Campania Ora De Sănătate – Sibiu

Mamă, Soție, Prietenă - Sibiu - Partea 1

Campania Ora De Sănătate – Sibiu

„Ora de sănătate” este cea mai recentă inițiativă a Asociației Happy Moms si se deruleaza in Sibiu
Se adresează femeilor și mămicilor din Sibiu, care sunt interesate de anumite teme cu caracter medical și oferă posibilitatea acestora de a interacționa cu medici specialiști, în cadrul unor întâlniri lunare.

Conferință de inaugurare a proiectului, cu tema: „Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană, între opțiune și necesitate”.
Medici invitați:
• Dr. Livia Ognean – medic primar neonatologie-pediatrie, doctor în științe medicale, șef secție al Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, președinte al Asociației Baby Care și femeia anului 2015 în Sibiu.
• Prof. Dr. Edward Bell – medic specialist renumit în pediatrie şi neonatologie, prodecan al Universității din Iowa, SUA. Este un bun colaborator al medicilor din România, în ultimii 15 ani susținând mai multe programe de instruire şi conferinţe de neonatologie în țara noastră.
• Dr. Corina Ispășoiu – medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, având competențe în ecografia materno-fetală.
• Aniela Minu – psiholog clinician principal autonom. Autoare a cărții “Viața ca o Artă – repere și gânduri pentru a trăi frumos”, Aniela Minu crede că nu putem schimba lumea, dar putem fi noi schimbarea pe care o dorim în lume.

Mai multe detalii, aici: http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/nastere-naturala-sau-cezariana-mamele-au-fost-sfatuite-de-specialisti-romani-si-americani-120818.html
 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top