Echipa Happy Moms Brașov

Echipa Brasov

Adriana Handaric – Community manager; Alexandra Ciucanu – Online community manager

E-mail – brasov@happymoms.ro

Sunt Dana Lupșa, mamă de peste 7 ani a două suflete, lector doctor în management de 14 ani, specialist PR, practician Law of atrraction și antreprenor prin definiție. De-a lungul carierei mele am format peste 3500 studenți și oameni de afaceri și am dezvoltat 10 afaceri.Îmi place să lucrez cu femei determinate, optimiste și pentru care spiritualitatea este o valoare cheie, care fac afaceri din pasiune. Simt și înțeleg provocările prin care trece o femeie care își dorește succes pe plan profesional si personal.Se spune despre mine ca sunt „campioana motivării”, că le inspir și le dau curaj să strălucească și fac asta cu succes în Asociația Happy Moms pe care o conduc de peste 3 ani.
Cel mai mult îmi place să le ajut să devină un brand credibil și să rămână în mintea și sufletul clienților, mai ales dacă sunt la început de drum, dar și să descopere care este menirea lor și să o transforme în sursă de venit pentru familie. Mă bucură și mă împlinește să le știu bucuroase și împlinite!

Dana Lupșa

Președinte Happy Moms

Îmi plac la fel de mult cuvintele dar și numerele, iubesc educația în toate formele ei și ma bucur de claritatea pe care mi-o dă capacitatea de a privi ansamblul, cu toate laturile sale.

Ajut afacerile mici și mijlocii, fie că sunt la început sau cu vechime în piață să prospere și să se dezvolte, prin crearea și implementarea unei strategii de marketing, iar în paralel sunt jumătatea creativă și strategul unei afaceri de familie construită de la zero. Undeumbla este unul dintre copiii mei, o platformă intuitivă care ajută beneficiarii cu multiplele și complicatele task-uri generate de managementul și monitorizarea flotelor auto.

Sunt Adriana Handaric, mama, soție, marketer, antreprenor, manager, strateg, board member și community manager și abia aștept să împărtășesc cu voi frânturi din experiența și cunoștințele mele.

Adriana Handaric

Board Member

Community Manager

Imi plac oamenii si cred ca acesta este lucrul care ma defineste cel mai bine. Imi place sa ii vad, sa ii cunosc, sa ii inteleg si mai ales sa ii fac sa zambeasca si sa se bucure.
Am absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice in 2010 iar acum ofer suport IT in cadrul unei companii multinationale.
Mereu am avut o pasiune pentru organizarea de evenimente si m-am implicat cu fiecare ocazie in cele cu care simt ca rezonez. Astept cu mare drag sa fac asta alaturi de asociatia Happy Moms, sa facem mamici fericite impreuna si sa invatam multe lucruri frumoase

 

Alexandra Ciucanu

Board Member

Online Community Manager

Devenind mămica mândra a doua minuni, m-am aflat intr-un moment de cotitura al vieții in care ceva s-a schimbat ai am simțit ca pot mai mult.
Am admirat din umbra activitatea asociației “Happy Moms” si m-am bucurat pentru fiecare femeie, mămica, care a avut curajul sa faca o schimbare si a fost ajutata cu drag de voluntari. Si asa m-am gândit ca mi-ar place si mie sa fiu o zâna buna care sa aducă zâmbete pe fata mămicilor si sa le ajute sa se descopere si sa se aprecieze la adevarata lor valoare. Așadar, pun in slujba mămicilor calitatile mele de comunicare, înțelegere si orice mai este nevoie si îmi sta in putința, pentru a vedea cât mai multe zâmbete!

Oana Mihaela Ignat 

Voluntar administrativ

Sunt Laura Bercean, am 37 de ani și sunt absolventă a Universității de Vest, Timișoara, Jurnalistică și Engleză. Momentan sunt Brand Manager pentru NO ASHA DA – un brand care combină moda cu arta, Project Manager pentru Rope Street Museum – un loc ce sprijină artiștii și artizanii locali, președinte al asociației BertaLand – un proiect social la care lucrez și care va fi (cât mai curând, sper!) un așezământ (definitiv sau temporar) pentru seniori, copii și animale.
Mai sunt și Maritime Brand Ambassador pentru o companie australiană de bijuterii – motiv pentru care aștept cu nerăbdare să pot călători din nou.
Mă bucur MULT să pot face parte din acest proiect, I love teens – mă încarcă energia și curiozitatea lor, și sunt sigură că vom face o echipă faină!

Laura Bercean

Coordonator proiect Business Teen

“Partea nostimă a vieții e că dacă refuzi să accepți ceva ce nu este cel mai bun cu putință, în cele din urma îl obtii; dacă nu vrei în ruptul capului să te multumești cu ce se nimerește, atunci într-un fel sau altul e foarte probabil să capeți ceea ce dorești. E ca și cum soarta ar zice: omul ăsta e total nebun, pretinde perfecțiunea. Și atunci, așa, dintr-un simplu capriciu feminin, ți-o aruncă în brațe” – Somerset Maugham
Sunt Roxana Marchidanu și îmi place sa lucrez cu oamenii. Am făcut asta ca profesor timp de 21 de ani, ca recepționer de hotel 2 ani și ca om de vânzări și manager în asigurări de viață timp de 12 ani. Vreau mai mult de la mine și de la viata mea. Vreau să cunosc și alți oameni, sa împărtășesc ce știu și sa învăț. În rest, viitorul e deschis.

Roxana Monica Marchidanu

Responsabil Business Teen – activități de mentorat

Sunt Georgi și îmi place să surpind și să mă implic!

Am terminat specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală, și urmez un masterat de Medicină Tradițională Chineză în cadrul Facultății de Medicină Brașov; și cu toate astea, lucrez in PR și Comunicare.

Îmi plac oamenii, căpșunele și voluntariatul. Pe lângă voluntariatul la Happy Moms, mai activez și în Beard Brothers Brașov, unde sunt președinte de 1 an jumătate.

De curând am început să fiu optimistă și nerăbdătoare. Abia aștept să cunosc toate femeile din comunitate, să învăț lucruri noi de la fiecare, să mă implic şi mai mult și să am curajul să îmi pornesc propria afacere.

Georgiana Lasc

Junior marketing specialist

Sunt Ioana și sunt voluntar de meserie încă din 2015.

Oficial mă prezint ca junior content&copywriter/online marketing enthusiast și proaspăt antreprenor. Povestea se complică puțin: sunt studentă la Info, cochetez cu fotografia și… A, da! Fac și handmade!

Îmi place muzica veche, iubesc tare căpșunile, țestoasele și animalele în general.

A fi parte din familia Happy Moms e ceva la care nu m-aș fi gândit vreodată că o să se întâmple, dar cum oportunitățile faine apar când te aștepți cel mai puțin… Uite-mă, gata să contribui în această comunitate mega awesome.

Ioana Dan

Junior marketing specialist

De la prima întalnire a asociației Happy Moms am rezonat cu programele asociației.  Consider că educația în toate formele ei este cea mai importantă pentru dezvoltarea și evoluția societății.

Bianca Medovarschi, mama unui băiețel de 3 ani, de profesie filolog, a iubit dintotdeauna cărțile. Prin librăria online #Booklandia își dorește să ofere posibilitatea familiilor mixte din România și copiilor bilingvi să aibă acces la cărți în limbile vorbite acasă. Booklandia.ro este o librărie online dedicată familiilor mixte, cu copii bilingvi.

Este un tăram de poveste în care părinții pot găsi cărțile potrivite pentru copii, dar și materiale educaționale și jucării. Booklandia.ro este o librărie online care se pliază perfect nevoilor famiilor mixte din România, răspunde nevoilor copiilor bilingvi, încurajează dezvoltarea lingvistică a copiilor, încă de la vârste fragede. Pe lângă cărți, găsim și caiete de activități, puzzle-uri, cărți de colorat, jucării educative deosebite.

Bianca Medovarschi

Fundraiser

Sunt mamă, economist, cadru didactic asociat în cadrul Universitații Transilvania din Brașov.
Sunt o persoană veselă, creativă, ambițioasă și organizată. Ador să îmi petrec timpul împreună cu soțul și baiețelul meu. Iubesc mișcarea și ori de câte ori am ocazia ies în natură cu copilul meu, alergăm, ne dăm cu trotineta, facem baloane, colorăm și inventăm povești.
Simt o emoție imensă în suflet, când după o zi de muncă ajung acasă, deschid ușa și-mi văd copilul, care îmi spune mereu:” – Mami, ai venit! Te iubesc!” El este cel care îmi dă putere să trec peste greutăți, mă ambiționează și mă face să cred că ziua de mâine va fi una magică, plină de culoare, perfectă.
Proiectul Happy Moms reprezintă o provocare pentru mine și voi face tot posibilul să ajut la îndeplinirea obiectivelor asociației.

Popescu Anca

Voluntar Grafică

Sunt Laura Felea, am 35 de ani și dețin o grămadă de funcții, cea mai importantă fiind cea de mamă a unei perechi minunate formată din Natalia (8 ani) și Vlad (4 ani). Sunt o persoană binecuvantată, care se bucura de o familie minunată, de un soț extraordinar și niște părinți formidabili, ce au fost și vor rămane mereu exemplul meu în viață.
În prezent, job-ul principal este acela de coordonator al activității de retail dintr-o sucursală a unei bănci din Brașov. Sunt o persoană dedicată idealurilor mele, cu anumite principii și valori de la care nu mă abat niciodată. Sunt o familistă convinsă, un om care luptă constant cu propriile temeri și idei pentru a reuși să evoluez și să scot ce am mai bun din mine ca persoană. Ador să citesc, să petrec timp  de calitate cu familia mea, să mă bucur de fiecare zi binecuvantată oferită de viață.
Motto-ul meu este” Let excellence be your brand. When you are excellent you become unforgettable”- Oprah.

Laura Felea

Coordonator Business Mom School

Eu sunt una dintre Andreele născute în 1994. Sunt mama, soție, antreprenor, networker si consilier de stil de viata sănătos.

La 23 de ani am devenit mama unui băiețel pe nume Vladimir, iar aici totul a luat o alta întorsătură diferită față de felul în care priveam viata și cariera.

Pana de curând, drumul meu a fost haotic, presărat de visele și dorințele celor din jur. Apoi, am relizat cine sunt, ce vreau și pot sa fac și care este menirea mea.

Munca cu omul mă încarcă pozitiv, mă “obligă” la dezvoltare zilnică și imi aduce liniștea sufletească și împlinire!

Andreea Huidan

Redactor revista Happy Business

Sunt Rahela Petrescu și am experiență de peste 7 ani în real estate marketing, fiind focusată pe online marketing, (creative) content writing, social media coordination. De asemenea, scriu de peste 10 ani pe blogul personal rahelapetrescu.com, în ultimii ani concentrându-mă pe segmentul travel, fiind o mare amatoare de călătorii. Visul meu este să călătoresc peste tot în lumea asta, să mănânc mâncăruri locale de care nu am mai auzit, să cunosc oameni extraordinari și să fac fotografii, să le recomand și altora.

Puncte forte: creativitate, pasionată de scris, interes pentru aplicarea noutăților în domeniu și imaginație.

Rahela Petrescu

Copywriter travel – revista Happy Business

Sunt Natalia Dabija, blogger și content writer pe NataliaDabija.ro. Am dat viață acestui blog în 2016, iar din 2018 scopul meu este să inspir femeile să trăiască frumos cu mai puțin. Cu mai puțini bani, cu mai puține lucruri inutile și mai puțină agitație. Totul pentru a crea spațiu pentru ceea ce contează!

Tot în 2018, Natalia am lansat newsletter-ul săptămânal și povestesc acolo despre lecțiile pe care le învață zi de zi pe acest drum către o viață conștientă și simplă.

Natalia Dabija

Copywriter personal finance – revista Happy Business

Sunt Andreea Arsene, ghid in viețile oamenilor fiindu-le alături în călătoria proprie atat individuală, cat și cu întreaga familie.

Formarea ca Psihoterapeut de Familie & Cuplu si Educator Parental ”Cercul sigurantei”, mi-au adus instrumente și cunostinte care mă ajută să înțeleg mai bine oamenii, nevoile lor, limitările, dificultățile, resursele și să găsim soluții împreună, aplicabile fiecărei persoane în parte. Nu există soluții universal valabile, ci oameni cu povești de viață unice.

Am experiență profesionala de 12 ani într-o companie multinațională în domeniul automotive și de 5 ani am început călătoria în lumea fascinantă a psihoterapiei. O perioadă drumurile celor două arii au fost în paralel. Din 2018, odată cu maternitatea celui de-al 3-lea copil, am ales să mă dedic 100% rolului meu de psihoterapeut, clienților, cabinetului meu (acum virtual) și cercetărilor pe tema ființei și dezvoltării umane.

În viața din afara cabinetului sunt mama de 3 copii, soție, iubitoare de natură, de drumeții, de mers cu cortul pe munte, de alergare, de bicicleta și de citit. Incerc sa ma imprietenesc si cu apa, inca nu-mi prea iese 🙂 Un spatiu drag mie in care scriu despre povestile noastre este blogul personal: www.AndreeaArsene.ro

Sunt un om ca si tine, cu propriile dificultăți, curiozități, avand dorința de mai bine, de mai mult sens, de căutare și dezvoltare interioară.

Andreea Arsene

Copywriter psychology – revista Happy Business

Numele meu este Andreea Postovaru, proaspăt absolventă a masterului de Sisteme Informatice Integrate pentru Afaceri din cadrul universitatii Transilvania. Sunt o fire curioasa, prietenoasa, căreia ii place sa descopere lucruri noi și oameni frumosi. Pasiunile mele sunt im domeniul web design, grafica și make-up. Am aflat de asociația Happy Business Mom de la draga Dana Lupsa și voi ajuta pe partea de design in cadrul proiectului editorial. Ma bucur mult sa cunosc și sa lucrez cu echipa asta faina de oameni plini de energie pozitivă.

Andreea Postovaru

Graphic designer pentru revista Happy Business

Sunt Anca Ilea, Wedding Planner, Florist și Artizan de Evenimente frumoase la Contessina Events, proiectul meu de suflet cu care am prins rădăcini în lumea antreprenoriatului.

Ca pregătire Economist, la fel ca multe dintre doamnele din această comunitate am pășit în antreprenoriat după ceva ani de lucru în multinaționale. Primul proiect pe cont propriu l-am avut în timp ce încă lucram ca angajată: un mic magazin cochet de bijuterii lucrate manual, în centrul istoric al Brașovului. Acea prima inițiativă nu a avut perspective pe termen lung, însă am repornit cu o mulțime de lecții valoaroase și mai ales cu loialitatea unor femei minunate care au crezut și în visul meu viitor: Contessina Events. 

În 8 ani de Contessina, am avut bucuria să cunosc sute de cupluri minunate, a căror poveste am fost onorată să o transpun în realitatea unei zile memorabile. Pentru mine magia momentelor chiar dinainte de începerea petrecerii este greu egalabilă de oricare altă senzație. Acela este momentul în care tot ceea ce am visat împreună cu clienții mei de-a lungul unor luni întregi s-a transformat în realitate sub ochii mei, a devenit posibil prin munca a zeci de oameni cu care mă simt norocoasă să colaborez.

Urmăresc de mult comunitatea Happy Business Moms și parte din doamnele din ea îmi sunt prietene, modele profesionale pe care le admir sau colaboratoare. Într-o perioadă plină de provocări pentru noi toți, iar pentru mine și afacerea mea, poate chiar mai mult, aleg să găsesc o oportunitate în acest răgaz, fie el și impus… și imi ofer cu drag timpul și resursele către această comunitate frumoasă. Sunt convinsă că dezvoltarea personală care se întâmplă odată cu volutariatul imi va fi o resursă neprețuită și una pe care o voi putea folosi și in comunitate. 

Sunt, de asemenea, foarte încântată să pot contribui specific la comunitatea de antreprenoriat feminin, un subiect foarte apropiat sufletului meu.

Anca Ilea

Junior marketer evenimente și copywriter interviuri