Business mom – ediția a III-a

Program complet de training, mentorat și promovare pentru mame care își doresc să devină antreprenor derulat de Asociația Happy Moms Brașov.

BUSINESS MOM
este un program complex de training, mentorat și promovare pentru mame care își doresc să devină antreprenor și care se derulează gratuit pentru mame singure. Orice altă categorie de mame va achita 500RON, susținând astfel ediția următoare a Business Mom.
Până acum, în 2 ediții, au fost demarate 10 inițiative, 10 afaceri care au fost dezvoltate în Brașov.

MODULE DE TRAINING

BUSINESS MOM III

MANAGEMENT
 

ANTREPRENORIAT ȘI PLANURI DE AFACERI

NEGOCIERE
 

COMUNICARE, PROMOVARE ȘI IMAGINE
 

EDUCAȚIE FINANCIARĂ
 

COACHING

Business Mom - Editia a III-a

Management

Modulul își propune să răspundă la următoarele întrebări:

– ce activitati realizeaza concret un manager ?

– cum realizeaza concret un manager activitățile sale ?

Business Mom 3

Concurs de idei de afaceri

Concursul de idei de afaceri vizeaza selctarea ideilor testate de afaceri ale mamelor singure care vor participa gratuit la programul Business Mom – scoala antreprenoriala si de mentorat. Concursul se dreseaza si altor mame, viitoare antreprenor, care isi doresc sa invete informatii teoretice si practice si apoi sa beneficieze de promovarea afacerii nou create.

Regulament de desfășurare  |  Câștigătoarele concursului

CONCURS DE IDEI DE AFACERI

JURIUL BUSINES MOM

Juriul este format din 5 membre, dintre care 1 cadru didactic universitar și 4 femei care au afaceri de mai mult de 5 ani. Evaluarea este anonimă, membrele juriului acordând punctaje de la 1 la 5 pentru fiecare dintre criteriile – originalitate, expertiză, motivație

Dana Lupșa

Lector universitar doctor în management, specialist PR și președinta Asociației Happy Moms.

Dana Anghelescu

Manager editor Libris, antreprenor la Dream Concept Flowers, organizator al tuturor evenimentelor care adună de ani buni sute de oameni dorinici de educație, cultură și carte – Târgul de carte și Festivalul de carte – promotor al educației și manierelor elegante nu doar în afaceri.

Oana și Marius Gruanda

Owneri Elgom, o firmă aflată de ani buni în topurile județene și de excelență ale firmelor, antreprenori din 2002, filantropi și promotori ai muncii în echipa devenită în timp a doua familie.

Laura Popeea

Manager Yves Rocher Romania, experiență în managementul echipelor de vânzări timp de 17 ani, antreprenor timp de 9 ani, voluntar în proiectul Fundației Comunitare Brașov timp de 3 ani și public speaker. Iubește să lucreze cu oamenii.

Karla Titileanu

Producător Antena 1 Brașov, cu o experiență de aproape 15 ani în televiziune, iubitoare de tot ce e bun și frumos, cu multă creativitate, decorator de case și de turte dulci, om cu idei căruia creierul nu-i dorme nici noaptea. Tranșantă și perseverentă, antreprenor și specialist în comunicare.

PREMII ACORDATE

premii Happy Moms

TRAINERII NOȘTRII

IOANA ANDREEVICI

expert negociator

Modul Negociere

SIMINA TĂRĂBOANȚĂ

formator

Modul Antreprenoriat si planuri de afaceri

COCA STAICU

coach

Modul Coaching

RUXANDRA ALBU

conferențiar univ. dr.

Modul Management

DANA LUPȘA

lector univ. dr.

Modul Comunicare, promovare și imagine

MĂRTURII ALE BENEFICIARELOR
EDIȚIILOR TRECUTE

Pentru mine, această „Școală” a însemnat un pas înainte pentru a avea deplină încredere în forțele proprii, un impuls ferm de a păși în această lume cu picioarele pe pămant și a întreprinde ceva pe cont propriu.

Dacă m-a ajutat acest program? Foarte mult. Pe de-o parte, m-a ajutat să îmi pun ordine în bagajul de cunoștințe pe care îl aveam – știam și făceam anumite lucruri, însă acționam instinctiv. Pe de altă parte, a venit în întampinarea nevoilor mele, nefiind un om al cifrelor.