Echipa Happy Moms Alba Iulia

Echipa Alba Iulia

Isabela Budusan – Community Manager

E-mail – alba@happymoms.ro

Sunt Liliana Cristina Damian, am 38 de ani, mămica Elizei de 6 ani.

Absolventă de Filologie după ce am studiat 5 ani Liceul Pedagogic, dar care am ales să nu profesez ceea ce am studiat.  Așa că pentru câțiva ani, am lucrat într-o companie multinațională, care m-a ajutat enorm în formarea mea profesională. O dată cu venirea pe lume a Elizei, a trebuit să îmi focusez toată atenția asupra ei și prioritățile mele s-au schimbat.

Am început colaborarea cu câteva companii internaționale  de înfrumusețare și sănătate, considerând că alegerile naturale și echilibrate sunt soluția unui stil de viață sănătos și armonios. Privind în urmă la ceea ce am studiat pot spune că tot educație fac și acum, însă una diferită, cu un impact pozitiv asupra sănătății. În cadrul magazinului meu,din Alba Iulia, am organizat multe workshop-uri de informare, având invitați specialiști din diverse domenii. Educația este o prioritate pentru mine și va fi mereu.

Am decis să mă alătur acestei asociații pentru că avem aceeași misiune de a educa și sprijini mamele în dezvoltarea armonioasă și sănătoasă atât pe plan personal cât și profesional!

Liliana Cristina Damian

Community Manager

       

Isabela Budușan, economist de profesie, licențiată a două facultăți cu profil economic, asociat și administator de firme până în 2014, a decis să-și urmeze sufletul și pasiunea pentru oameni, schimbându-și cariera în 2015. Plecând de la ideea relațiilor bazate pe o legătură emoțională apropiată cu copiii, a decis să devină Instructor Hand in Hand Parenting în 2016 și Consilier Dezvoltare Personală în 2018.

Crezul ei e acela că, puterea stă în fiecare dintre noi să facă transformările pe care le dorește în viață, începând cu lumea interioară proprie.

Povestea cu Happy Moms, vine să completeze drumul transformării interioare pe care l-a început în 2004, anul în care l-a cunoscut și pe Marius, care avea să-i devină soț doi ani mai târziu și l-a continuat la modul intensiv din 2011, anul venirii pe lume a lui Albert, primul lor copil. Anastasia și Ingrid, care au completat familia, urmau să o învețe ce înseamnă echilibrul, smerenia, ascultarea, acceptarea de sine și iubirea de semeni.

Îi place să se joace, să citească, să se plimbe în natură, să meargă cu bicicletele, să călătorească, să petreacă timp în compania prietenilor.

Prin Happy Moms și nu numai, își dorește să fie un exemplu despre ce-nseamnă să-ți ajuți aproapele, prin fapte. Își dorește să contribuie la binele societății pornind de la educație, și să inspire și pe alții să facă același lucru.

Nu în ultimul rând, dorește să creeze o comunitate formată din membri care se sprijină reciproc, care are aceleași valori și care înțelege rolul contribuției personale la binele societății.

Isabela Budușan

Online Community Manager