Conferința Motivațională M.A.M.A, 8 IUNIE 2019, CLUJ-NAPOCA

A treia ediție a conferinței motivaționale MAMA are ca temă Redefinind puterea şi va avea loc într-o locație predestinată, la POWER BUSINESS CENTER, începând cu ora 10.00- pâna la ora 14.00.

Speakerii sunt bărbați şi femei cu o voce autentică, cu un fir narativ original, inovativ în businessul propriu, reprezentativi pentru domeniul lor de activitate.  7 oameni inspiraționali vin în fața dumneavoastră să vă motiveze, să vă povestească despre perspectivele unei construcții comune – viziune sau afaceri – prin complementare feminin-masculin, cu un punct de vedere personal, sincer şi constructiv asupra procesului de redefinire al conceptului de putere.

Cei 7 speakeri sunt:

Dana Lupşa, Roxana Petre, Paul Melinte, Daniela Irimie, Daniel Osmanovici, Amedeea Neamțu şi Loredana Diana Cismaş.

La pauză avem Red Carpet artistic moments, vin spumant şi gustări sănătoase în mansarda unei vederi panoramice de excepție!

Evenimentul este moderat de către Florina Russu şi Andrei Țigănaş.

Vă așteptăm on top of the world, la etajul 8 al unui turn de business impresionant, să ne bucurăm împreună de fortăreața acestei mari familii moderne fericită, o comunitate de mămici care sprijină dezvoltarea armonioasă și sănătoasă în plan personal și profesional a femeilor, mamelor, copiilor și tinerilor, a familiei în general, prin proiecte educaționale în domeniile antreprenoriat și financiar.

Contribuția la eveniment:    

Early booking – 70 RON, până în data de 20.05.2018 (în limita locurilor disponibile)

Last minute – 80 RON, până în data de 6.06.2018 (în limita locurilor disponibile)

Se plătește în contul Asociației Happy Moms, RO71BTRLRONCRT 0252540401, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea Contribuție conferință MAMA Cluj. Fondurile se strâng pentru cea de-a doua ediție a Taberei de educație non-formală cu tematică antreprenorială și artistică pentru copii ce provin din medii defavorizate.  

Conferința motivațională MAMA este organizată anual, începând cu anul 2014, în Brașov, Făgăraș, Sibiu, Cluj-Napoca, anul acesta şi în Bucureşti. Până acum, nume precum Andreea Marin, Mihaela Tatu,

Daniela-Palade Teodorescu, Gianina Corondan,  Petronela Rotar, Ioana Chicet Macoveiciuc, Ioana Marinescu, Bianca Mereuţă, s-au alăturat acestei conferințe, povestind din propria experiență despre subiecte precum succesul, eșecul, afacerea și pasiunea, femei extraordinare, şi mame şi antreprenori, care au sprijinit proiectele Asociației Happy Moms. La aceste evenimente au participat peste 1200 femei!

Urcă și tu în turnul POWER BUSINESS alături de noi, să schimbăm perspectiva!

Ma inscriu la conferinta!

Speakerii evenimentului:

Dana Lupșa

Președinte Happy Moms

Dana Lupșa, mamă de peste 7 ani a două suflete, lector doctor în management de 14 ani, specialist PR, practician Law of atrraction și antreprenor prin definiție.

Simt și înțeleg provocările prin care trece o femeie care își dorește succes pe plan profesional si personal.Se spune despre mine ca sunt „campioana motivării”, că le inspir și le dau curaj să strălucească și fac asta în Asociația Happy Moms pe care o conduc de peste 5 ani.

Amedeia Neamțu

Antreprenor

Amedeia Neamțu este soție de 18 ani, mamă a trei fete, fiică, prietenă, om și antreprenor.

“De când mă știu am visat să am o familie fericită și să fiu liberă. Azi îmi trăiesc visul.”

Amadeia a absolvit facultatea de Jurnalism pentru că iubeşte cuvintele de când se știe. A plecat din mass-media pentru că nu acceptă  compromisuri. A scris cărți cu povești pentru copii, deoarece a vrut să lase “comori” în sufletele fiicelor ei. Este cunoscută ca fiind o fire activă și constant ajută concret familii sărace, pentru că actele de binefacere sunt singurele amprente semnificative pe care le putem lăsa în viețile altora.

Loredana Diana Cismaş

Antreprenor, speaker

Loredana Diana Cismaş – antreprenor, speaker, lifestyle mentor, Ambasador “Nourish the Children” pentru Malawi, fondatoarea comunității “Femei Strălucitoare”. Economist de profesie, cu specializări în domeniul Relațiilor Publice şi Comunicării, al Securității şi Apărării Naționale şi al Relațiilor Internaționale.

De 9 ani, Loredana este Ambasador “Nourish the Children” o inițiativă umanitară internațională multiplu premiată, care ajută la rezolvarea problemei foametei în lume. De curând, Loredana a fondat comunitatea “Femei Strălucitoare”, pentru a împărtăşi experiența şi cunoaşterea dobândite în ultimii 10 ani şi altor femei interesate de un stil de viață sănătos, frumos şi armonios.

Paul Melinte

Antreprenor

Paul Melinte, antreprenor prin definiție, co-fondator “Inside Hero”. I se mai spune vraci şef deoarece e autorul cărții „Lasă Vrăjeala – De la autoamăgiri la visuri devenite realitate” – un volum dedicat celor care vor să facă un business din pasiunea lor. În această carte Paul povestește ce schimbări a trebuit el să facă pentru a lăsă vrăjeala și a co-fonda Tikaboo, o companie care în ultimii trei ani a ajuns cu produsele sale educaționale în casele a peste 80.000 de români. Paul își dorește ca prin intermediul informațiilor din această carte să ajute cât mai mulți oameni să-și atingă visurile și să creeze afaceri valoroase pentru ei și societate.

 

Andrei Țigănaș,

„sculptor de voci”

Moderator M.A.M.A

Sunt Andrei Țigănaș, „sculptor de voci”. Lucrez de peste 13 ani în domeniul comunicării: radio, televiziune, prezentări publice. 

Viziunea mea este o comunitate formată din oameni care transmit energie, forță și pasiune atunci când vorbesc. Cred că un om care comunică bine transmite încredere, simpatie și devine un lider comunitatea lui. Misiunea mea în viață este să-i ajut pe oameni să-și cunoască vocea și să și-o lucreze.

Voi modera această conferință deoarece sunt proaspăt tătic şi viața antreprenorială e diferită de cum îmi era înainte!

Daniela Irimia

Trainer & Scriitor la Femeia Independenta

Daniela Irimia este o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare personală al fiecaruia dintre noi. 

Este mamă de băiat, soție, trainer, speaker, autor și înainte de toate, antreprenorCu peste 10 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, a ales să își dedice ultimii ani dezvoltării personale – dezvoltarea ei, a copilului ei și apoi a celorlalți oameni cu care interacționează, de la prieteni la oamenii din sala de curs și femeile din comunitățile pe care le formează.

Roxana Petre

Specialist în parenting și psihoterapie pozitivă

Roxana Petre este mamă a doi băieți minunați, specialist în parenting și psihoterapie pozitivă. Cu o experiență de peste 5 ani, ca trainer, şi de peste 11 ani în domeniul consilierii, Roxana sprijină zi de zi persoanele care îi calcă pragul cu diverse probleme şi a coordonat peste 800 de ore de training, desfăşurând programe de dezvoltare personală, seminarii şi workshop-uri, programe de educaţie parentală şi reintegrare socială.

Roxana Petre este fondatorul Asociației “Începuturi Sigure în România”, o asociație a cărei misiune este să introducă programul de educație parentală “Cercul Siguranței” în penitenciarele din Romania.

Daniel Osmanovici

Blogger, prezentator TV

Daniel Osmanovici – tată, sportiv amator, deținător de record mondial, interesat de lucruri cool, mediu și oameni mișto, de mâncare bună și fun.

Din 2018, www.danielosmanovici.ro devine cea mai buna prezentare a aspectelor din care îmi este compusă viața: tată, martonist, vlogger, blogger, deținător de record mondial, prezentator tv, om de comunicare şi consultanță.

Florina Russu

Profesor, fotograf antreprenor

Moderator M.A.M.A

Russu Florina, mămică a trei bulgăraşi de aur, Miruna, Dragoş şi Victoria, soţia unui munte de blândeţe, scriitor de literatură contemporană, editor, traducător, consilier educațional, profesor şi fotograf antreprenor, reprezintă, prin ceea ce face, un laborator de imagine şi imaginar în cadrul reformei şcolii româneşti contemporane.

Florina e profesor titular de literatură universală şi limba engleză în învăţământul de stat, Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj-Napoca, 12 ani experienţă la catedră, consilier de imagine educaţional, coordonator național şi internațional proiecte şi programe educative, scriitor, preşedintele Academiei Române de imagine şi imaginar educațional, o întreprindere individuală în domeniul imagistic al proiectării educaționale.

Ma inscriu la conferinta!

Sponsori și parteneri

Sponsor Gold

Sponsor Silver

Sponsor Silver

Conferința Motivațională M.A.M.A – 2014-2018

Ediții anterioare

Conferința MAMA

Conferința MAMA

Conferința MAMA