Conferinta MAMA – Editia Cluj

Conferinta MAMA - Editia Cluj

Conferința Motivațională MAMA – Ediția Cluj

Când ceața îți oferă răsturnări de situație, iar mamele răspund cu multă iubire, empatie și, entuziasm și conexiune. Când distanța dispare și gândurile de mamă cuprind necuprinsul. O atmosferă caldă de obicei la aceste conferințeprietenoasă, cu emoții autentice, cu zâmbete mii, cu pauză de networking și relaxare, cu activități interesante și cafea gustoasă, cu femei puternice dar deopotrivă sensibile, cu multă bucurie! Așa a fost la Cluj!

Mulțumim tuturor participantelor și speakerilor: Geanina Simion, Dana Vaida, Raluca Anton, Cristina Pogăcean, Olga Vușcan!
Mulțumiri speciale echipei care a făcut poribil acest eveniment: Adriana Dunca, Teodora Leonte, Bogdana Runcan, Cătălina Cobiltean, Florina Russu, Hamurar Liliana, Alexandra Ciucanu, Vlad Popelca.
Mulțumim sponsorului principal Yves Rocher!
Mulțumim sponsorilor și partenerilor:
– HPM și Cosmin Porumb pentru suport în live streaming,
– Alexandra Crăciun pentru moderarea evenimentului,
The Sisterhood pentru activitățile dinaintea și din pauză conferinței,
– Floarea ta pentru buchetele de flori oferite cu generozitate speakerilor,
– Meron pentru cafeaua cu gust și suflet,
– Delicious Food pentru pauză delicioasă și gustoasă,
– Ciao Bella pentru coafură și machiajul speakerilor,
– Mood Quartet pentru momentul artistic,
– Podgoriile Jidvei România pentru degustarea de vin,
– Adela Haru și Fram Ursul Polar pentru premiile oferite,
– Elena Potra pentru bijuteriile oferite speakerilor.
Mulțumim pentru susținerea constanța din această perioadă JCI Cluj, Impress Cluj, Părinte Cuminte, Centrul de pediatrie, Ary Kindergarden, Dance School Bailarte, Bebepufulete, Cuibul Berzelor, Casă Orena, Burtică Mea, Fastrackids, Playful learning, Centrul educațional Ținutul Soarelui, Veverița veselă, Peditel!
Mulțumim partenerilor media Aventuri în cinci, Radio Napoca FM, I like Cluj și Cluj.com – Ghid Local!
Mulțumim pentru fotografii Florina Russu și Oana Rednic, și nu în ultimul rând Impact Hub Cluj-Napoca pentru spațiul primitor și generos!

Dragi mamici clujene, va invitam pe data de 24 noiembrie 2016, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Cluj, incepand cu ora 16:00, pentru a participa la conferinta motivationala M.A.M.A (Mothers Are Mere Astonishing) si a discuta despre cum se obtine succesul, ce efort presupune echilibrul si cat si cum ne implicam in comunitate.
cover
Suntem bucurosi ca la aceasta prima editie sa ni se alature in calitate de speakeri:
– Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa Urbana) – blogger;
– Aurelia Cristea – deputat;
– Cristina Pogacean – antreprenoare, alpinista
– Geanina Simion – antreprenoare, presedinte ONG
– Ruxandra Colhon – producator Antena 1 Transilvania
– Dana Vaida – medic ginecolog, antreprenor
– Olga Vuscan – fotograf, antreprenor

 
 
 
Scopul conferintei este promovarea proiectului Business Mom si lansarea Clubului Business MoM Cluj.
La celelate editii ale conferintelor motivationale M.A.M.A., care au avut loc la Brasov si Sibiu au participat peste 200 femei, au vorbit 20 speakeri, femei cunoscute din media brasoveana, sibiana si bucuresteana, fondurile stranse fiind utilizate pentru proiectele Asociatiei Happy Moms:
– Business Mom – scoala antreprenoriala pentru mame singure sau care au renuntat la locul de munca
– Incubator de talente – vizand dezvoltarea spiritului antreprenorial al copiilor talentați din familii defavorizate
Asociatia Happy Moms are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a mamelor, copiilor si familiei in general. Cel mai important proiect al asociatiei este Business Mom, aflat deja la a doua editie, fiind un proiect care sprijina cu training, mentorat si promovare mamele singure sau care au renuntat la serviciu in scopul de a deveni antreprenor. Proiectul a generat deja 10 afaceri in crestere in interval de 2 ani.
Contributia la eveniment:
– 50 de RON pana la 14 noiembrie
– 70 de RON incepand cu 15 noiembrie
si se achita in contul Asociatiei Happy Moms:
RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON)
deschis la Banca Transilvania
Beneficiar: Asociatia Happy Moms
CIF: 33230839
Detalii: contributie conferinta M.A.M.A
AICI GASITI FORMULARUL PENTRU INSCRIERE
Va asteptam cu drag!


„Cine e Prințesa urbană? O femeie întreagă la minte cu predispoziţie exagerată către metafore, să zicem.

Nu-s nebună, nu port fluturi roz în păr, nu folosesc creioane cu puf în loc de radieră. Dar cred că joaca de-a prinţesa are efecte benefice asupra spiritului matur. Aşa că vă poftesc la joacă. Puteţi alege între farfurii cu bunătăţi, amintiri din copilărie cu diapozitive şi îngheţată sub formă de pachet de unt, poze cu oameni frumoşi, visuri despre orice şi poveşti de amor mai mult sau mai puţin împlinit.”
14680548 1851012241804761 8896359511188877132 n
Prinţesa urbană, Ioana Chicet-Macoveiciuc, speaker Conferinţa M.A.M.A
24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj


„Înainte să-ţi doreşti să te bucuri de succes pe Sticlă, ai grijă să ai succes cu propriul tău Suflet, pentru că numai echilibrul şi armonia pe care le construieşti acolo zilnic te pot ajuta să ai, mereu, o zi cu zâmbet” … Este crezul pe care D-şoara Ruxandra Colhon, Producător General TV la Antena 1 Transilvania şi, totodată, Reporter la Antena Stars, şi-a construit expunerea sa referitoare la Succesul pe Sticlă sau Arta de a privi în Oglindă. Este vorba despre o abordare originală care dezvăluie, dincolo de vălul aparenţelor, cum se construieşte, de fapt, profilul unui om de succes a cărui menire este aceea de a încerca să scoată zilnic, din profunzimile a mii şi mii de telespectatori, zâmbete de admiraţie, interes, fidelitate şi, mai presus de toate, multă, multă atenţie. Contrar aşteptărilor, prezentarea D-şoarei Ruxandra Colhon nu îşi propune să fie o reţetă a succesului, cât mai ales o invitaţie de nerefuzat la o călătorie spre lumi interioare pe care fiecare dintre noi le avem, călătorie care începe, întotdeauna, cu o contemplare sinceră în propria oglindă, tocmai în ideea de a găsi, mai apoi, calea spre inimile celorlalţi. Aşa se naşte, în realitate, succesul pe sticlă…
14725620 1850485278524124 4293761511632925031 n

Ruxandra Colhon, speaker Conferinţa M.A.M.A
24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj


Geanina Simion este. Se află în Cluj-Napoca și există de-adevăratelea, deși, uneori, se întreabă în ce scop. În prezent este soție și mamă, deci există pentru familie. Este managing partner, creative director & brand consultant în agenția Progressive Advertising, deci există pentru ”imagini frumoase”. Este om între Niște Oameni, o asociație de antreprenori și manageri care-și propun ”să facă bine” comunității în care activează. Deci îi place să creadă că există și pentru alții. Este Creative Coordinator al proiectului Your Property, primul proiect de amploare din România privind valoarea proprietății intelectuale. Deci există și pentru ceea ce nu se vede, dar există: bogăția intangibilă. Încă nu este un mare scriitor, dar speră că va fi. Deocamdată este atât cât este.

gianinasimion
Geanina Simion, speaker Conferinţa M.A.M.A
24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

 


 

Dana Lupşa este mamă de peste 6 ani a două suflete, lector doctor în management de 14 ani şi antreprenor prin definiţie.De-a lungul carierei a dezvoltat profesional peste 3500 studenţi şi oameni de afaceri şi a “crescut” 10 afaceri. Îi place să lucreze cu femei pentru că simte şi înţelege provocările prin care trece o femeie care îşi doreşte succes şi pe plan profesional si personal. Se spune că este „campioana motivării”, că le inspiră şi le dă curaj să strălucească şi face asta cu succes in Asociaţia Happy Moms pe care o conduce de peste 3 ani. Cel mai mult îi place să le ajute să îşi dezvolte afacerile, fie ca sunt abia lansate sau au deja vechime.
danal
Dana Lupşa, speaker Conferinţa M.A.M.A
 
24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj
 
 


 
Aurelia Cristea este soție, mamă, bunică și parlamentar la primul mandat, membru al Comsiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor. A fost ministru delegat pentru Dialog Social și Relația cu Societatea Civilă în Guvernul Ponta, consilier judeţean, membru al Consiliului în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.
Este (re)cunoscută din 2015 ca fiind inițiatoarea legii de interzicere a fumatului în spațiile publice închise. Ca formație profesională este econonomist și a activat vreme de 15 ani în piața de asigurări, ocupând funcții de management în companii multinaționale , director general sau membru în Consiliul Comisiei de Asigurări .
aureliac
Aurelia Cristea, speaker Conferinţa M.A.M.A
24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj


Cristina Pogăcean, antreprenor, inginer, ghid montan, are la activ un palmares bogat atât competițional cât și în ceea ce privește ascensiuni tehnice în Himalaya. În 2013, împreună cu soțul ei, Cosmin Andron, realizează prima ascensiune a vârfului virgin Gandharva Chuli (6248 m) din Nepal iar în 2016, similar, prima ascensiune a vârfului T16 (6431 m) în Himalaya indiana fiind astfel primii oameni care urcă pe aceste vârfuri. Pe lângă acestea are la activ multe alte ascensiuni și expediții din Himalaya în Caucaz și din Pamir până în Maroc.
Biografie:
(n. 1984) după 9 ani de atletism de performanță începe practicarea alpinismului în anul 2004 în cadrul Clubului Alpin Român secția Cluj. Este membru fondator al Secției Universitare Cluj a Clubului Alpin Roman și din anul 2011 membru a Clubului Sportiv Alternative și al Clubului Alpin Austriac (OeAv).
Multe dintre ascensiunile realizate au fost prezentate exhaustiv in presa regionala, nationala sau internationala.
Începand cu 2005 participă la numeroase competiții de bouldering, escaladă sportivă, escaldă pe gheață și dry-tooling și reușește ca până în 2014 să obțină 25 premii din care 15 locul 1. În 2011 obține locul 6 la Campionatul Mondial de Escalada pe Gheață (etapa Busteni) la proba de viteză iar în 2012 ocupă locul 8 la același Campionat Mondial, tot la proba de viteză fiind până în prezent cel mai bine clasat sportiv român la un campionat mondial de escaladă pe gheață.
În anul 2006 urcă pe Elbrus (5648m alt) în Caucaz și în 2008 urcă pe vârfurile Chapaev (6130m alt) pe creasta nord-estică și Khan Tengri (7010m alt) pe peretele nordic în cadrul unor expediții românești. În toamna anului 2011 încearcă, împreună cu C. Andron (RO) și W. Yip (UK) deschiderea unui traseu în premieră, în stil alpin, pe peretele sud-vestic al vf.-ului Shishapangma (8013m alt) echipa ajungând până la 7200m de unde sunt nevoiți să se retragă. În 2013 urcă împreună cu C. Andron, în premieră mondială vârfului Gandharva Chuli 6248m (Annapurna Himal, Himalaya) în stil alpin (Traseul Romanesc TD+ 2000m). Traseu pentru care au apărut pe lista lungă, în același an, al premiului “Pioletul de aur” (în Franța), cel mai prestigios titlu pe care îl poate primi un alpinist în cariera sa. În 2014 împreună cu Cosmin Andron încercă deschiderea unui traseu nou pe Bhagirathi I (6856 m) peretele sud-vestic iar în 2016 reușesc o premieră pe vârful T16 (6431 m) in Himalaya indiana, pe un traseu tehnic (Supercouloir ED 1200m) .
14956387 1854941574745161 7836133625946088343 n
Cristina Pogăcean, speaker Conferinţa M.A.M.A
24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj
 

Un om poate să plece de la zero în orice domeniu, şi, dacă îşi doreşte foarte mult şi munceşte pe măsură, obţine ceea ce doreşte, fără sprijin financiar sau din alt domeniu.
Dana Vaida, medic primar obstetrica ginecologie, mamă, owner BestGin
danavaida

 
Speaker Conferinţa M.A.M.A
24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

 

Fotografiază oameni din 2007, miri din 2009, bebeluşi din 2011 şi burtici din 2013. Iubeşte lumina, iubeşte posibilitatea de a crea amintiri de preţ pentru familii şi îi place la nebunie să le spună şi altora cum sa faca asta, aşa că din 2015 împarte ceea ce ştie cu alţi fotografi prin atelierele foto de bebeluşi şi de familie. Mami de băiat şi soţie de pompier, în afară de fotografiat, îi place să se retragă în lumea unei cărţi bune şi să deseneze cu Matei.

olga

Olga Vuşcan, Speaker Conferinţa M.A.M.A

24 Noiembrie | ora 17:00 | Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

jidvei centrudepediatrie arykindergarten aventuriincinci bailarte bebepufulete  burtica  ciaobela
 ciubulberzelor csaorena delicous elena fastrack floarea  floranarusu  impress
 jci meron  partintecuminte  playfoul  sisterhood  tinutul soarelui  veveritavesela

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top