Cosmetice Naturale Luthelo

Cosmetice Naturale Luthelo

Cosmetice Naturale Luthelo și Loredana KASCHOVITS

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/Luthelo-Si-Loredana-KASCHOVITS.jpg

Luthelo. Natural ca o atingere! Câte putin despre natură, originalitate, origine, acasă și săpun.

Tocmai din Deva, acum stabilită în Sibiu, este mămică pricepută ce a pus la cale o afacere naturală ca aroma de cer senin, senină  gândurile de copil și înfloritoare  ploaia de vara. Loredana Kaschovits este la fel de veselă dar totodată serioasă și implicatăpricepută și determinată. Am descoperit-o cu drag și mândrie, am remarcat  ne plac amândoura proiectele frumoase: mie Luthelo, ei Happy Moms. Și am decis  stăm de vorba pe îndelete.
Așa am aflat  Luthelo este un amestec de pasiune și hardupă rețete cu gânduri și zâmbete de copii. Dar o linie de produse atât de serioase  nici nu teai gândi cum în același atelier cochet pot  își facă loc, fără  dea din coate, de la grăsimi vegetale, unturi și uleiuri până la absoluturi prețioase, toate meșteșugit amestecate cu talent și pasiune pentru lucrul temeinic realizat.
luthelor1
Luthelo a pornit de la o nevoie a familiei și de la un amestec de silabe corespunzând prenumelui Loredanei și al celor doi copii ai ei. A evoluat firesc, cererea crescând pe măsură trecerii anotimpurilor, adăugând gamei săpunurilor și ulei de corp, emulsii pentru ten sau chiar ulei de protecție solară. Toate sunt realizate cu ingrediente naturale, cu dragoste și parfum de suflet de mamă.
Articole utile șiți pe blogul ei: Luthelo: DIYsau informații utile despre chimicalele din cosmetice Luthelo: vreau  știu .  invităm și în magazinul ei virtual: curat și aerisit. Natural  o atingere! www.luthelo.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top