Conferința Motivațională M.A.M.A 2019 București

Prima ediție de la București a conferinței motivaționale MAMA are ca temă Redefinind puterea! 

Cand: 25 mai 2019, începând cu ora 10.00 si pana la ora 14.00

Unde: Commons Unirii

Speakerii sunt femei reprezentative pentru domeniul lor de activitate, îmbogățind, cu un punct de vedere personal, sincer, constructiv, perspectiva lor asupra puterii. 8 femei vin în fața dumneavoastră ca să vă inspire, să vă motiveze, să vă povestească despre puterea femeii, despre cum se definesc ele într-o lume a schimbării.

Dumneavoastră veți primi energie pozitivă, inspirație, motivație pentru a trăi conform propriilor dumneavoastră valori. Aveți ocazia să vă redescoperiți puterea acolo unde este ea de fapt – în interiorul dumneavoastră!

Contribuția la eveniment:

Last minute – 80 RON pana in data de 24.05.2018 (in limita locurilor disponibile)

Se plătește în contul Asociației Happy Moms RO71BTRLRONCRT 0252540401 deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea Contribuție conferință București. Banii se strâng pentru proiectul Business Kid – primul program de educație financiară prin teatru prin care sute de copii sunt ajutați să înțeleagă mai bine circuitul banilor în viața lor!

Vă așteptăm cu o atmosferă caldă,  cu energie pozitivă și zâmbete!

BONUS: cafea, ceai, patiserie și multe surprize !

Conferința motivațională MAMA este organizată anual, începand cu anul 2014, în Brașov, Făgăraș, Sibiu și Cluj. Pană acum nume precum Mihaela Tatu, Andreea Marin, Gianina Corondan s-au alăturat acestei conferințe povestind din propria experiență despre subiecte precum succesul, eșecul, afacerea și pasiunea.

Pana în anul 2018 au participat la aceste evenimente peste 1200 femei!

Hai și tu în marea comunitate de femei fericite și împlinite! Vor fi cei mai bine investiti 80 lei!

Ma inscriu la conferinta!

Speakerii evenimentului:

Dana Lupșa

Președinte Happy Moms

Dana Lupșa, mamă de peste 7 ani a două suflete, lector doctor în management de 14 ani, specialist PR, practician Law of atrraction și antreprenor prin definiție.

Simt și înțeleg provocările prin care trece o femeie care își dorește succes pe plan profesional si personal.Se spune despre mine ca sunt „campioana motivării”, că le inspir și le dau curaj să strălucească și fac asta în Asociația Happy Moms pe care o conduc de peste 5 ani.

Daniela Irimia

Trainer & Scriitor la Femeia Independenta

Daniela Irimia este o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare personală al fiecaruia dintre noi. 

Este mamă de băiat, soție, trainer, speaker, autor și înainte de toate, antreprenorCu peste 10 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, a ales să își dedice ultimii ani dezvoltării personale – dezvoltarea ei, a copilului ei și apoi a celorlalți oameni cu care interacționează, de la prieteni la oamenii din sala de curs și femeile din comunitățile pe care le formează.

Atena Boca

Fondatoarea La Primul Bebe

Atena Boca, fondatoarea ”La primul bebe”, este singura româncă aleasă de Facebook în programul Community Leadership 2018

Pe lângă asociaţia „La primul bebe”, pe care a fondat-o după ce a devenit mamă, Atena Boca este şi în spatele celei mai ample comunităţi online din România, destinată gravidelor şi proaspetelor mame, care a reuşit în câţiva ani să aibă un impact real în societate prin sprijinul oferit celor peste 52.000 de membri şi prin strângerea unei sume de aproape jumătate de milion de euro în campaniile sale umanitare.

Roxana Gabor Iliescu

Jurnalist

Roxana Gabor Iliescu – blog personal; jurnalist, mediator specializat pe cupluri, analist, coach, specialist PR.

 Lidia Badila

Specialist în comunicare și blogger

Moderator M.A.M.A

Lidia Bădilă este specialist în comunicare și blogger la www.lidiabadila.ro, de profesie jurnalist, specializată în domeniul comunicării și relațiilor publice dar și trainer și public speaker.

Din cele câteva zeci de gale și evenimente pe care le-a găzduit, a învățat cum să-i pună pe alții în valoare. În multe ocazii a fost invitată să
susțină discursuri în fața publicului, aflând astfel pe propria piele cum poate fi învinsă teama de a vorbi în public dar și ce condiții trebuie să îndeplinească un discurs pentru a fi cât mai atrăgător pentru cei care îl urmăresc.

Lidia este prezentator al Conferinței MAMA, ediția a II a, Făgăraș, 2019, cu mare drag de comunitatea Happy Moms!”

Daniela Palade Teodorescu

Redactor Sef Revista Cariere

Daniela Palade Teodorescu este jurnalist, formator de opinie, arhitect de brand, agregator de comunitate, căutător de povești. De 20 de ani sunt redactor-șef – 19 ani pentru Revista Avantaje, de mai bine de un an pentru Revista CARIERE.

Mamă de doi copii și recent recăsătorită, deci trăitoare în familia tradițională, dar și ne-tradițională.

Mihaela Stroe

Coach, trainer,autor

Mihaela Stroe, doctor în sociologie și singurul analist comportamental (profiler) în zona de business din România pregătit special de către Joe Navarro, cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. Mihaela contribuie la crearea unei comunități de Femei Puternice atât în viața Profesională cât și Personală. Misiunea ei personală în viață este: „Educ, Motivez și Inspir Oamenii care vor să fie pe Primul loc în viața lor”. Fac aceasta prin platforma online MS Tribe, prin programe de coaching, training, conferințe și cărți. Printre cărțile mele se numară: “In Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta!” și “Curajul de a mă iubi”.

Pentru a fi la curent cu activitatea ei vezi www.mihaelastroe.ro

Gabriela Maalouf

Consilier dezvoltare personala si consilier școlar

Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala si consilier școlar este primul practician NLP din Romania care s-a specializat in programare neurolingvistica pentru copii si parinti, in MareaBritanie.

Imbinand omul si specialistul, Gabriela a creat o serie de ateliere atat de dezvoltare personala, cat si profesionala pentru a-i ajuta pe cei ce vor sa isi atinga potentialul maxim.

 

Ioana Marinescu

Blogger la Pisica pe Sârmă

Ioana Marinescu este mamă, blogger, creator de conținut și femeie. De 10 ani, de când am pornit pe drumul dezvoltării personale, îmi redefinesc putereape pe mai multe planuri.

Am primit invitația de a fi speaker la acest eveniment într-un moment în care mă simțeam complet lipsită de putere pe unul din cele mai importante sectoare ale vieții mele, în care am investit enorm. M-am întrebat atunci de unde îmi vine mie puterea într-un astfel de context. Am aflat deja un răspuns și sigur vor mai veni și altele. Vă aștept cu drag, să ne inspirăm, să ne dăm putere și să ne redefinim împreună.

Ma inscriu la conferinta!

Sponsori și parteneri

Sponsor Gold

Sponsor Silver

Chef Aida Parascan

Jacobs Romania

Sponsor Silver

Claudia Rawlings Fashion Design

Parteneri Media

Conferința Motivațională M.A.M.A – 2014-2018

Ediții anterioare

Conferința MAMA

Conferința MAMA

Conferința MAMA