Din Pasiune Pentru Frumos

Din Pasiune Pentru Frumos

Din Pasiune Pentru Frumos

https://happymoms.ro/wp-content/uploads/2017/09/Din-Pasiune-Pentru-Frumos.jpg

Pati a fost prima membră a clubului și ținem să-i mulțumim pentru încrederea acordată. Ne-a impresionat prin onestitate, veselie și dedicare. Ce face Pati? Ne ajută fie să ne amenajăm casele prin sfaturi prețioase și schițe deosebit de sugestive, fie să redecorăm astfel încât să ne întoarcem cu drag acasă.

 

Vă invităm să o cunoasteți mai bine prin intermediul rândurilor de mai jos.
Cum v-aţi caracteriza în 5 cuvinte?
Ambiţioasă, încăpăţânată, veselă, organizată şi diplomată.
Cum aţi caracteriza afacerea dumneavoastră în 5 cuvinte?
Pasiune, personalizare, originalitate, optimizare şi bucurie.
Ce altceva ar fi util să mai ştim despre dumneavoastră?
Sunt o fire pozitivă şi optimistă; mă bucur să las în urma mea frumos şi oameni mulţumiţi şi fericiţi. Când amenajez interioare, nu caut doar obiecte de mobilier şi decoraţiuni, ci încerc să găsesc acele lucruri care să transmită emoţiile, stările pe care clienţii şi le doresc pentru spaţiile lor. Încerc să fac ca interioarele caselor lor să le vorbească, să le transmită ceva ce le face plăcere şi să le aducă bucurie celor cărora le trec pragul.
Cum a început povestea afacerii dumneavoastră şi de ce?
Am iubit desenul şi pictura de mică. Profesorul de desen a fost prima persoană care m-a remarcat şi m-a încurajat să particip la concursuri şi să am expoziţii în oraşul natal.
La locul de muncă, am lucrat întotdeauna cu bucurie şi entuziasm, am încercat mereu să fiu cât mai bună în ceea ce fac, să îmbunătăţesc mereu acolo unde este loc şi am simţit că doar atunci când îmi voi asuma eu toate deciziile şi responsabilităţile voi avea şi acea satisfacţie în muncă şi împlinire pe care o căutam de atâta timp.
Întotdeauna am vizionat cu multă bucurie şi interes emisiunile TV de genul ,,Visuri la cheie”, ,,S.O.S. Salvaţi-mi casa!”, inclusiv cele de investiţii în imobile sau DIY şi îmi doream cu ardoare să fac şi eu acest lucru şi să văd atâta bucurie, încântare şi uimire pe faţa oamenilor atunci când îşi văd visurile devenite realitate.
Am început să citesc mai mult despre domeniu, să fac schimbări atât la mine în casă cât şi la prietenii mei şi am primit feedback pozitiv din partea celor dragi. Acest lucru a constituit prima confirmare că sunt pe drumul cel bun…
De atunci am luat acest hobby şi mai în serios. Fiecare problemă a casei constituia pentru mine o nouă provocare şi am încercat mereu să găsesc rezolvări cât mai ingenioase, practice, dar şi avantajoase din punct de vedere al bugetului, pentru că mi-am dat seama că putem avea rezultate grozave chiar şi cu investiţii mai puţin consistente.
Ţinând cont de aceste aspecte, am decis ca prima mea afacere va fi în acest domeniu. Următoarele, mai vedem…
imagoo
Care a fost cel mai greu moment din evoluţia profesională?
Cel mai greu moment a fost să aleg ce vreau să fac în viaţă. Am plecat într-o direcţie, dar a fost bine că m-am oprit la momentul potrivit, am schimbat ruta şi desigur astfel … şi destinaţia finală.
Am căutat nopţi în şir idei de afaceri… am găsit de la idei de afaceri cu melci, trufe, fabrici de curcani până la afaceri cu copaci Pawlonia care cresc extrem de repede şi lemnul lor se vinde foarte bine şi avantajos. Dar niciuna nu m-a atras atât de tare încât să imi doresc să fac aşa ceva pe termen lung. Atunci mi-am dat seama că nu pot să mă implic cu toată inima în ceva ce nu iubesc cu adevărat cum ar fi nişte bieţi melci şi trebuie să caut ideea afacerii mele undeva mai adânc, adică în inima mea.
Care a fost cel mai dificil moment al afacerii?
Încă nu am trecut un moment dificil al afacerii, am avut diverse provocări de început, dar pe care le-am anticipat şi le-am rezolvat pe parcurs şi în timp util. Mă aştept să fie atât suişuri, cât şi coborâşuri pe viitor, dar până la urmă contează ca rezultatul final să fie cel pe care ni-l dorim şi să trecem cu fruntea sus peste toate încercările vieţii şi ale afacerii.
Sunteţi mama. Ce schimbări a adus acest statut în viaţa profesională?
Sunt mamă a două minunăţii de fetiţe. Cea mică are un an şi jumătate, iar cea mare are deja 4 ani. După o zi încărcată la birou, ne adunăm pe canapeaua din sufragerie şi ne ,,încărcăm bateriile” cu iubire. Fiind mamă, am o motivaţie suplimentară să devin un model pentru copiii mei aşa cum şi părinţii mei sunt un model de viaţă pentru mine, să le pot oferi tot ce au nevoie şi să reuşesc să petrec un timp de calitate cu ele, chiar dacă uneori este foarte limitat. Întotdeauna când dedici timp într-un aspect al vieţii tale, rămâne mai puţin pentru celelalte aspecte. Cred că ideal este să găsim acel echilibru care ne aduce bucuria şi împlinirea sufletească.
Cum decurge o zi din viaţa dumneavoastră?
Mă trezesc la ora 6, pregătesc fetele de dimineaţă, duc fetiţa cea mare la grădiniţă pe la ora 8, cea mică rămâne acasă cu bona. Pe la 08:30 ajung la birou şi îmi aranjez agenda şi planul săptămânii. Fiecare zi este diferită şi specială. Sunt zile când lucrez mult la calculator, la proiectele mele şi altele când sunt prin oraş, la magazine. Am programate atât întâlniri la birou, cât şi direct la casa sau la afacerea clienţilor mei. Sunt zile în care ajung acasă la ora 17:00, dar şi zile când ajung după ora 20:00. După-amiazele în care nu particip la evenimente sau cursuri, le petrec de obicei cu fetele mele: mergem la plimbare, în vizite, ori încingem nişte petreceri în sufragerie cu karaoke şi dansăm pe muzică dată foarte tare. Iese o nebunieee…
Ce planuri de viitor aveţi în plan personal şi profesional?
Îmi doresc să întâlnesc oameni frumoşi şi de calitate, clienţi deschişi, colaboratori serioşi cu care să putem construi relaţii deosebite pe termen lung. Doresc să fac viaţa fetelor mele să fie cât mai frumoasă. Îmi doresc să mă dezvolt, să devin cea mai bună versiune a mea, iar pe viitor îmi doresc pe cineva aproape cu care să pot împărtaşi toate aceste lucruri minunate care mi se întamplă în fiecare zi.
Ce ar trebui să ştie o mamă care doreşte să pornească o afacere?
Este bine să se cunoască foarte bine pe ea şi să aibă un vis. Fiecare lucru care a fost creat pe lumea aceasta este rezultatul unui vis. Trebuie să aibă încredere deplină în el şi să lupte pentru a câştiga războiul chiar dacă se poate întâmpla să piardă şi lupte pe parcurs. Este ideal să ştie să ia decizii cu uşurinţă, să îşi stabilească şi să îşi cunoască foarte bine priorităţile din viaţa ei şi să fie perseverentă în tot ceea ce face. Cu siguranţă, va ajunge să îşi transforme toate visele în realitate!
Pe Patricia o găsiți pe Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 11, bl. C1, etj. 3, Brașov – in cadrul ImaGOO Design sau pe facebook: https://www.facebook.com/ImagooDesign/?fref=ts.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top