Cosmina Ceaușu

Cosmina Ceaușu

Cosmina Ceaușu

Cosmina Ceaușu

Este Dulcețăreasă, mamă a trei copii, creatoare de delicatese ce le adună într-o cămară pe un vârf de munte, în Gura Râului, din Mărginimea Sibiului. Azi o cunoaștem pe Cosmina Ceaușu, o doamnă cu o energie de invidiat

Spune-ne 5 cuvinte care te caracterizează.
Mă caracterizează optimismul, încăpățânarea, răbdarea, impulsivitatea și dragostea de frumos,.
Cămara cu delicatese este cel de-al patrulea copil al tău. Care este povestea?
Cămara cu delicatese într-adevăr este cel de-al patrulea copil al meu și a pornit de la pasiunea mea de a găti lucruri mai puțin obișnuite, de a îmbina rețete vechi cu mirodenii noi. Așa am ajuns să fac dulceață de căpșuni, banana și mentă, portocale și coniac sau mujdei ardeiat.
Care este produsul reprezentativ pentru afacerea ta?
Suntem în general foarte căutați pentru coșurile-cadou personalizate, pentru mărturii la nunți și botezuri, dar și pentru dulceață de lapte care este cel mai cerut produs.
Care sunt greutățile de care te-ai lovit în antreprenoriat?
Un producător roman se lovește în primul rând de sabotarea semenilor săi. Dacă romanii ar învață să dea bani pe calitate și nu cantitate, daca ar învață să consume produse locale, atunci nimeni nu ne-ar sta în cale, nici statul, nici corporațiile, nici vântul, nici pământul. Dar noi știm doar sa ne dorim să moară capra vecinului 🙂 . Am învățat în cei doar câțiva ani de antreprenorial, să apreciez pe toți oamenii care se zbat să facă ceva, eu susțin și alți producători de dulceață, toți avem un loc sub soare, nu trebuie să dam din coate ca să ne suim pe cadavrele altora.
Ce ai învățat în anii tăi de antreprenoriat ca femeie?
Am învățat că dacă dorești un lucru bun și crezi cu adevărat în ceea ce faci, iei taurul de coarne și încet și cu răbdare, multă muncă și perseverență, pui în mișcare toate forțele universului pentru a îndeplini ceea ce inima îți spune.
Dar de fiecare dată trebuie să iei în calcul că nimic nu vine gratis și ușor în aceasta viață, și oricât de greu ar fi, mâine e o nouă zi, în care nimic nu este pierdut, totul poate fi refăcut. Am învățat că dacă sunt obosită, trebuie să mă odihnesc, nu să renunț.
Când ai aflat de Happy Moms și de ce ai recomanda Business Mom Club?
Am aflat de Happy Moms la finalul anului 2016, și după prima participare la Business Mom Club Sibiu, m-am îndrăgostit iremediabil de ce se întâmpla în cadrul acestui club. A fi femeie în lumea antreprenoriatului este o adevărată provocare. Pentru cele la început de drum, dar și pentru cele care sunt deja antreprenoare, a aduce cat mai mulți clienți este o dorința firească. Business MoM Club Sibiu îți aduce o comunitate de femei care vor să împărtășească din cunoștințele și din experiența lor, să îți pună la dispoziție întâlnirea cu oameni de excepție, de la care ai ce învață. Scopul Asociației Happy Moms este acela de a sprijini dezvoltarea în plan personal și profesional a femeilor prin proiecte educaționale în domeniile antreprenoriat și sănătate.
Transmite-le un mesaj doamnelor din Business Mom Club.
Nu există un timp perfect pentru a-ți îndeplini o dorință, pentru a face un copil, pentru a te căsători, pentru a începe o afacere sau pentru a-ți schimba viața. Deci curaj, fetelor, îndrăzniți, și nu uitați: Dăruind, veți dobândi

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top