Business Mom 2

business mom club

Business Mom II

25 aplicații la concursul Business Mom Idea, 8 idei de afaceri selectate, 2 mame singure, 6 mame fără loc de muncă. 6 module de training de dezoltare profesionala in domeniul antreprenoriat si de dezvoltare personala, 40 ore de training, mentorat promovare, 3 afaceri demarate deja. Este bilanțul momentan al primei ediții Business Mom.

Studiile în domeniul psihologiei și studiile realizate în orașul Brașov, arată că odată devenite mame, femeile redescoperă bucuria, creativitatea, energia. Se reinventează. Unele aleg sa se reîntoarca la locul de muncă, altele decid că este momentul să acționeze și devin mame cu normă întreagă. Uneori devin mame singure forțate de împrejurări. Lipsa unui venit constant aduce cu sine însă o luptă între eul de mamă și nevoile financiare ale familiei. De aici pană la nevoia de a transforma creativitatea și energia redescoperite într-o idee de afacere, este doar un pas. Așa s-a întamplat cu mamele din programul Business Mom – Școală antreprenorială pentru mame singure sau fără loc de muncă, toate cu venituri modeste, așa se întamplă cu zeci de mame din Brașov. Așa s-a născut ideea și soluția Business Mom.
Fie că este optometrist si a descoperit pasiunea pentru îngrijirea bebelușilor, fie că este economist și a descoperit pasiunea pentru un stil de viață sănătos, fie că a redescoperit pasiunea pentru lucrul cu lemnul sau obiecte de artizanat, mamele cu venituri modeste din proiectul Business Mom și-au transformat pasiunea în afacere. Au beneficiat de training, mentorat și promovare.
Este doar un exemplu din proiectele cu rezultate cuantificabile pe care le-am demarat și le-am implementat cu pasiune, forță și entuziasm. Fiecare proiect pe care l-am implementat în comunitatea locală a înflorit datorită pasiunii. Pofta de fapte bune, misiunea și satisfacția de a fi voluntar, energia și entuziasmul mamelor care mă întampină mereu și îmi hrănesc bucuria de a merge mai departe, sunt motorul și motivația personală și a organizației pe care o conduc și o reprezint cu mandrie. Îmi doresc să merg mai departe!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Postări recente

Gabriela Brașoveanu – Din iubire pentru oameni

Cine este Gabi?  Inevitabil, cel mai ușor îmi vine să spun cine nu sunt. Dar voi spune cine sunt în …

Citește mai mult

Mădălina Popescu Duport – Iubesc oamenii și-mi iubesc muuult viața

Cine este Mădălina și care este povestea ta? În primul rând, mă bucur mult să ne cunoaștem, și sunt onorată că …

Citește mai mult

Dora Mache, Ioana Grigore și atelierele online

În plină pandemie, Dora și Ioana, au lansat ateliereonline.ro , o platformă de tip marketplace care oferă o selecție de ateliere online, …

Citește mai mult
Shopping Cart
Scroll to Top