Interviu cu Domnica Petrovai, Antreprenoarea Relațiilor Fericite

Domnica Petrovai 2Domnica Petrovai, psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatorul companiei Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu – un proiect dedicat celor care cred în relații fericite – are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. Este, de asemenea, și autorul primului curs online pentru cupluri: Pentru noi doi.
Suntem extrem de onorate că această Doamnă de poveste a ales să ne acorde câteva momente din prețiosul ei timp pentru a ne răspunde la câteva întrebări ce nouă ne sunt atât de dragi.
Vă invităm să o cunoașteți și să vă umpleți de ceea ce cuvintele ei oglindesc în voi.
Site-ul pe care o puteți regăsi pe Domnica și proiectul său Mind Education Health, sub sloganul Healthy Minds, Better Life este:
Mind Education Health
 
 
Cine este Domnica? Cu ce se ocupa ea ca antreprenor?
Sunt o femeie preocupată de sănătatea mea emoțională și a familiei, prietenilor și colegilor mei. Investesc energie și timp pentru a ne fi bine, pentru fi un om mai bun și să simt că am o contribuție în lumea în care trăiesc. Simt că suntem cu toții într-un proces de profundă transformare și vreau să fiu parte din acest proces.
Antreprenoriatul este un mijloc prin care  îmi ating obiectivele, să sprijin companii să devină sănătoase emoțional și relațional, să sprijin cupluri și familii să aibă o viață împlinită și frumoasă și să sprijin oameni care aleg să facă schimbări profunde în viață lor și să aibă grijă de sănătatea lor mentală. Am înființat o companie de consultanță psihologică în 2010, Mind Education Health, care are trei direcții care se întrepătrund, o clinică de psihoterapie, un departament de consultanță pentru companii și o școală pentru cupluri. Oferim companiilor servicii de consiliere psihologică pentru angajați și avem clienți care oferă aceste servicii de 7-8 ani, consultanță și coaching cu scopul îmbunătățirii relațiilor la locul de muncă și promovarea stării de bine, sau companii care vor să-și dezvolte programe de wel-being. Consultanții pentru companii sunt și cei care lucrează la clinică și avem acest avantaj al experienței directe cu angajații în procesul lor terapeutic. Școala pentru Cuplu este un proiect dezvoltat în noiembrie 2016 și oferă servicii și programe dedicate cuplului și familiei, pentru că cred în relații frumoase și iubiri sănatoase.
 
Care este primul tău gând când te afli in fata multor oameni ca si speaker?
Prefer evenimentele mai intime și cu mult mai puține persoane, nu îmi sunt confortabile sălile cu mulți oameni, însă când e nevoie să fac asta, merg cu emoție și curiozitate să întâlnesc oameni de la care am ce învăța și care să mă inspire. Și îmi doresc să promovez grija pentru sănătatea mentală și a cuplului.
 
Care sunt subiectele care crezi că îi fascinează pe oamenii de calitate din 2018?
Nu știu ce vor oamenii de care tu vorbești. Însă eu observ că din ce în ce mai mulți oameni pe care îi întâlnesc își doresc să se înțeleagă, să facă schimbări, să aibă relații mai bune cu oamenii apropiați, cu partenerul de viață și să muncească într-un loc sănătos. Mă bucur să văd oameni care au speranță și nu s-au resemnat.
 
Ce te motivează cel mai mult?
Oamenii. Îi iubesc și le doresc să le fie bine.
 
Ce ne poți spune despre tine mai aparte, mai puțin general?
Am reînceput de o lună și jumătate să practic mediațiile zilnice, folosesc aplicația Calm, să învăț mai multe despre nutriție și alimentație sănătoasă, despre odihnă și îmi doresc să călătoresc mult mai mult. Călătoriile mă relaxează mai ales că descopăr oameni și locuri noi, și devin mult mai creativă.
 
Care sunt 3 lucruri pe care le-ai luat cu tine pe un munte? Ca să nu fie insulă pustie…
Pe soțul și copiii.
 
Ce înseamnă pentru tine Normalitatea?
Autenticitate.
 
Cum te vezi peste 5 ani din punct de vedere profesional?
Bucuroasă și îmbogățită de experiența întâlnirii atât de multor oameni frumoși și generoși.
 
Dacă ar fi să faci o singură magie pentru această Lume, ce ai alege să faci?
Să vedem binele din noi.
 
Interviu realizat de către Andra Dan, voluntar copywriter Happy Moms
 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top