Conferința Motivațională M.A.M.A 2020 Brașov

Mă înscriu la conferință!

Alice Năstase-Buciuta

redactoră-șefă a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro, realizatoarea emisiunii Marea Dragoste la Canal 33 România și scriitoare, autoare a numeroase cărți de succes

Alice Năstase Buciuta este redactora-șefa a revistei Marea Dragoste/ www.revistatango.ro, realizatoarea emisiunii Marea Dragoste la Canal 33 România și scriitoare, autoare a numeroase cărți de succes precum Splendida Banalitate, Noi suntem zeițe, Dragostea e un bonsai, (Editura Cărțile Tango) a culegerii de povestiri Andiamo, semnate alături de Simona Catrina și a două volume scrise în parteneriat cu Aurora Liiceanu (Dincolo de bine, dincoace de rău. Despre iubire (Editura Nemira); Care pe care. Femei și bărbați), dar și a portretelor profesioniștilor de succes din cadrul companiei Avon cuprinse în volumul intitulat Cartea Dragostei- Avon (Editura Humanitas) sau a biografiei romanțate a sopranei Marina Krilovici, Marina, Marina, Marina – Marina Krilovici. În afara țării, i-a fost publicat volumul inedit Querer. Probar. Comprar – Cuentos de amor en tiempos de rebajas în traducerea Angelicăi Lambru (Alcala Grupo Editorial, Alcala La Real).

În presă, a semnat ca editorialistă și a realizat interviuri în Național, Academia Cațavencu, Playboy, Tabu, Good Food, Dilema, Cotidianul, Adevărul, Libertatea, Tango și a realizat timp de doi ani emisiunea live Damen Tango la televiziunea Nașul.

Este absolventă a Facultății de Litere a Universității București, secția română-spaniolă, și a Facultății de Psihosociologie a Institutului Național de Informații, a unui master în advertising la Facultatea de Comunicare și a unui doctorat în Științe Politice cu o teză dedicată revistelor pentru femei din țara noastră, absolvit la SNSPA sub coordonarea reputatei profesoare Mihaela Miroiu.

Este căsătorită cu fotograful Paul Buciuta și are trei copii, doi din prima căsătorie, Ilona Năstase și Victor Năstase, și unul din mariajul prezent, Iza Buciuta.

Tema: Evoluăm odată cu copiii noștri.

Iulia Ghiță

face parte din echipa Bookster din 2013

Iulia Ghiță face parte din echipa Bookster din 2013. În semnătura ei a fost scris pe rând Happy Reader, Head of Account Management și co-CEO, însă rolul ei (la fel ca al tuturor membrilor echipei) este ca cei 75.000 de cititori să aibă o experiență extraordinară la Bookster.

Aventurile ei profesionale mai includ 4 ani în care a fost avocat de business la NNDKP, specializat în proprietate intelectuală, dar și un blog despre cărți.

Despre Bookster: Bookster este prima bibliotecă publică modernă din România. De la deschiderea bibliotecii în 2013, cei 75.000 de cititori au făcut peste 3 milioane de împrumuturi. Aceștia au acces gratuit la 100.000 de cărți, articole, studii de caz și materiale video din diferite domenii, de la dezvoltare personală și profesională, la hobby-uri, beletristică și cărți de copii,
Tema discursului – Un avicat care și-a găsit sensul în educație.

Violeta Daniela Nedelcu

profesor de limba și literatura română

Violeta Daniela Nedelcu este profesor de limba și literatura română, Absolvent AspireTeachers (2016).
Practică învățarea vizibilă în mediul online din 2016, cu scopul declarat de a schimba mentalități și percepții. A scris peste 100 de articole despre modelele de bune practice și alte teme de interes pentru educație: echitatea, nonformal la clasă, valorile clasei ș.a.
A fondat clubul ,, Inspirație pentru școală,, (2017) în cadrul căruia a organizat evenimente de învățare nonformală pentru cadre didactice la Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret al Bibl. Jud. Brașov, în colaborare cu Melania Luana Butnariu.
Este formator: ateliere cu profesorii: ,, Imaginația și arhitectura învățării,, https://www.superteach.ro/vorbitori/violeta-daniela-nedelcu/ , ateliere cu părinții, pe baza cărții ,, Parenting necondiționat,, de Alfie Kohn; ateliere cu liceenii: ,, Descoperirea de sine,,
A inițiat întâlniri cu profesorii, pe care le-a denumit „Lecturi pedagogice”, care au loc la biblioteca de Copii și Tineret- Brașov, pe principiul că împreună citim și dezbatem realitatea din școală și găsim soluții pentru a inova și a colabora.
O găsiți pe https://pearipilefanteziei.wordpress.com/
,,Educația mă însoțește pe drumul devenirii mele personale, care se împletește cu devenirea elevilor mei, uimindu-ne, întrebând, gândind, luminând lumea împreună. ”
TEMA discursului va fi ,,Învățare. Valori. Imaginație.,,

Ada Țerea

Director Academic al grupului educational American European Education

Ada Terea este Director Academic al grupului educational American European Education ce include American Hotel Academy, TASTE Culinary Business Academy si Digital Hub Academy si care desfasoara programe de invatamant superior in parteneriat academic cu Manchester Metropolitan University din Marea Britanie.

In ultimii 15 ani Ada a coordonat echipe multinationale in dezvoltarea si implementarea unor proiecte educationale inovatoare, cu un impact semnificativ asupra formarii complete a viitorilor profesionisti din domeniul ospitalitatii si nu numai. Sustine cursuri pe teme de leadership si managementul ospitalitatii avand ca principal focus profesional in acest moment – inovarea si imbunatirea transferului de cunostinte intre industrie si domeniul educational.

Mandra fiica de “morosan”, Ada a crescut in Baia Mare, finalizandu-si studiile de licenta si de masterat la Unviersitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca. Brasovul este “acasa” pentru ea si familia ei din 2007, odata cu crearea American Hotel Academy.

Pentru Ada educatia, la fel ca si ospitalitatea, inseamna dragoste de oameni, punerea nevoilor lor in centrul tuturor actiunilor, inseamna de asemenea empatie, responsabilitate, smerenie. Crede cu tarie ca in fiecare moment putem sa alegem cum ne raportam la experientele pe care le traim, ca depinde doar de noi sa invatam din lumea ce ne inconjoara, sa ne cream propria realitate asa cum ne-o dorim.

Tema: A invata inseamna a trai. Sa invatam din experientele noastre.

Alexandra Bădiță

pasionată de scris și dans, owner al brandului de dezvoltare personală Impressivity by Alexandra

Alexandra Bădiță este este pasionată de scris și dans și deține brandul de dezvoltare personală Impressivity by Alexandra. A susținut numeroase workshopuri în străinătate și România și este pasionată de încurajarea oamenilor în dezvoltarea stimei de sine.

În 2018, Alex a publicat cartea ”Write Your Way To Happiness” în care abordează tema scrierii expresive și journaling pentru starea de bine.

În calitate de public speaker, a vorbit pe scene internaționale din California, Olanda, Cipru, Albania și Marea Britanie. Este Director Global Woman Club Bucharest, o comunitate internațională dedicată femeilor în business.

Tema discursului – De ce avem nevoie să învățăm pentru stima noastră de sine?

Mă înscriu la conferință!

Sponsori și parteneri

Sponsor gold

Sponsor silver

Sponsor silver

Sponsor silver

Filmare oficială

Sponsori și parteneri

Partener principal

Partener principal

Fotografii oficiale

Partener media

Partener media

Conferința Motivațională M.A.M.A 2019 Brașov

Ma inscriu la conferinta!

Florin Păsat

Trainer, speaker, life coach

Florin Păsat este tată, soț, antreprenor, speaker, coach, autorul best-seller-ui pe Amazon ”WOW NOW! The New Guide To Reclaim an Abundant and Spectacular Life” (titlul românesc ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”).

Este creatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”, proiect care are ca obiectiv să ofere tuturor participanților cele mai simple și mai eficiente tehnici – cu rezultate dovedite – pentru a-și îmbunătăți situația financiară, a avea relații împlinite, un corp sănătos și plin de energie și o minte echilibrată.

Dorian Lungu

Fondator Luado

Dorian Lungu este fondator Luado, afacere demarată în anul 2011, o decizie surpinzătoare pentru cunoscuții săi, afacere pe care o dezvoltă în paralel cu o alta, în domeniul IT.

Marian Bălan

Manager general ETi

Cu peste 15 ani de experiență pe piața bunurilor de larg consum, Marian Bălan a ocupat anterior venirii în echipa Eti funcția de Director de Vanzări în cadrul Secom, unul dintre cei mai importanți distribuitori de suplimente alimentare pe piața locală.
Absolvent al Facultății de Management și Administrarea Afacerilor, Marian și-a consolidat cariera în cadrul unor companii de renume precum Mars, Danone sau Coca-Cola HBC, dar a avut experiențe și în inițiative antreprenoriale.

Tatian Diaconu

International Development Leader al Ceetrus

Nimeni n-a ştiut că Immochan România (acum Ceetrus România) se va dezvolta atât de repede, iar la aproape 6 ani de la începerea activităţii sale în România, Tatian si echipa sa de 60 de oameni administrează centre comerciale, clădiri de birouri și proiecte rezidențiale de circa 400 milioane de euro. Cea mai importantă investiție din România a companiei este modelul de regenerare urbană Coresi Brasov. Pe o fosta platforma industrială, de peste 100 de hectare, echipa Ceetrus a redat comunității un cartier modern, un adevărat generator de fericire urbană.

Ma inscriu la conferinta!

Alexandru Iliescu

Fondator Mondly

Alexandru Iliescu este fondatorul aplicației de învățare a limbilor Mondly. Aplicația are peste 30 de milioane de utilizatori în 190 de țări. În timp ce majoritatea aplicațiilor de învățare a limbilor invitau utilizatorii să învețe de la limba engleză, Mondly le permite să învețe din oricare din cele 33 de limbi pe care le pune la dispoziție. Aplicația a fost dezvoltată în cadrul companiei înființată de Alex și de fratele său. În martie 2018, a fost lansat modulul MondlyAR care utilizează realitatea augmentată pentru a ajuta utilizatorii să învețe mai repede. Un profesor virtual interacționează cu utilizatorul, pune întrebări și corectează greșelile.

Adrian Lesenciuc

Poet, prozator, critic literar

Adrian Lesenciuc este un poet, prozator, critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România din 2000. A debutat cu poezie  în 1998 și ulterior a publicat numeroase cărți, printre care lucrarea Cimitirul eroilor care a fost distinsă cu premiul Romanul anului 2017-2018 la Colocviul Romanului Românesc Contemporan (octombrie 2018).

Florin și Ioana Grozea

Florin și Ioana Grozea

Wunderlich Judith

Artist

Sunt solist instrumentist în cadrul orchestrei simfonice a  Filarmonicii Brașov . În cei 35 de ani de activitate artistică am cântat atât ca  solist concertist cât și în recitaluri solo sau alături de colegi instrumentiști din țară sau străinătate. Dorind să fac cunoscut acest minunat instrument, am prezentat harpa la grădinițe, școli, în cadrul acțiunilor de voluntariat pentru Hospice cântând în Centrul de zi pentru copii și adulți. Mă bucur să vorbesc despre instrumentul meu și să cânt celor ce își doresc să cunoască harpa chiar în afara sălii de concert.
Irina a început harpa de un an și jumătate,  fiind în  clasa a II-a la Liceul de Artă  Tudor Ciortea Brașov . Chiar dacă are doar 9 ani , a impresionat cu talentul și muzicalitatea ei la numeroasele manifestări muzicale la care a participat.

Sponsori și parteneri

Sponsor gold

Sponsor silver

Sponsor silver

Sponsor silver

Sponsor silver

Partener 

Filmare oficială

Partener media

Sponsori și parteneri

Partener principal

Partener 

Partener 

Partener

Fotografii oficiale

Partener 

Partener media

Ma inscriu la conferinta!

Conferința Motivațională M.A.M.A – 2014-2018

Ediții anterioare

Conferința MAMA

Conferința MAMA

Conferința MAMA