Ioana Ciurea și arta dulce

Ioana Ciurea

Ioana Ciurea si arta dulce

 Pe Ioana Ciurea și creațiile ei…dulci și artistice, le-am descoperit in 2016, când am decoperit și generozitatea, sufletul bun și profesionalismul, îmbinate în mod fericit cu bucuria de a crea, pasiunea și creativitatea trasformate în arta produselor Cupcake Art. Vă invităm să o descoperiți și voi.

  1. Ce inseamnă Cupcake Art pentru tine?

Cupcake Art însemană o poveste, înseamnă bucurie, refugiu ,un loc în care simțul meu artistic nu se plictisește niciodată. Un loc ce aduce zâmbete oamenilor, de la cel mai mic până la cel mai mare.
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/10/1.Ioana-Ciurea-interviu-HM.jpg
       2. De unde a venit ideea?
 râzi ☺ din plictiseală. A fost o vreme în viața mea ..de mult apusă când aveam prea mult timp la dispoziție. Din plictis, pentru că eu nu pot sta niciodată degeaba m-am înscris la un curs de bucătar..acolo am descoperit cât de minunată  este bucătăria și tot acolo am realizat mi place munca aceea dar  nu  putea face de mâncare prăjiturile  fascinează. Acolo a început pasiunea, au urmat cursuri de specializare în pastă de zahăr, modelaj flori, figurine, deserturi franțuzești, monoportii,royal icing și multe altele.
3. Cine a fost cel mai mare susținător?
Aici se bat pentru primul loc mama mea și soțul meu ☺ mama m-a încurajat mereu  fac ceea ce îmi bucură sufletul ( și m-a și ajutat cu muuuulte rețete) iar soțul meu  susține când vine partea de business. El are de cele mai multe ori, mai multă încredere în forțele mele decât am eu.
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/10/3.Ioana-Ciurea-interviu-HM.jpg
4. De cât timp ai lansat afacerea?
La începutul lui 2018 voi aniversa 6 ani de CupcakeArt, nu în formulă actuală, dar bazele atunci au fost puse.
5. Au fost momente când ai vrut  renunțiDacă dacare au fost motivele?
Momente în care vreau  renunț au fost și sunt și acum…nivelul de muncă este enorm, nu mai ai weekend-uri libere, nu mai ai Sărbători, lucrezi în toate perioade în care ceilalți au concediu. Îmi răpește mult timp pe care mi dori  îl pot petrece cu fetiță meaRămân pe acest drum pentru  iubesc ceea ce fac, pentru  am marele noroc  lucrez cu soțul meu ( altfel n-am apucă se ne mai vedem deloc)pentru  îmi rade sufletul când termin un proiect și văd satifsactia de pe făța clienților mei. “ ceea ce îți place cu adevărat și nu vei munci nici o zi din viața ta!” nu?
6. Cum reușești  îmbini toate rolurile de femeie de afaceri, mamăsoție, femeie?
Îmi vine  rad când citesc întrebarea…cum reușesc  le îmbin? Nici eu nu știu. Totul cred  ține de prioritățiÎn funcție de perioadă, le prioritizez. Nu este una mai presus  cealaltăci doar jonglez cu ele. Încerc  nu le suprapun, când muncesc , muncesc, când sunt cu familia mea, nu lucrez iar femeie încerc  fiu tot timpul. Feminitatea este o stare de spirit, continuă.
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/10/4.Ioana-Ciurea-interviu-HM-e1508850759402.jpeg
7. Cum ai decis  rămâi pe acest drum?
Provocări întâlnesc zilnic. Fiecare creație este unicăÎn fiecare tort și în fiecare evenimnet pun foarte multă muncă și foarte mult sufletDacă ar trebui   gândesc la una singură, profesional cred  cea mai mare provocare am avut anul trecut când am avut 2 evenimente în același timpcare însumau torturi și prăjituri pentru 750 de persoane, în 2 oameni. Iar personal, cea mai mare provocare este fiica mea. Nimic nu mi se pare mai provocator  rolul de mama fii în stare  creezi, modelezi și  îndrumi un om spre o viață împlinită.
8. Cum arată o zi din viață ta?
Începe cu zâmbete de copil frumos și se încheie  cu pupici și îmbrățișăriÎn rest, este o alergare continuă  țin de ce mi-am propus  fac,  ajung în toate locurile în care trebuie  fiu.  Într-o zi obișnuită gătesc, creez, decorez,socializez,  informez de noutăți, cercetez , ocup de partea economică a afacerii noastre și încerc  nu uit  acord câteva clipe  fiu recunoscătoare pentru tot ce am și ce pot  fac.
9. Care este cea mai amuzantă întâmplare din mix-ul rolurilor pe care le ai?
Probabil faptul  fetița noastrăbebeluș fiind , se relaxa și adormea la sunetul malaxorului. Era amuzant când era mititica și eu decoram torturi cu picea în sistemul de purtat☺ îmi plăcea  o știu acolo.
10. Ce ai face dacă nu ar fi Cupcake Art?
Mai mult  sigur m- întoarce la prima mea dragoste, nutrițiaîmi lipsește și dacă ar fi ziua de minim 48 de ore probabil  mi redeschide și un cabinet de nutriție și remodelare corporală.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top