Conferința motivațională MAMA Cluj-Napoca – 15 iunie 2018

Conferința motivațională MAMA Cluj-Napoca

Vreau să le fac pe toate, dar am timp limitat. Mi-am propus mai multe, dar nu am reușit. Aș vrea să fiu peste tot, dar… dar… dar… Vă sună cunoscut?
Pentru noi, femeile, fiecare zi este o negociere continuă între instanțele vieții noastre. Mame, soții, lideri, prietene, câte roluri nu ne atribuim și câte eforturi nu facem ca să avem echilibrul mult dorit? Dar pentru noi mai este timp/energie/resurse?
”How important it is for us to recognize and celebrate our heroes and she-roes!” Maya Angelou
Pentru a celebra femeile care există în interiorul fiecăreia dintre noi si cu un scop nobil în fundal, ca în fiecare an, Asociația Happy Moms organizează pe data de 15 iunie 2018 de la ora 18.00, conferința MAMA – mothers are merely astonishing. Anul acesta, scopul propus este organizarea Incubatorului de talente – tabără de educație non-formală pentru copii cu rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii defavorizate. Pentru a-l realiza, avem nevoie de sprijinul vostru, al altor mame, soții, prietene, femei de carieră. Împreună putem schimba lumea, puțin câte puțin.
Femei cunoscute la nivel local și național vin ca în fiecare an să împărtășească propria viziune, experiență și să ne inspire în găsirea echilibrului.
Tema: Eu și rolurile mele
Unde: Casino Centrul de cultură urbană Cluj-Napoca
Când: 15 iunie 2018, începând cu ora 18:00
Vă rugăm să folosiți formularul pentru înregistrare prealabilă: https://goo.gl/forms/5PCdxT1JvgWY40YV2
Contribuția pentru participare este de 70 lei, sumă ce poate fi virată în contul Asociației Happy Moms, RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania.
Beneficiar: Asociația Happy Moms
CIF: 33230839
Detalii: Contribuție eveniment MAMA Cluj
Dacă decideți să veniți cu o prietenă sau mai multe, veți beneficia de reducere de 15% la plata contribuției, adică 60 lei/persoană. Se vor nota la rubrica de observații numele prietenei/prietenelor.
Donații pentru tabăra de educație non-formală se vor putea face prin virament bancar sau la fața locului.
Conferința MAMA este un concept al Asociației Happy Moms si este organizata anual în Brașov, Făgăraș, Cluj și Sibiu. Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală și profesională a mamelor, copiilor și familiei ȋn general. Cel mai important proiect al asociației este Business Mom, aflat deja la a treia ediție, fiind un proiect care sprijină cu training, mentorat și promovare mamele singure sau care au renunțat la serviciu ȋn scopul de a deveni antreprenor. Proiectul a generat deja 13 afaceri ȋn crestere, ȋn interval de 3 ani.
Promitem o ediție memorabilă!
Dana Lupşa, speaker Conferinţa M.A.M.A
Dana Lupşa este mamă de peste 8 ani a două suflete, lector doctor în management de 16 ani şi antreprenor prin definiţie. De-a lungul carierei a dezvoltat profesional peste 3500 studenţi şi oameni de afaceri şi a “crescut” 10 afaceri. Îi place să lucreze cu femei pentru căsimte şi înţelege provocările prin care trece o femeie care îşi doreşte succes şi pe plan profesional si personal. Se spune că este „campioana motivării”, că le inspiră şi le dă curaj să strălucească şi face asta cu succes in Asociaţia Happy Moms pe care o conduce de peste 4 ani. Cel mai mult îi place să le ajute să îşi dezvolte afacerile, fie ca sunt abia lansate sau au deja vechime.
cover conf MAMA DanaLupsa r
Nora Niculescu, speaker Conferinţa M.A.M.A
Nora Niculescu este educator prenatal certificat Lamaze, doula la nastere si post-partum, formator de educatori prenatali si doule, birth story listener si mama. Este fondatoarea Asociatiei Doula Romania si membru fondator in Asociatia Parintilor Educati de Iubire. Este genul de om care coaguleaza oameni interesati de devenirea lor ca parinti si ca oameni, dovada fiind incredibila comunitate a Cuibului Berzelor pentru care Nora este, scurt si cuprinzator, „barza-mama”.cover conf MAMA NoraNiculescu
Domnica Petrovai, speaker Conferinţa M.A.M.A
Domnica Petrovai, psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatorul companiei Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu– un proiect dedicat celor care cred în relații fericite – are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. Este, de asemenea, și autorul primului curs online pentru cupluri: Pentru noi doi.
Școala pentru Cuplu, proiectul ei de suflet, se adresează tuturor celor preocupați de relații sănătoase, oferă și dezvoltă servicii de terapie de cuplu și programe dedicate cuplurilor –Vreau să iubesc din nou, O zi în Doi, Bărbat. Femeie., Trai în Doi. Un alt obiectiv al Domnicăi și al Școlii pentru Cuplu este dezvoltarea unor servicii de prevenție a divorțului și de sprijin al celor care se căsătoresc și sunt la începutul relației, cât și a celor singuri care își doresc o relație. Domnica esteconsultant și trainer pentru companii private care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională a copilului, familiei și cuplului, și care promovează relațiile sănătoase la locul de muncă – Orange, Ubisoft, Engie, Gameloft, Arobs, KPMG, EY, Ager. Alături de echipa Mind Education Health, Domnica oferă servicii de consiliere psihologică pentru angajați și programe de intervenție organizațională care susțin starea de bine și relațiile sănătoase.
Consultant în cadrul programelor de sănătate mentală a copilului și familiei pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale – Centrul Național de Sănătate Mintală din cadrul Ministerului Sănătății, UNICEF, LRSM, Salvați Copiii, FCN, CRED, OIM, SOS – Satele Copiilor România –, Domnica este coordonator și co-autor al Strategiei Naționale de Sănătate Mentală a Copilului și Adolescentului din România. Promotor al stării de bine a copilului, părinților și profesorilor și consultant pentru școli de prestigiu, precum Transylvania College, care susține dezvoltarea emoțională și mentală a copiilor și alături de care construiește un alt fel de spațiu emoțional pentru copii, profesori și părinți. Nu în ultimul rând, Domnica Petrovai este autor a numeroase cărți și materiale educaționale pentru profesori și părinți, cât și membru al unor asociații profesionale, naționale și internaționale, care susțin intervențiile psihologice și terapia validată științific.cover conf MAMA speakeri
Gigi Ghinea, speaker Conferinţa M.A.M.A
„Mamă a unui flăcău, in vârsta de 24 de ani, Gigi mărturisește că și-a luat mult prea în serios rolul de mamă cât acesta a fost minor, lucru de care poate vorbi deschis și liber abia acum când el e deja un adult în devenire.
Haideți să analizăm împreună în cadrul conferinței MAMA de la Cluj rolurile FEMEII, în viziunea lui Gigi Ghinea, psiholog, masterand în psihoterapie analitică, C.G.Jung și autor a 4 cărți motivaționale, inspirate din propria experieță de cunoaștere de sine.”cover conf MAMA GigiGhinea
Bianca Mereuță, speaker Conferinţa M.A.M.A
Bianca Mereuţă – antreprenor, strategic planner, marketer, copywriter și părinte. Este fondatorul comunitatii „Ce le citim copiilor”, cea mai mare comunitate de studiu, îndrumare, promovare și dăruire din România care a luat naștere cu scopul de a crește iubitori ai cărților și de a facilita întâlnirea dintre copiii mici și mari și acele cărți care generează sens, cărți care vor înzestra lumea cu adevărați oameni în gând, faptă și simțire. Aceasta comunitate activă de părinţi, educatori si profesori care s-au adunat în jurul cărții de calitate pentru copii care, prin calitatea comunicării și a interacţiunii a strâns organic peste 58.000 de membrii și este singura comunitate recunoscută și apreciată de cele mai importante edituri românești si nu numai. Bianca Mereuta este un profesionist creativ, dinamic, îndrazneţ și încrezător în forţele proprii și forţele comunităţii în care activează.cover conf MAMA BiancaMereuta
Teodora Cătinaș, speaker Conferinţa M.A.M.A
„Sunt o iubitoare a frumosului. Pentru mine, „frumosul”, în cea mai pură formă a lui, este întruchipat prin copii. Sunt mamă, sunt medic pediatru și sunt unul dintre oamenii care au avut norocul să își aleagă o profesie care i se potrivește. De zece ani sunt și antreprenor, cofondator al centrului „Burtica mea”, dedicat viitorilor și proaspeților părinți.

După venirea pe lume a copiilor mei, am înțeles că, în ceea ce privește rolul meu pentru copiii mei, va exista o pendulare continuă între statutul de mamă și cel medic. Sunt mama copiilor mei când petrec timp împreună cu ei, sunt medic atunci când lipsesc de lângă ei și sunt lângă alți copii blonavi, sunt mamă-medic atunci când le sunt alături în suferință. Statutul de mamă-medic este unul oarecum privilegiat, pentru că pot să văd lucrurile de pe ambii versanți: pot să înțeleg lucrurile și din perspectiva profesionistului, dar și din punctul de vedere al mamei care își vede copilul în suferință. Asta mă ajută mult să îi înțeleg pe părinții micilor mei pacienți, să le înțeleg temerile și neliniștile și să încerc să le fiu alături.

Din timpul anilor de studenție, am început o activitate de informare în domeniul sănătății mamei și a copilului, prin susținerea de cursuri destinate viitorilor părinți. După absolvirea facultății, am fost nevoită să creez cadrul legal pentru a susține cursurile care știam că o să îi ajute pe viitorii părinți. Am devenit cofondator al Centrului de Educație Prenatală și Alăptare „Burtica mea”. Astfel, pe lângă rolul de medic și cel de mamă, s-a mai adăugat și cel de antreprenor. Anul acesta se împlinesc 10 ani de câ
nd sunt alături de viitori părinți în călătoria minunată, emoționantă, pe care o fac în așteptarea copilului lor și continui să le fiu alături în perioada de după venirea pe lume a bebelușului.
În spatele tuturor activităților pe care le întreprind stă sinceritatea și dragostea pentru tot ce e uman și vulnerabil.”

cover conf MAMA TeodoraCatinas
Ruxandra Marcea, speaker Conferinţa M.A.M.A
„Ruxandra Mercea este director al Transylvania College de 6 ani. Ruxandra este, totodată, profesor de Business Studies și mamă a trei copii, care sunt elevi ai școlii.

Dezvoltarea ei profesională ca director executiv al școlii este strâns legată de evoluția școlii, întrucât Ruxandra este implicată în viața Transylvania College de la vârsta de 8 ani. În timp ce studia Business Administration și Management, Ruxandra s-a concentrat în egală măsură în a cunoaște și a se informa privind cele mai noi și relevante direcții în domeniul educației, cu predilecție în zona de cultură organizațională în școli, a direcțiilor de educație care pun accent pe copil, pe dezvoltarea caracterului, a abilităților de mindfulness și leadership.
Ruxandra consideră că șansa unei țări de a prospera și a progresa se poate realiza doar dacă educația este o prioritate. Acesta este motivul pentru care este atât de pasionată de schimbarea de paradigme și a status-quo-ului, și în a dezvolta cea mai eficientă școală din România, o școală în care copiii simtă că au o voce, unde învață să facă o diferență prin acțiunile lor și unde își descoperă vocația.”cover conf MAMA RuxandraMercea

Parteneri

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top