Mamă, Soție, Prietenă – Cluj – Partea 2

Mamă, Soție, Prietenă, Femeie

Mamă, Soție, Prietenă, Femeie De Carieră Și Voluntar Happy Moms Cluj – Partea A II-A

Adriana Dunca – Head of Happy Moms Cluj și Teodora Leonte – PR Happy Moms Cluj, sunt două mame determinate, profesioniste și prietene, două suflete care aleg să ofere din timpul lor comunității de mame din Cluj.
Florina Russu – mama optimist, veselă, caldă și fotograf voluntar al comunității, este un spiriduș pentru care totul se rezolvă cu răbdare.
Pe Daniela Copădineanu – voluntar Happy Moms – am cunoscut-o în octombrie, iar dăruirea și iubirea ei pentru frumos, profesionalismul și dedicarea, seriozitatea și tenacitatea, ne-a cucerit pe loc.
Le mulțumim din inimă pentru tot ce generează în Cluj! Am vrut să aflăm mai multe despre viața lor personal și mai ales profesională, așa că le-am provocat la un exercițiu de sinceritate.
voluntare cluj
Cum arată o zi din viața ta?
Adriana
Mă trezesc înaintea copiilor, citesc mailuri și câteva știri. Când se trezesc copiii în jur de ora 8, îi pregatesc pentru gradiniță și le fac micul dejun. După ce au plecat la gradiniță încep să rezolv în funcție de priorități treburile casnice, colaborările pe care le am, munca la proiectele pe care vreau să le demarăm. În jur de ora 17:30 îl iau pe David de la gradiniță. Dupa ce ajungem acasă ieșim la plimbare sau ne jucăm împreună. Urmează cina și pregatirea pentru somn. La culcare citim neapărat câteva cărți. După ce s-au culcat copiii, cam în jur de 21:30 și până la ora 1 când merg la culcare, profit de liniște și în funcție de preferințe mă uit la un film cu soțul, citesc o carte, beau un pahar de vin pe terasă, răspund la mailuri sau îmi organizez activitățile pentru urmatoarea zi.
Teo
Eu încă sunt acasă, în concediul doi de maternitate. Dimineața e moment organizatoric, strâng, pun vase și haine la spălat, apoi petrec câteva ore cu fetița din dotare, cât doarme scriu mailuri, studiez, citesc, apoi, când se trezește, focusul revine pe copil. Mai apuc să muncesc noaptea, când dorm copiii.
Florina
Ziua mea începe cu pregătirea copilașilor pentru grădiniță, continuă cu lecțiile de la catedră, activitățile săptămȃnale  recreative sau artistice cu Miruna și Dragoș, iar în weekend petrec timp de calitate cu familia. Cȃnd se întȃmplă să am evenimente educaționale unde să merg în calitate de fotograf, mă pot baza pe familie că stă cu cei mici. N-am cuvinte să le pot mulțumi că nu sunt singură în această călătorie.  Toată viața noastră este o călătorie, fiecare zi o potecă nebătătorită, ați mai auzit aceste expresii, sunt sigură, dar rămȃn valabile mereu. Îmi place și expresia: „Să ne facem ghiozdanul!” Ziua mea de a doua zi va fi bună dacă îmi pregătesc de cu seara ghiozdanul.
Daniela
Trezirea la ora 7 dimineața, cafea, merg la sala de sport ptr 1 oră, apoi direct la atelier unde încep să lucrez, apoi pauza de prânz ptr 1 oră și din nou lucru în atelier până la ora 18-19. Seara este dedicată familiei.
Ce obiceiuri te-au ajutat până acum în cariera ta?
Adriana
Perseverența. Încăpățânarea de a crede în ideile mele și de a încerca să le implementez.
Teo
Prioritizarea. Listele de taskuri zilnice, pe care le bifez când sunt realizate. Fără ele nu aș funcționa. Sunt organizată și țin la rutinele mele de segmentare ale treburilor, de orice natură ar fi ele.
Florina
Obiceiurile care mă ajută pe mine în carieră sunt mai multe. Îmi plac pașii mărunți și mulți, adaptabilitatea, entuziasmul, rugăciunea și proactivitatea.
Daniela
Ceea ce m-a ajutat întotdeauna în carieră este faptul că sunt un om tenace.
Pentru ce ai recomanda Happy Moms?
Adriana
Oportunitatea de a fi în contact cu persoane care te pot inspira atât profesional cât și personal, într-un mediu informal și cald. Posibilitatea de a face networking atât pentru a-ți promova afacerea cât și pentru a găsi noi colaboratori.
Teo
Când încerci, timid sau nu, să împaci ideea de mămicie cu cea de back-to-work, sau de antreprenoriat, sau de freelancing, simți ca nimeni nu reușește să te vadă pe de-a întregul, și mamă, și femeie, și om ce vrea să muncească. Happy Moms e un agregator de astfel de femei, care vor mai mult de la ele, care cred că le pot avea pe toate, dar care au nevoie de înțelegere, suport moral sau profesional, sau pur și simplu de momente de destindere. Pentru că își propune nu doar să adune mame în jurul unei idei, ci pentru că își propune să formeze profesionști, să dea șanse unor persoane în căutarea unui nou drum în viață, pentru că educă.
4
Florina
Recomand Happy Moms doarece este o asociație națională în extindere, proactivă comunitar, care transformă discuțiile cu specialiștii din domenii diverse, în proiecte, evenimente și campanii adresate mamelor, copiilor, tinerilor și familiei. Al doilea motiv este unul care ține de frumusețe. În ochii mei, nimic nu poate fi mai frumos decȃt un grup de mame fericite, femei însărcinate, copii și tineri, familii numeroase care prin programele, proiectele, campaniile și evenimentele Happy Moms sunt o comunitate fericită.
Daniela
Oameni frumosi, energie pozitivă, femei extraordinare.
De ce ar alege cineva să fie voluntar Happy Moms?
Adriana
Mămicile minunate din echipă. Posibilitatea de a iniția și implementa proiecte noi care să aibă un impact pozitiv asupra societății în care trăim. Participare gratuită la toate evenimentele Happy Moms.
Teo
E prima dată când practic voluntariatul, aici, în echipa Happy Moms din Cluj. Am ales să fac asta pentru că mă readucea pe linia de activat profesional, dar fără presiunea enormă a unui job propriu-zis. Apoi, am descoperit pasiunea, plăcerea de a face ceva nobil, pentru alții, cu propriile resurse. Și asta e neprețuit.
2
Florina
Puteți alege să fiți voluntar Happy Moms pentru că sunteți sincer și direct, pentru că ne dorim cu toții un echilibru profesie-viață, iar voluntariatul Happy Moms pe care eu îl recomand, alături de o mare îmbrățișare, este timp în care să te concentrezi pe ceea ce contează pentru tine, pentru orașul în care locuiești și să simți pulsul unei comunități cu un stil de viață flexibil, openminded.
Daniela
Din dorința de a fi alături de femei puternice, care sunt și mame și soții iubitoare dar își doresc sau au deja o carieră frumoasă.
Mulțumim pentru implicare, efort, timp și bucuria de a fi împreună!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top