Echipa Happy Moms Cluj

Dunca Adriana

Echipa Cluj

Voluntarii asociației Happy Moms se implică, sprijină, colaborează și răspund întrebarilor mamelor din comunitate. Le mulțumim din suflet.

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/dunca-adriana.jpg
Adriana Dunca

– Head of Happy Moms Cluj –
Mamica de baietel si fetita, sotie, prietena, femeie, antreprenor. De pregatire psiholog, mi-am urmat pasiunea pentru marketing si publicitate si am descoperit, intr-un final, ca antreprenoriatul ma atrage cel mai mult. Vad oportunitati in jur, identific nise la care incerc sa gasesc solutii creative pe care mi-ar placea sa le implementez. 
Pasiunea pentru tot ce inseamna parenting a aparut dupa ce am devenit mamica. In ultimii 3 ani si jumatate am adunat in jurul meu mamici cu aceleasi pasiuni. Imi doresc sa-mi ajut copiii sa-si gaseasca pasiunea si sa-si atinga potentialul maxim. 
Sunt o optimista incurabila. Imi place sa cunosc oameni noi, „sa vad partea plina a paharului”, sa citesc, sa calatoresc, sa ma implic activ in proiecte care ma provoaca. Cred ca noi femeile putem sa le avem pe toate, daca reusim sa ne organizam bine.
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/leonte-teodora.jpg
Teodora Leonte

– PR specialist –
Eu sunt Teodora. Filolog la origine, om de marketing si comunicare, sotie si mama a doua fetite delicioase, cred cu tarie in puterea cuvantului si a comunitatilor generate de acesta. 
De cand am devenit mama, totul s-a schimbat organic in jurul meu, dezvaluindu-se, tulburator si abrupt uneori, intr-o complexitate de trairi si dorinte noi. Numim asta parenting :), si, desi uneori ne blocam in el, este, de departe, cea mai provocatoare si frumoasa experienta pe care am trait-o pana acum. Azi, cred si stiu ca sunt pe cel mai bun drum posibil al vietii mele, traind plin, intreg si asumat fiecare moment. 
Sunt fericita sa ma implic intr-o actiune ce sprijina mamele si le ofera un context echilibrat, onest si frumos in care sa descopere noi modalitati de a impleti cele multe fatete ce le defineste – femei, prietene, sotii, mame. Mothers are mere astonishing!
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/russu-florina.jpg
Florina Russu

– Happy Moms event photograher –
Florina Russu e profesor titular de literatură universală şi limba engleză în învăţământul de stat, 10 ani experienţă în domeniu şi fotograf de evenimente educative dedicate profesorilor, părinţilor şi copiilor. De puţin timp antreprenor, Florina e sigură că succesul, echilibrul, deschiderea spre comunitate, schimbarea în bine este blândeţea, bunătatea, starea de bine a mămicii cu ea însăşi şi profesia ei. Mamică a doi bulgăraşi de aur, Miruna şi Dragoş, ea crede cu tărie că procesul educativ şi fotografia domeniului educaţional sunt cele mai naturale lucruri. Actul descoperirii şi al acumulării de cunoştinţe, senzaţii, sentimente, atitudini, este cel mai frumos proces formator din viaţa copiilor, al familiei şi al şcolii. Gustul pentru frumos, spune Florina, în special cel cultivat de mame, este cu atât mai performant dacă vine natural, explicit vizual dacă este împărtăşit cu toţi cei de lângă ea, dar motivat constant, căci starea de bine şi de frumos la o mamă este şi el un dat din naştere. Şi cum orice naştere e perfectă, orice mămică poate fi, mai ales dacă e antreprenor.
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/runcan-bogdana.jpg
Bogdana Runcan

– HR specialist –
Sunt Bogdana Runcan, femeie, mama a doi copii minunati si coach.
Cred ca maternitatea poate fi un proces de transformare pentru femei spre o viata mai constienta si implinita. Copiii imi sunt cei mai buni mentori si ma minunez in fiecare zi cate lucruri invat despre mine alaturi de ei. 
Pentru mine, maternitatea a insemnat o perioada de transformare. Am redescoperit cine sunt si ce aleg sa fac cu viata mea. Am ales sa renunt la o pozitie in corporate banking si sa imi urmez inima. Aleg in fiecare zi sa invat prin iubire, sa ma bucur din suflet pentru tot ce vine spre mine si sa fiu cat mai constienta de viata mea.
Iubesc sa sustin oamenii si sa vad potentialul din fiecare om pe care il intalnesc. Cred din inima ca angajamentul si iubirea pentru cine esti si ceea ce faci este primul pas pentru o viata implinita si plina de bucurie. Imi place mult sa citesc, sa ma catar pe munti, sa calatoresc,sa rad si sa ma implic cu toata inima in ceea ce fac.
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/cobiltean-catalina.jpg
Cătălina Cobiltean

– Administration specialist –
Catalina este un profesionist de un calm dezarmant si o organizare de invidiat. O femeie calda care crede in principiile si valorile Happy Moms inca din prima clipa.
https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/hamurar-liliana.jpg
Liliana Hamurar

– marketing –
Liliana este mama, owner Calendarul Magic, este entuziasta si calda, iubeste comunicarea si promovarea.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top