Copilul Tău Competent

Tabara de educatie non-formala

Copilul Tău Competent. Trainer Raluca Jacono

Jesper Juul este terapeut familial, consilier, autor și fondatorul rețelei famiylab internațional.

Autor a peste 20 de volume, tradus în 13 limbi, dintre care bestselleruri precum: Copilul este competentArta de a spune NU cu conștiința împăcatăDe la a fi ascultător la a fi responsabil etc. Pentru cei interesați, punem la dispoziție gratuit ediția în limba engleză a Your Competent Child.

Jesper Juul a realizat prin lucrările sale o schimbare de paradigmă privitoare la creșterea, educarea și relaționarea interumană. Ideile sale sunt profund umane și bazate pe egală demnitate, autenticitate, integritate și responsabilitate personală.
“Juul e o rază de soare în pedagogia modernăÎn comparație cu colegii lui, Juul nu subliniază părțile problematice ci resursele relației Părinte-Copil. Căutarea masochistă după culpă și culpabili o întâmpină cu multă optimism și umor” (Ziarul Der Spiegel)
Familylabrețeaua fondată și condusă de Jesper Juul reunește profesioniști din domenii diferite de activitate care au urmat o formare specială ținută și certificată de Jesper Juul.
Familylab, rețeaua fondată și condusă de Jesper Juul reunește profesioniști din mai multe țări și din domenii diferite de activitate care au urmat o formare specială condusă și certificată de Jesper Juul.
Misiunea noastră este de a crea un “laborator” în care părințiiprofesioniștiidascăliitinerii și copiii colaborează în a găsi noi căi de a transforma sentimentele de dragoste în comportamente pline de dragoste.
La Familylab muncim cu părinții care se simt nesiguri într-un mod constructiv atunci când se află în fața unui conflict sau provocări noi. Credem  există cai mai bune de a ne educa și crește copiii, altele decât a folosi forța autoritară sau trick-uri democratice. Îmbrățișăm relaționarea bazată pe echidemnitate, autenticitate, integritate și autoresponsabilitate.
Consilierii acreditați la FamilyLab lucrează sistemic, apreciind valoarea reală a fiecărei familii și a fiecărui individ, încurajează și face vizibile procesele interacțiunii.

Raluca Jacono Raluca Jacono – trainer al evenimentului de pe 20-21 septembrie 2014

regizoare și pedagogă de teatru, consilier familial, mediator, muncesc în rețeaua familylab Austria, consiliere parentală / familială, workshopuri pentru profesioniști și părinți, activitate publicistică și muncă de volontariat cu familii de migranți. Terapeut familial în formare la Institutul Danez-German de Terapie Familială în Berlin (fondat de Jesper Juul). Membru de conducere la Familylab Internațional.
Formare în “Competență relațională pentru profesioniști” cu Jesper Juul, Helle Jensen și Peter Mortensen.  Fondatoarea și liderul rețelei Familylab România.

Sunt căsătorită cu un partener minunat de mai bine de 15 ani și am privilegiul de a fi mama a două fetițe de 3 și respectiv 6 ani. Locuiesc în Austria din adolescență și  bucur mereu atunci când  aflu pe acest pod dintre culturi, limbi, mentalități.”
Informații preluate de pe: http://desprejesperjuul.blogspot.ro/#axzz30kbmh6FJ

IMPREUNA PENTRU FAPTE BUNE!

„Educatia este imblanzirea unei flacari, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTARDONEAZA ACUM

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top