LollyBoom

LollyBoom

LollyBoom – Cel Mai Mare Festival Pentru Familie Din Țară

De multe ori chem copiii să ne jucăm. De multe ori ne invită ei pe un ton suav, iar noi răspundem afirmativ. De multe ori avem vreme de reconectare în familie, în patru. La un moment dat, pornind de la constatarea că cei mici au nevoie de joc și joacă, și nu doar ai mei, acum cațiva ani, am organizat Happy Fest – festivalul familiei – care se întindea pe trei zile și s-a derulat outdoor și indoor, însă a făcut loc ulterior evenimentelor dedicate mamelor.
Ce mă bucură însă este că există totuși un festival al familiei, LollyBoom! Ce mă bucură și mai mult este că atre deja tradiție și mai ales că vine în Brașov, iar noi, Asociația Happy Moms, vom fi parte din acest evenimenty cu un atelier de pictură pe piatră – vineri, 8 septembrie și sambătă, 9 septembrie, între orele 10.00 și 13.00, mulțumită elevilor de la Liceul de artă Hans Mattis Teutsch și a a profesoarei Cristina Lorincz.
În perioada 8-10 septembrie va avea loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Noua. Tematica acestui concept este una care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, oferind comunității momente de relaxare, distracție și petrecere a timpului liber alături de cei dragi.
Ediția LollyBoom 2017 Brașov își propune să creeze amintiri de neuitat pentru tine, mămico, apropiații tăi și cel mai important să readucă în viața participanților cea mai frumoasă etapă, copilăria, prin diverse activități și ateliere creative. Ești așteptat într-o lume de poveste cu multiple concerte, spectacole de dans sportiv, magie, teatru, proiecții de film în aer liber, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney și diverse activități precum bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, tiroliană, cursă cu obstacole, trambulină, tobogane, jocuri ale copilăriei. Atât cei mici, cât și adulții au șansa să participe la peste 2000 de ateliere creative, educative și antrenante. Bineînțeles acestea sunt doar o parte dintre surprizele pe care organizatorii le pregătesc pentru voi.

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/LollyBoom.jpg
Condiția de a participa în cadrul festivalului este de a aduce cu tine energia și voia bună, accesul fiind gratuit. Pregatește-te pentru 3 zile de aventură în minunata lume LollyBoom.

Așa că noi vom fi acolo cu siguranță, vă așteptăm și pe voi!
Dana Lupșa – specialist PR, LollyComunicator

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top