Concurs Business Mom III

Conferinta MAMA - Editia Cluj

Concurs Business Mom III

Brașovence, mame antreprenor, mame în CIC, mame dornice a deveni antreprenor, Școală antreprenorială, de mentorat și motivare Business Mom, ediția a III-a, demarează cu deja cunoscutul concurs de idei de afacere.

Pot participa mame care au testat deja ideea de afacere – în rândul prietenilor, cunoscuților.
Proiectul se derulează GRATUIT pentru mamele singure. Orice altă categorie de mame va achita 500RON, susținând astfel ediția următoare a Business Mom.

 Așteptăm înscrieri pe adresa contact@happymoms.roveți primi formularul de înscriere și de evaluare a ideii de afacere.

Rezultatele se afișează pe dată de 1 martie, juriul este format din 5 persoane, mame care au afaceri și cadre didactice.
 reamintim faptul  Business Mom este un program complex de training, mentorat și promovare pentru mame care își doresc  devină antreprenor, care se derulează gratuit pentru mame singure.
Până acum, în 2 ediții, au fost demarate 10 inițiative, 10 afaceri care au fost dezvoltate în Brașov.
Va așteptăm cu drag!
REGULAMENTUL OFICIAL
de organizare şi desfăşurare a concursului Mamele cresc afaceri!

 1. ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

1.1 Cadrul general de desfășurare
Concursul este destinat participanților – mame care își doresc să devină antreprenor – și se derulează odată pe an, începând cu 11 ianuarie. Concursul vizează alegerea unui număr de 15 afaceri mici și mijlocii din domeniul producției și serviciilor, demarate de mame.

1.2. Organizator
Concursul este organizat, planificat, implementat și promovat de Asociația Happy Moms și LTD Public Relations în calitate de organism responsabil cu relațiile publice și comunicarea acestui concurs. Participantele la concurs sunt obligate să respecte termenii şi condiţiile din prezentul Regulament Oficial al concursului (denumit în continuare „Regulament Oficial”).
Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile în România, fiind disponibil pagină de socializare Facebook a Asociației Happy Moms și pe website-ul asociației.
Prin participarea la aceast concurs, participantele confirmă că au citit şi sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial şi ale legislaţiei în vigoare aplicabile şi să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către Organizator cu ocazia înscrierii,

 1. PERIOADA, LOCUL ȘI DERULAREA CONCURSULUI

2.1. Perioada și locul de derulare a concursului
Concursul se derulează periodic, odată pe an, începând cu 11 ianuarie până la dată de 1 martie.
2.2. Modalitatea de derulare a concursului
Concursul constă în parcurgerea de către participante a unor etape obligatorii pentru a deveni beneficiară a programului Business Mom – școală antreprenoailă și de mentorat pentru mame, după cum urmează:
înscrierea de către participante a acestora în intervalul 11 ianuarie 2017 – 28 februarie 2017 prin e-mail la adresa:contact@happymoms.ro, cu mesajul “Doresc   înscriu în concurs”;
completarea de către participante a unui formular furnizat de organizator din care vor reieși aspect precum ideea de afacere, bugetul, modalitatea de promovare a produselor/serviciilor, motivația demarării afacerii., în intervalul 11 ianuarie 2017 februarie 2016 – 28 februarie 2017;
2.3. Declaraţia pe propria răspundere
Toate participantele care au fost declarate câștigătoare în urma concursului, vor completa şi semna într-o zi stabilită și comunicată ulterior, o declaraţie pe propria răspundere că au luat la cunoștință și sunt de acord cu activitățile, acțiunile și inițiativele la care vor participa în cadrul programului Business Mom.
2.4. Stabilirea rezultatelor
Formularele primite de către participantele la concurs, completate și returnate pe adresa de e-mail contact@happymoms.ro, vor fi evaluate de către un juriu constând din 5 membre, dintre care 1 cadru didactic universitar și 4 femei care au afaceri de mai mult de 5 ani. Evaluarea este anonimă, se vor acordă punctaje de la 1 la 5 pentru fiecare dintre criteriile – originalitate, expertiză, motivație
Rezultatele concursului se vor publică pe website-ul Asociației Happy Moms și pe pagină Facebook Happy Moms pe dată de 8 martie 2017.
Participarea mamelor singure este GRATUITĂ în cadrul acestui program.
Mamele care NU sunt singure, dar care doresc să participe la activitățile programului, o pot face respectând modalitatea de derulare a concursului de idei de afaceri.
În plus, dacă ideile lor de afaceri au fost selectate, se vor întâlni cu reprezentanții Happy Moms și vor semna un contract prin care se obligă să achite o contribuție de 500RON, până la data începerii programului.
Toate mamele ale căror idei de afaceri vor fi selectate, se obligă prin contract să vireze 5% din profit sub formă de sponsorizare în contul Asociației Happy Moms în fiecare din următorii 3 ani demarării afacerii care a făcut obiectul concursului sau oricărei alte prime afaceri demarcate ulterior finalizării programului, în scopul susținerii edițiilor viitoare ale programului Business Mom.
Fondurile colectate în acest fel vor fi folosite pentru a susține următoarele ediții Business Mom.
2.5. Beneficii ale câștigătoarelor
Cîștigătoarele concursului vor participa la Programul Business Mom.
Acesta cuprinde 48 ore training în domeniile management, marketing/comunicare, antreprenoriat, educație financiară, dezvoltare personală, 12 ore de mentorat și promovarea afacerii nou înființate printr-un interviu publicat pe website-ul Happy Moms și prin publicarea a 3 postări pe pagina de socializare cuprinzând toate afacerile nou înființate.

 1. CONDIȚII ADMINISTRATIVE
  În conformitate cu legislaţia în vigoare, organizatorii vor face publice numele câştigătorilor. Numele câștigătoarelor va fi afișat pe website-ul Happy Moms și pe pagina de socializare Happy Moms.
  Organizatorii se obligă, de asemenea,  respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal.
  Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor cu caracter personal ale participantelor la prezentul concurs şi  le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial, declaraţiei participanţilor pe propria răspundere şi legislaţiei în vigoare.
  Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament cu obligativitatea anunţării modificărilor pe website-ul Happy Moms.

IMPREUNA PENTRU FAPTE BUNE!

„Educatia este imblanzirea unei flacari, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTARDONEAZA ACUM

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top