Emiliana Veres

Emiliana Veres

Emiliana Veres. Emoții, Îmbrățișări, Cuiburi De Zâmbete

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/Emiliana-Veres-300×300.jpg

Cuvintele cheie pentru cea mai bună îngrijire a unui copil sunt legate de căldură, de purtare, de mișcare și de nutrițieSunt singurele condiții pe care bebelușul le știe și îl liniștesc. El a fost timp de nouă luni cuprins în corpul cald al mamei, bine hrănit și în continuă mișcare.

În spatele șling-ului Cuib stă o mamă, Emiliana. Cu doi prunci. Idea șling-ului a venit dintr-o nevoie și o nemulțumire față de ce găsise pe piață, pentru purtat pruncii. Mi-a povestit  a probat multe sisteme de purtat bebelușisănătoase sau mai puțin sănătoase despre care nu știa și a achiziționat un sistem inadecvat, de pe un site online. A încercat  îl modifice și de aici a apărut iar nemulțumirea. Prea multe detalii, prea multe curele, prea multe catarame.
Utilizase deja șling-ul fix pe un umăr și simțea  trage destul de tare într-o parteAșa a apărut și a evoluat ideea. Combinată cu pasiunea pentru geometrie descriptivă, cu informații despre toate mijloacele de purtat, mai ales wrap-ul (eșarfă aceea lungă de 5 m care se înfășoară cu delicatețe), toate au determinat evoluția conceptului de Cuib. Și crește în fiecare zi pe baza feedback-urilor realiste de la persoanele care îl testează. Emiliana spune  îi este drag faptul  împreună cu familia ei a cuibărit emoții și trăiri în toată această perioadă, pe care încearcă  le împărtășească în jur cu deschidere!
Cuibul este locul unde bebelușul are mereu ”îmbrățișarea mamei” (precum și a tatălui, a bunicilor, a matusilor și a unchilor, a bonelor și a prietenilor). Cu un portbebe/pouch/șling fix Cuib, mâinile sunt libere, astfel încât pot fi folosite pentru a strânge în brațe pruncul sau pentru alte îndeletniciriMâinile sunt libere pentru a lucra, a găti, a avea grijă de ceilalți frați, pentru a plimba câinele, pentru cumpărături, pentru o vizită sau un spectacol…
A cuprinde înseamnă a face Cuibmâinile cuprind cu adevărat trupurile micuțilorExistă astfel bucuria  pruncii se simt cuprinși îi cuprindem, dar și mobilitatea unui portbebe versatil și ușor de utilizat. Șling-ul Cuib e un simbol al unei calde îmbrățișări ori de câte ori puii sunt purtați.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top