Ia Noastră Cea De Toate Zilele

Ia Noastra Cea De Toate Zilele

Ia Noastră Cea De Toate Zilele

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/Ia-Noastra-Cea-De-Toate-Zilele-300×300.jpg

Primăvara aduce cu ea parfum de tradiții, arome de cer senin și bucuria imensă de a fi din nou împreună cu natură. Am fost fascinată mereu de tot ce este frumos, tradițional și unic.

Două mâini de mamă pot face atât de multe pentru și împreună cu pruncii…pot face amintiri. Din dorința nestăvilită de a avea o ie doar a mea, am descoperit o doamnă, o bunică priceputăcare așează roșul și negrul meșteșugit pe pânză albăîn modele meșteșugite și frumos orânduite. Punctele curg râuri, trandafirii cad a parfum, iar apele se învolbură și se liniștesc a pricepere și meșteșug.
Coase ii brodate manual, iar fiica ei, Irina Matei, a aceepta  ne-o caracterizeze: “Mama a învățat  coasă de la mama ei, angajată la Artă Casnicăsingură organizație la care lucrau toate femeile din BreazaBunica mea cosea tot felul de iiuna mai frumoasă ca alta. Mama o ajuta mereu.
Acum mama este pensionară și marea majoritate a timpului o petrece cosind îi. Nu există model  nu-l știe coase, pe toate le imbogateaste și le tranformă. Fiecare ie este unică și deosebită.”
Talentul și răbdarea doamnei Liliana aduc a bunica cea din tindă, aduc a sat și candoare, pasiunea pentru cusut naște seninătate în priviri și liniște în gânduri. Coase cu drag, coase minutele, orele și tainele negândite și neștiute, coase cu dor de vremurile când mamele se adunau la clacă.
Coase a mamă și bunică pricepută. Coase. Ibrodate manual.
Echipa Happy Moms

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top