Sofia Teleanu – Ambitioasa Si Loiala

Sofia Teleanu

O fericita intamplare a facut ca prezenta Sofiei sa devina o constanta in viata Asociatiei Happy Moms. Legatura creata prin empatie si entuziasm a determinat implicarea ei personala, in calitate de voluntar, dar si a organizatiei pe care o reprezinta, in calitate de Marketing Manager – Eliana Mall – in actiunile si evolutia comunitatii de mamici harnice, vesele si implicate. Sofia este o mama devotata, o persoana vesela si tonica, un om bun si un profesionist desavarsit. Va invitam sa o cunoasteti mai bine.

question Spune-ne cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie sa le stim despre tine.

Sunt o persoană veselă și optimistă, dedicată profesiei și familiei mele. Sunt guvernată de dorința de a învăța, de progres și de excelență. Îmi place să combin într-un mod armonios ceea ce reprezint în plan personal şi ceea ce este nevoie să reprezint în plan profesional. Din prietenie am învățat o parte dintre cele mai importante lecții ale vieții mele de până acum. Albert, băiețelul meu, este dragostea vieții mele.

question Cum esti ca profesioninist ?

Perfecționistă – dorința de a excela este cea care mi-a guvernat întotdeauna activitatea profesională (și personală). Cer foarte multe de la mine, iar ambiția nu îmi permite eșecul. Cele două principii pe care le urmez sunt acelea că “omul sfinţeşte locul” şi întotdeauna “să las ceva frumos în urma mea”. Mă dedic cu plăcere oricărei experienţe profesionale, atâta timp cât găsesc acel „ceva” care să mă stimuleze şi să am libertatea de exprimare necesară pentru a contura acţiuni creative, cu ţintă clară în obţinerea rezultatului dorit. Am învățat să fiu atentă la cei din jur, să îi ascult și să înțeleg principiile care îi ghidează. Orice om are o poveste și, deseori, aceasta este la baza profesionistului.

question Dar ca mama ?

Experiența mea de mamă este destul de scurtă – Albert este în viața mea doar de un an de zile. Un an care mi-a adus bucurii extraordinare, un an în care am învățat să trăiesc și să visez și pentru altcineva, nu doar pentru mine. Sunt o mamă atentă (fără a fi obsedată de orice mișcare a copilului meu), sunt o mamă grijulie (fără a fi sufocantă). Știu că pentru a putea să îi ofer lui Albert cea mai bună educație, va trebui să muncesc, să cresc pas cu pas alături de el și să evoluez. Personal, mi-aș dori ca Albert să fie mândru de caracterul moral neîndoielnic și de realizările profesionale ale părinților lui. Iau fiecare moment așa cum vine și învăț, zi de zi, cum să gestionez situațiile noi care apar. Voi încerca să nu îmi învârt viața în jurul copilului, ci să îi las libertatea de a învăța din fiecare pas, fie și atunci când acesta se încheie cu o căzătură. Zâmbetul de pe chipul lui îmi alungă orice neliniște.

 

question Ce ai face diferit in cariera daca ai avea oportunitatea de a schimba ceva ?

Experiențele sunt cele care ne formează ca profesioniști. Pe scurt, nu aș schimba absolut nimic. Din fiecare situație am învățat ceva important, fiecare pas mă conduce spre ceea ce mi-am proiectat în mintea și sufletul meu. Niciodată, nimic nu este întâmplător, din contră… există un moment pentru fiecare oportunitate. Experiența se acumulează prin acțiuni, iar evoluția profesională este doar o chestiune de opțiune personală.

question Ce inseamna pentru tine familia ?

Totul. Familia înseamnă acasă, bucurie, energie, dorinţa de a trăi armonios. Atât familia care mi-a fost dată, cât și cea pe care am ales-o. Mihai, soțul meu, este cel care mi-a dezvoltat simțul practic și ce înseamnă să ai coloană vertebrală în orice situație.
În cea de-a doua categorie intră și prietenii, mai bine spus prietenele mele. Ele conturează acel cerc de oameni foarte apropriati, de suflet, cu care împărtășesc o dragoste necondiționată; ele – Cristina, Liliana și Oana – sunt cele alături de care am învățat cu adevărat definiția cuvintelor „loialitate” și „prietenie”.

question Dar cariera ?

Cariera este ca o carte cu foarte, foarte multe pagini. Indiferent de cât de interesantă este, indiferent de cât de mult îți place, îndiferent câte ore te ține prinsă între cuvinte și printre rânduri, uneori trebuie să o așezi pe noptieră și să revii în realitate. Cariera este parte din mine. Nu este cea care mă definește întru totul ca persoană, dar este o componentă esențială.

question Ce planuri de viitor ai ?

Evoluția personală și profesională. Voi căuta să devin femeia care știu că pot deveni. Voi continua să visez și să îndeplinesc vise, voi continua să învăț, să ascult și să înțeleg. Voi continua să mă bucur de oamenii dragi și de momentele de fericire – atunci când vor veni și indiferent de cât de scurte pot fi.

question 3 ganduri pentru Happy Moms

Happy Moms este o nouă provocare pe care o voi aborda cu seriozitate și profesionalism. Voi face tot posibilul pentru a ajuta ca voluntar în materializarea proiectelor și în îndeplinirea obiectivelor asociației. Proiectele în care mă implic sunt cele în care cred și care îmi aduc onoare. Happy Moms este un astfel de proiect. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a ajuta!

question 5 cuvinte care te caracterizeaza

Loialitate, Pasiune, Iubire, Ambitie, Cunoastere

 

Interviu realizat de Eliza Biro (redactor suntpitic.ro)

2017-10-03T11:57:27+00:00

Leave A Comment

Web Analytics