Eveniment fundraising

Happy moms

Eveniment Fundraising – Charity  Party, ediția a II-a

Cea de-a doua ediție a evenimentului spectacol-party caritabil se desfășoară pe data de 7 decembrie, în Brașov, miza fiind preprezentată de strangerea de fonduri pentru cele trei proiecte – Business Teen și Incubator de talente.
Lilly Drumeva, Mariana Pachis, Ricardo Caria, Cvartetul Gaudeamus al Filarmonicii Brașov și mulți alți artiști vin la Brașov pentru ca a aduce bucuria darului sprijinind astfel demersul strangerii de fonduri pentru cauza proiectelor educaționale non-formale ale asociației Happy Moms – Business Teen, Business Kid și Incubator de talente.
Business Teen este cel mai nou proiect derulat de către asociația Happy Moms, care se adresează – proiect pilot momentan – adolescenților care îți doresc să obțină independență financiară avand propria afacere. Proiectul isi propune sa aduca in contact oameni de afaceri si frelanceri, dar și manageri, cu adolescenți care visează să aibă o afacere.
Business Kid s-a derulat ca proiect pilot în anul 2016. Fondurile se strang prin intermediul vanzării cărții Trăiri nespuse, carte pentru care 12 femei cunoscute au scris povești adevărate, necunoscute publicului larg, cedand drepturile de autor. Obiectivul este reprezentat de 60 ore de training derulate pentru 400 copii.
36 copii, 29 ateliere, 17 zile, 3 ani. Rezultatele celor 3 tabere organizate deja pentru copii cu rezultate foarte bune la învățătură dar care provin din familii defavorizate. În anul 2016 am organizat tabăra la Brădet, în 2017 la Păltiniș, anul acesta una dintre ediții s-a derulat deja, urmează cea de-a doua ediție.

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/drumeva-1200×675.jpghttps://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/caria.jpg

Evenimentul este unul de elită având ca miză educația nonformală a copiilor, adolescenților și a celor mai puțin favorizați de soartă dar care au rezultate foarte bune la învățătură. Anual, prin proiectul-tabără Incubatorul de talente, 12 astfel de copii participă timp de 7 zile la activități educaționale non-formale, anul acesta sunt organizate două ediții. Business teen , iar Business kid îți așteaptă randul pentru ca 600 copii să beneficieze de informații financiare.
Varsta minimă sugerată a copiilor – 7 ani. Contribuție – 200lei/adult și copii peste 14 ani, 90 lei/copii cu varsta între 7 și 14 ani.
Înregistrarea se face completand formularul:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUsUhzUqUg7B4_Xep6OOehSvNe7-HPYrLP2YyD01ODmK5EdQ/viewform
Plata se poate face online în contul Asociației Happy Moms. Contul: RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania. Beneficiar: Asociația Happy Moms, CIF: 33230839, Detalii: Contributie Charity party. Vă așteptăm cu drag!

Sponsori gold ai evenimentului

Sponsori silver ai evenimentului

Eveniment Fundraising – Charity Garden Party, ediția I

Felicia Filip, Alexandra Ungureanu vin la Brașov pentru ca a aduce bucurie și a încanta participanții la Charity Garden Partt, sprijinind astfel demersul strangerii de fonduri pentru cauza educației non-formale a copiilor care învață foarte bine dar provin din familii defavorizate.
24 copii, 24 ateliere, 12 zile, 2 ani. Rezultatele celor 2 tabere organizate deja pentru copii cu rezultate foarte bune la învățătură dar care provin din familii defavorizate. În anul 2016 am organizat tabăra la Brădet, în 2017 la Păltiniș.
Este nevoie să ajutăm în continuare, așa că vă invităm împreună cu familia la petrecerea caritabilă cu tema Alice în Țara Minunilor. De ce Alice? Pentru că e nevoie de un vis pentru ca tot ce se întâmplă an de an cu cei mici să devină realitate. Și devine, an de an.
Evenimentul este unul de elită având ca miză educația a 12 copii care au rezultate foarte bune la învățătură dar provin din familii defavorizate. Anual, prin proiectul-tabără Incubatorul de talente, 12 astfel de copii participă timp de 7 zile la activități educaționale non-formale.
Vă invităm așadar să strângem fonduri pentru cauza copiilor care învață bine dar provin din familii defavorizate, aducând lumea visului mai aproape găzduind un program complex, ce include jocuri și ateliere educative pentru copii, dar și reprezentații artistice ale unor artiști cunoscuți, și promovând valorile locale și rolul educației non-formale. Totul sub semnul poveștii.

 
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/02/template-invitati-garden-party-felicia.pnghttps://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/template-invitati-garden-party-2.png

Veți găsi și obiecte pe care le puteți lua drept souvenir pentru o donație care merge către aceeași cauza, cabină foto pentru a mortaliza momentele magice, un candy bar șugubăț, open bar și alte surprize.
Ne vedem așadar pe data de 6 octombrie, ora 18.00, la centrul de evenimente Yaz – Hărman.
Dress code – cocktail.
Varsta minimă sugerată a copiilor – 7 ani.
Preț invitație – 150lei/adult, participarea copiilor este gratuită.
Înregistrarea se face completand formularul:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUsUhzUqUg7B4_Xep6OOehSvNe7-HPYrLP2YyD01ODmK5EdQ/viewform
Plata se poate face online în contul Asociației Happy Moms.
Contul este: RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania.
Beneficiar: Asociația Happy Moms
CIF: 33230839
Detalii: Contributie Charity garden party.
 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top