Interviu cu Liliana Damian, liderul mămicilor fericite din Alba Iulia

20190601 174000 e1566978299857Am descoperit în Liliana un suflet nobil, sensibil și care m-a inspirat enorm. Când m-a direcționat înspre ea, Dana Lupșa mi-a prezentat-o precum o zână – „…e în căutarea vocației. E blândă, caldă, cu mult entuziasm și multe idei. Sunt sigură ca va ieși un super interviu!”
Și așa a și fost! Ce a ieșit… vă las să vedeți cu ochii voștri și să simțiți cu inimile sufletului.
1. Povestește-ne despre tine, așa cum te vezi în oglinda minții și a sufletului Aici și Acum.
Privindu-mă în oglinda minții și a sufletului, Aici și Acum, mă văd o femeie împlinită, iubită, admirată, echilibrată. Născută și crescută la țară, înconjurată de natură și oameni frumoși, am fost mereu încurajată de părinți să învăț ca să îmi fac un rost. Ei, oameni simpli, au înțeles că doar prin educație te poți „îmbogăți” așa că am urmat un liceu pedagogic, apoi Facultatea de Filologie.
Nu am profesat în învățământ niciodată, însă, în toate companiile în care am muncit, am învățat și fiecare om pe care l-am întâlnit, a fost o lecție de viață pentru mine.
Ghidându-mă după proverbul „Omul sfințește locul”, la toate locurile de muncă avute, am fost un profesionist care și-a pus amprenta personală acolo. Un proiect drag sufletului meu, a fost magazinul bio pe care l-am conceput după placul meu. Gândit să aducă un plus de culoare în oraș, acolo mi-am petrecut 4 ani învățând să prețuiesc sănătatea și să acord o importanță majoră prevenției. Am organizat multe workshop-uri de conștientizare a stilului de viață, alături de specialiști în domeniul educației și sănătății. Tot în cadrul magazinului, am avut șansa să cunosc multe produse de înfrumusețare și Acum cu ele mă ocup în varianta online.
2. Vrem să aflăm mai multe despre comunitatea din Alba-Iulia – de ce o iubești într-atât încât să o reprezinți și să o ghidezi înspre succes?
Comunitatea din Alba Iulia este alcătuită din femei minunate, puternice, ambițioase, iar valoarea comunității este potențată de ele. Cum să nu îți dorești să le ghidezi? Mai degrabă aș spune să îmi fie ele ghid și sursă de inspirație. Așa va veni și succesul acestei comunități, prin suportul reciproc pe care ni-l dăruim!
3. Cum ai intrat în comunitatea Happy Moms și ce te-a atras cel mai mult la ea?
Am participat la inaugurarea comunității, în Alba Iulia, am descoperit că avem aceeași misiune: de a educa și sprijini mamele în dezvoltarea armonioasă și sănătoasă atât pe plan personal cât și profesional. Cel mai mult m-a atras faptul că este o comunitate unită, de la care pot învăța multe lucruri utile.
4. Dacă ar fi să o iei de la capăt, să ai din nou 18 ani,ce ai face diferit?
Dacă aș avea din nou 18 ani, aș fi mai încrezătoare în mine și nu aș mai lăsa pe nimeni să îmi influențeze deciziile. În rest, chiar dacă provin dintr-o familie modestă de la țară, sunt mândră de ce am realizat și le sunt recunoscătoare pentru modul în care m-au crescut!
5. Destăinuie-ne 3 vise frumoase de-ale tale, încă neîmplinite.
Cele 3 vise frumoase ale mele, neîmplinite încă sunt: să înot cu delfinii, să sar cu parașuta și să învăț să dansez. La următorul interviu vor fi împlinite, promit!
6… și trei vise împlinite.
Primul vis împlinit este și cel mai frumos: familia pe care am întemeiat-o! Al doilea vis măreț a fost să fiu propriul meu șef și al treilea să conduc mașina, aveam temeri de a ieși pe șosele, dar le-am învins și mă bucur.
7.De ce anume crezi că au nevoie femeile din ziua de azi pentru a-și găsi Calea, Misiunea personală?
Noi, femeile, avem nevoie de sprijinul celor dragi, de încredere în noi, de stabilitate emoțională! Nu cred că e o rețetă, general valabilă pentru a ne găsi Calea, dar cred că iubirea celor dragi este cel mai important „ingredient”.
8.Ce ne ține în spate, ce ne îndepărtează de la noi înșine?
Ne îndepărtează lipsa încrederii în noi, dorința de a fi perfecte, lipsa iubirii de sine.
9.Câteva cuvinte pentru comunitatea Happy Moms din țară?
Doamnelor, credeți în voi, în visurile voastre, credeți în puterea comunității și împărtășiți orice reușită sau eșec cu noi, membrele Happy Moms! Împreună vom fi o voce, vom fi o forță de nestăvilit! Noi suntem schimbarea, noi suntem viitorul!

Interviu realizat de către Andra Dan, copywriter voluntar Happy Moms

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top