Din Pasiune Pentru Ceai

Qwan Ki DO!

O Arta martiala este ceva care se practica, se simte, se traieste…

Si asa incepe povestea noastra, a stilului Qwan Ki DO!

 

Ce inseamna de fapt sa practici ? Inseamna atractie, inseamna dorinta, inseamna mandrie, inseamna spirit, inseamna fizic? cred ca toate la un loc! si pentru toate e nevoie de rabdare; si de maturitate.
Si da, este pentru toata lumea, dar de fapt nu pentru oricine, ci doar pentru cei care sunt alesi !

Qwan Ki Do, una dintre cele mai vechi si in acelasi timp, una dintre cele mai contemporane Arte Martiale Vietnameze! De ce vechi? Pentru ca maestrii maestrilor nostri au pus bazele, ca in orice temelie…si de ce contemporane? pentru ca aceste baze sunt pastrate si acum nealterate, puse in lumina vietii actuale. Aceeasi cale de demult, prin corpuri si ganduri de acum….

Si da, Qwan Ki Do- ul cere un efort deosebit in practica, dar aduce echilibru fizic, mental si emotional; ce ar fi emotia fara corpul care sa o exprime? o parte din intreg?Noi cautam intregul si cu rabdare il gasim, il descoperim. Doar lupta cu noi ne ajuta sa il pastram!
Usor usor, vom vorbi despre prietenie si respect, incredre si loialitate, despre vointa si tenacitate, competenta si intelepciune, despre putere de lupta si cavalerism, sinceritate si armonie, despre curaj si bucurie, dorinta de victoerie!
…o sa vorbim despre Qwan KI DO!

10476023 542532492542753 2184351935451036008 n „Surasul este pentru fata , tot ceea ce este muzica pentru ureche”

THAY CHUONG MON PHAM XUAN TONG- fondator al metodei QWAN KI DO – QUAN KHI DAO (denumirea vietnameza)

…va invit sa suradeti pana data viitoare si mereu !

Cu drag, Carmina Nicolescu – centura neagra 1 dang Qwan Ki Do

2017-10-12T05:17:17+00:00

Leave A Comment

Web Analytics