Business Teen

Proiect care vizează înțelegerea profundă de către tineri a avantajelor și dezavantajelor rolurilor de antreprenor și de angajat. Tinerii participă la întâlniri cu oameni de afaceri și manageri cheie, învată să scrie un plan de afaceri, participă la o competiție de idei de afaceri și pot câștiga un premiu în bani care îi ajută să demareze afacerea. Programul de derulează în orașele Brașov și Cluj.

Etape concurs Business Teen

Etapa 1

Informare

Tinerii sunt informați de către profesorii coordonatori
Etapa 1

Etapa 2

Înscriere

Tinerii doritori se înscriu în proiect prin completarea unui formular și a unei scrisori de intenție.
Etapa 2

Etapa 3

Întâlniri

Participă la întâlniri cu oameni de afaceri și manageri.
Etapa 3

Etapa 4

Training

Participă la sesiuni de training de 6 ore pentru a învăța să scrie un plan de afaceri.

Etapa 4

Etapa 5

Depunere Plan de Afaceri

Depun un plan de afaceri care va fi evaluat de reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentați din mediul academic și reprezentanți ai asociațiilor studențești.

Etapa 5

Etapa 6

Premiere

Câștigătorul va primi un premiu de 1000 lei pentru dezvoltarea afacerii.

Etapa 6

Juriul competiției Business Teen

Andreea Mija 800x1094 1

Andreea Mija

Andreea Mija este o tânără antreprenoare care deține și conduce cu succes compania Expert Cleaning cu sediul în Făgăraș.

Din 2005 compania prestează servicii de curățenie și întreținere pentru sectorul industrial, clienți retail dar și spații de birouri. Ca director general reușește să extindă baza de clienți a companiei astfel că activitatea acesteia se desfășoară, în prezent, la nivel național. Compania se pozitioneaza pe locul 1, in ultimii trei ani, fiind cea mai mare companie de profil din judetul Brasov. Expert Cleaning are peste 170 angajati la nivel national, o crestere anuala de peste 30% si este printre companiile de top din Romania in piata de profil.

Mihaela Nistor

Mihaela Nistor este Manager Italy Implementation and Service în cadrul companiei Automatic Data Processing Romania, conduce echipe formate din zeci de persoane. Are o experiență vastă în management si îmbunatatire de procese (BPI), avand certificarea Lean Six Sigma Black Belt. A ales să răspundă prezent solicitării de a face parte din juriul competiției Business Teen deoarece crede că tinerii sunt motorul viitorului economiei naționale.
Mihaela
carmen mihalca antreprenoare

Carmen Mihalca

După un scurt flirt cu ideea de angajat, Carmen Mihalca si-a făcut o relație pe termen lung cu freelancingul, pe care a oficializat-o prin postura de antreprenoare. În 18 ani, împreună cu echipa de la Touch Tech s-a specializat pe dezvoltare de site-uri și CRM-uri pentru agenții imobiliare, dar și pe site-uri de prezentare, bloguri, platforme specializate sau magazinele online. Este specialist SEO tehnic(14 ani) și de 4 ani e partener Google Ads.

Pe 8 martie 2020 a lansat antreprenoare.ro – platforma feminină de afaceri, pentru promovarea antreprenoarelor din România și din diaspora.

Îi plac mult cărțile pentru copii și scrie cu drag despre ele pe FiledeVis.ro

Mentori Business Teen 2020

daniela irimia

Daniela Irimia

Daniela Irimia are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting. În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro .

Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru dezvoltarea asertivității și a abilităților de comunicare.

Bianca Bucă

Sunt jurnalist din 2004, iar în prezent, sunt redactor la Radio România Brașov FM din cadrul Societății Române de Radiodifuziune.

De asemenea, dezvolt un mic brand personal cu creații vestimentare unicat Bya Fashion.

De câțiva ani, am făcut pasul și către literatură, scriind cărți pentru copii și dezvoltând o pagină-blog de călătorii.

Bianca Buca
Anca min e1627915967952

Anca Ghinea

Anca Ghinea, Creative Director, owner Kreatoria.ro, Creative Trainer, Anca este o susținătoare a creativității în business, în educație și în modul de a trăi viața. Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, media și publicitate, Anca a semnat numeroase articole în reviste prestigioase inspirându-le pe femei să caute calea spre progres, autenticitate și viață trăită frumos.

Consiliază cu success IMM-urile care vor să își găsească metoda de a se distinge în piață și de a avea mai mulți clienți prin produse și servicii oneste, relevante și cu un mesaj-poveste captivant. Activitatea sa se concentrează pe importanța creativității ca axă centrală a unei vieți profesionale, personale și antreprenoriale împlinite.

Dana Tudose - Tianu

Dana este consilier vocational, mediator de familie si cercetator in sociologie. A locuit 10 ani in Statele Unite si a revenit in 2018 in Romania.

Lucreaza cu tineri ai adolescenti atat pe partea de comunicare si descoperire a vocatiei, cat si pe partea de luare a deciziilor si clarificarea obiectivelor.

Absolvit Fletcher School of Law and Diplomacy la Tufts University, si este Doctorand in Sociologie si Psihologie la Universitatea din Bucuresti.

Dana Tudose Tianu poza e1627916179797
Mihaela

Mihaela Nistor

Mihaela Nistor este Manager Italy Implementation and Service în cadrul companiei Automatic Data Processing Romania, conduce echipe formate din zeci de persoane. Are o experiență vastă în management si îmbunatatire de procese (BPI), avand certificarea Lean Six Sigma Black Belt. A ales să răspundă prezent solicitării de a face parte din juriul competiției Business Teen deoarece crede că tinerii sunt motorul viitorului economiei naționale.

Cristina Oțel

Cu o experiență de peste 13 ani în Learning&Development, Cristina a făcut pasul spre soloprenoriat, punând bazele Soul Bloom la începutul lui 2018 și lucrează ca Trainer și Life Design Coach. Misiunea ei este să le redea oamenilor libertatea de a-și construi vieți pe care să le iubească. În toată paleta activității sale – training, coaching, blogging și podcast – numitorul comun este transformarea.

De peste 7 ani scrie pe blogul personal despre cum creăm o viață pe care să o iubim, evoluție personală și despre viața de părinte, iar în 2019 a lansat podcastul Pauza de Bine, unul dintre cele mai ascultate din România. Cristina e mama a doi copii și e activ implicată în creșterea nivelului de autocunoaștere în rândul părinților și viitorilor părinți pentru ca aceștia să aibă relații echilibrate, blânde și înfloritoare cu copiii lor.

foto Cristina Otel scaled 1
IMG 6949 scaled 1

Andreea Arsene

Sunt Andreea Arsene, ghid in viețile oamenilor fiindu-le alaturi in calatoria proprie atat individuala, cat si cu intreaga familie.

Formarea ca Psihoterapeut de Familie & Cuplu si Educator Parental ”Cercul sigurantei”, mi-au adus instrumente și cunostinte care mă ajută să înțeleg mai bine oamenii, nevoile lor, limitările, dificultățile, resursele și să găsim soluții împreună, aplicabile fiecărei persoane în parte. Nu există soluții universal valabile, ci oameni cu povești de viață unice.

Am experiență profesionala de 12 ani într-o companie multinațională în domeniul automotive și de 5 ani am început călătoria în lumea fascinantă a psihoterapiei. O perioadă drumurile celor două arii au fost în paralel. Din 2018, odată cu maternitatea celui de-al 3-lea copil, am ales să mă dedic 100% rolului meu de psihoterapeut, clienților, cabinetului meu (acum virtual) și cercetărilor pe tema ființei și dezvoltării umane.

In viata din afara cabinetului sunt mama de 3 copii, sotie, iubitoare de natura, de drumetii, de mers cu cortul pe munte, de alergare, de bicicleta și de citit. Incerc sa ma imprietenesc si cu apa, inca nu-mi prea iese. Un spatiu drag mie in care scriu despre povestile noastre este blogul personal: AndreeaArsene.ro.

Sunt un om ca si tine, cu propriile dificultati, curiozitati, avand dorinta de mai bine, de mai mult sens, de cautare si dezvoltare interioara.

Horia Pataki

Horia Pataki s-a alăturat echipei de IT din Autoliv în 2012, după 6 ani petrecuți la Vodafone, dintre care 2 într-o poziție de Team Leader. Din 2012 și până în prezent a avansat constant, trecând prin poziții precum IT Team Leader, Country IT Manager, IT Service Delivery Manager Europe și ajungând acum să ocupe poziția de IT Director Infrastructure & Operations la nivel global.

A trecut, de-a lungul timpului de la poziții care presupuneau people management, în care a reușit să coordoneze echipe de diferite dimensiuni, să se asigure că oamenii sunt mulțumiți de activitatea lor și livrează rezultate, la poziții strategice de conducere a unui întreg departament, vital pentru companie, la nivel global. Ce l-a dus întotdeauna mai departe a fost dorința de a învăța și a evolua constant, atât la nivel profesional cât și la nivel personal.

E pasionat de sport – a jucat fotbal de performanță și practică tot felul de sporturi, dar și de bucătărie și grădinărit. Își petrece timpul liber împreună cu soția și fiica lor și cu prietenii (atunci când contextul social permite asta).

Horia Pataki
dorian lungu

Dorian Lungu

Antreprenor, formator, inovator, ONGist convins și realizator TV – always in construction

Business Teen - Brașov

Business Teen - Țara Făgărașului

Testimoniale

Shopping Cart
Scroll to Top