. Unele își descoperă apetitul pentru afaceri și antreprenoriat, altele învață să își pună în valoare latura creativă iar altele găsesc în inițiativele Happy Moms informație medicală de calitate.
Daniela
Pentru că Happy Moms înseamnă dăruire, sprijin și atenție acordată mamelor, ființe atât de puternice și totuși, atât de sensibile. Pentru că Happy Moms dezvoltă inițiative minunate, orientate către un scop extrem de important: educația și dezvoltarea personală, atât a femeilor, cât și a copiilor.
Mariana
Pentru tot ce înseamnă Happy Moms. Pentru socializare, pentru posibile parteneriate care se pot întampla, pentru lucrurile interesante și nu în ultimul rând pentru oamenii de valoare cu care intri în contact!
De ce ar alege cineva să fie voluntar Happy Moms?
Lidia
Sunt extrem de mândră de proiectul “Ora de sănătate” care a ajuns la cea de-a zecea ediție în luna iunie și care a pus față în față cu medicii peste 600 de mame și tați sibieni. Au fost intens dezbatute teme precum nașterea naturală vs. cezariana, vaccinarea copiilor, utilizarea antibioticelor, cancerul la sân, combaterea violenței părinților împotriva propriilor copii și multe alte subiecte la fel de interesante.
În paralel, întâlnirile desfășurate în cadrul Business Mom Sibiu, le-a pregătit pe mame pentru tot ceea ce presupune antreprenoriatul. Întâlnirile sunt deopotrivă practice și motivaționale și sunt o sursă continuă de energie și positivism.
Iată numai câteva motive să te alături voluntarelor Happy Moms!
Daniela
“Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” spunea Mahatma Ghandi. Este principalul motiv pentru care eu am ales să devin voluntar Happy Moms. Pentru că sunt femeie, pentru că sunt mamă și pentru că îmi doresc să fiu o componentă activă într-o comunitate a femeilor ce caută dezvoltarea personală și profesională prin antreprenoriat.
Privind în urma unui an de voluntariat, aș mai adăuga și alte motive pentru care încurajez mămicile să devină voluntare Happy Moms: posibilitatea de a relaționa și de a cunoaște alte femei senzaționale, dezvoltarea unor abilități (comunicare, spirit de inițiativă etc.), posibilitatea de promovare și de a face un networking de calitate (mai ales dacă există și o afacere) sau oportunitatea de a găsi motivație, curaj și inspirație personală din acțiunile întreprinse prin Happy Moms.
Mariana
De la origini nu sunt o materialistă! Rezultatele muncii unui voluntar nu sunt răsplatite în bani. Dar în momentul în care oferi un serviciu, un ajutor care și-a atins scopul, răsplata o simți în suflet. Și ce e mai frumos când poți să îl faci fericit pe cel de lângă tine, să îl ajuți complet dezinteresat? Și apoi întâlnirea cu oameni minunați din diverse domenii, care îți împărtașesc din experiența lor chiar se întamplă la Happy Moms.
Dragelor, dedicați-vă puțin timp acțiunilor desfășurate de Happy Moms și cu siguranță nu veți regreta!
Pe Lidia și Daniela le găsiți cu totul aici – https://lidiabadila.wordpress.com/about/ și aici https://www.facebook.com/speakersclubsibiu/
Mulțumim, mămici!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top