Ioana Ciocan

Ioana Ciocan

Exigență, Profesionalism Și Atenție La Detalii – Atuurile Unui Avocat

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/ioana_ciocan_foto.jpg

Ioana Ciocan este avocat în Făgăraș, are propriul cabinet de circa 9 luni, dar este și mamă și voluntar Happy Moms, ceea ce în contextul în care atenția pentru detalii și exigența sunt clar punctele tari ale Ioanei iar timpul pentru fiecare dintre noi – prețios mereu, este un motiv de recunoștință. Am vrut să aflăm mai multe despre ce înseamnă toate rolurile din viața ei, așa că am întrebt-o.

1.De când și cum a început povestea ta alături de Happy Moms?
Am aflat despre activitatea Happy Moms, la finalul anului 2016, în cadrul unei întâlniri organizată la sediul AVE din Făgăraş, dedicată mamelor antreprenor sau viitoare antreprenor.
2. Ai o afacere sau o carieră? Povestește-ne despre aceasta.
Sunt avocat, mi-am înfiinţat cabinetul propriu de avocatură în Făgăraș, de aproximativ 9 luni de zile, după o perioadă foarte frumoasă şi fructuoasă de stagiatură şi de definitivat efectuate în cadrul unei societăţi importante de avocatură din Cluj-Napoca.

 
3. Când le faci pe toate și mai ales cum?
Câtă vreme găseşti sprijin şi ţi se ocordă ajutor de către familie, reuşesti să realizezi foarte multe. Cel puţin aşa simt că este în cazul meu. Am doi copii mici, care necesită iubire, timp, atețtie şi, fără sprijin, nu aş reusi în niciun caz să mă ocup corespunzător şi de latura profesională.
4. Cum arată o zi din viața ta?
Nicio zi nu este la fel. Însă, în general, daca am cauze,  pornesc dis de dimineață  la instanţă, iar apoi la birou unde fie am întâlniri, fie lucrez la dosare. După-masa este dedicată copiilor şi activităţilor cu ei.
5.Ce obiceiuri te-au ajutat până acum în cariera ta?
Eu îmi notez activităţile sau sarcinile pe care trebuie să le realizez şi, în acest fel, urmăresc sa le şi finalizez. Lucrez apoi la un sistem de încorporare eficientă a documentelor şi a infomațiilor care să mă ajute sa fiu organizată şi eficientă.
6. Pentru ce ai recomanda Happy Moms?
Recomand Happy Moms pentru implicarea continuă de care dă dovadă în viața socială şi cea de antreprenoriat privind doamnele şi domnișoarele dornice de activitate în felurite domenii, care mai de care mai interesante ori mai creative.
7. De ce ar alege cineva sa fie voluntar Happy Moms?
Pentru chiar motivul arătat mai sus. Practic te poţi implica într-o activitate relaxantă şi plăcută care adună la un loc femei interesante, creative, cu dorinţă de muncă, cu dorinţă de a ajuta, de a împărtăşi din cunoştinţele şi experienţa lor, şi care, împreună, contribuie şi la atingerea unor obiective sociale, necesare sau utile în comunitatea din care fac parte.
 
Mulțumim pentru sprijin, Ioana!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top