Business Teen

Business Teen – proiect care vizează înțelegerea profundă de către tineri a avantajelor și dezavantajelor rolurilor de antreprenor și de angajat. Tinerii participă la întâlniri cu oameni de afaceri și manageri cheie, învată să scrie un plan de afaceri, participă la o competiție de idei de afaceri și pot câștiga un premiu în bani care îi ajută să demareze afacerea. Programul de derulează pentru grupe de câte 10 tineri, în orașele Brașov și Cluj.

Manager proiect Brașov – Adriana Handaric

Etapa 1. Tinerii sunt informați de către profesorii coordonatori

Etapa 2. Tinerii doritori se înscriu în proiect prin completarea unui formular și a unei scrisori de intenție.

Etapa 3. Participă la întâlniri cu oameni de afaceri și manageri.

Etapat 4. Participă la sesiuni de training de 6 ore pentru a învăța să scrie un plan de afaceri.

Etapa 5. Depun, pentru a participa la un concurs, un plan de afaceri care va fi evaluat de reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentați din mediul academic și reprezentanți ai asociațiilor studențești.

Etapa 6. Câștigătorul va primi un premiu de 1000 lei pentru dezvoltarea afacerii.

Juriul competiției Business Teen

Andreea Mija

Andreea Mija

Andreea Mija este o tânără antreprenoare care deține și conduce cu succes compania Expert Cleaning cu sediul în Făgăraș.

Din 2005 compania prestează servicii de curățenie și întreținere pentru sectorul industrial, clienți retail dar și spații de birouri. Ca director general reușește să extindă baza de clienți a companiei astfel că activitatea acesteia se desfășoară, în prezent, la nivel național. Compania se pozitioneaza pe locul 1, in ultimii trei ani, fiind cea mai mare companie de profil din judetul Brasov. Expert Cleaning are peste 170 angajati la nivel national, o crestere anuala de peste 30% si este printre companiile de top din Romania in piata de profil.

Carmen Mihalca

Carmen Mihalca

După un scurt flirt cu ideea de angajat, Carmen Mihalca si-a  făcut o relație pe termen lung cu freelancingul, pe care a oficializat-o prin postura de antreprenoare. În 18 ani, împreună cu echipa de la Touch Tech s-a specializat pe dezvoltare de site-uri și CRM-uri pentru agenții imobiliare, dar și pe site-uri de prezentare, bloguri, platforme specializate sau magazinele online. Este specialist SEO tehnic(14 ani) și de 4 ani e partener Google Ads.

Pe 8 martie 2020 a lansat antreprenoare.ro – platforma feminină de afaceri, pentru promovarea antreprenoarelor din România și din diaspora.

Îi plac mult cărțile pentru copii și scrie cu drag despre ele pe FiledeVis.ro

Mihaela Nistor

Mihaela Nistor

Mihaela Nistor este Manager Italy Implementation and Service în cadrul companiei Automatic Data Processing Romania, conduce echipe formate din zeci de persoane și are o experiență vastă în management. A ales să răspundă prezent solicitării de a face parte din juriul competiției Business Teen deoarece crede că tinerii sunt motorul viitorului economiei naționale.

Mentori Business Teen 2020

Daniela Irimia

Daniela Irimia

Daniela Irimia are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting. În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro. Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru dezvoltarea asertivității și a abilităților de comunicare.

Bianca Bucă

Bianca Bucă

Sunt jurnalist din 2004, iar în prezent, sunt redactor la Radio România Brașov FM din cadrul Societății Române de Radiodifuziune.
De asemenea, dezvolt un mic brand personal cu creații vestimentare unicat Bya Fashion.
De câțiva ani, am făcut pasul și către literatură, scriind cărți pentru copii și dezvoltând o pagină-blog de călătorii.

Anca Ghinea

Anca Ghinea

Anca Ghinea, Creative Director, owner Kreatoria.ro, Creative Trainer, Anca este o susținătoare a creativității în business, în educație și în modul de a trăi viața. Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, media și publicitate, Anca a semnat numeroase articole în reviste prestigioase inspirându-le pe femei să caute calea spre progres, autenticitate și viață trăită frumos.

Consiliază cu success IMM-urile care vor să își găsească metoda de a se distinge în piață și de a avea mai mulți clienți prin produse și servicii oneste, relevante și cu un mesaj-poveste captivant. Activitatea sa se concentrează pe importanța creativității ca axă centrală a unei vieți profesionale, personale și antreprenoriale împlinite.

Business Teen Brașov 2019

Business Teen Țara Făgărașului 2019

Vrei să ne susții? Donează Acum!

Susține-ne!

RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON), CUI 33230839, Asociația Happy Moms