Loading...
Scoala antreprenoriala pentru femei 2017-10-05T12:27:55+00:00

SCOALA ANTREPRENORIALA PENTRU FEMEI

Ce este si cum se desfasoara?

Școala antreprenorială este un program complex de training, mentorat si promovare pentru femei care isi doresc sa devina antreprenor. Este structurat pe module de cate 1 lună și presupune participarea în fiecare zi de marți, în intervalul 18.00-20.00 la activități specifice – training (6 module, respective 6 luni) și mentorat (12 întalniri distincte cu oameni de afaceri din varii domenii, respective 3 luni).

La finalul celor 9 luni de training și mentorat, urmează o perioadă de 3 luni alocată promovării afacerilor nou înființate sau dezvoltate – interviu pe web-site-ul Happy Moms, marcare pe harta femeilor antreprenor, participare la Business Mom Club, eventuale apariții la emisiuni TV locale.

Pana acum, in 2 editii, au fost demarate 10 initiative, 10 afaceri care au fost dezvoltate in Brasov.

Cand incep inscrierile si cat dureaza?

Înscrierile se realizează în fiercare an, începand cu data de 11 februarie, pe adresa contact@happymoms.ro cu subiectul Vreau să devin antreprenoare!. În urma înscrierii, participantele vor primi un formular standard de evaluare a ideii de afacere.Concursul este jurizat de cadre didactice de la Facultatea de Științe Economice și de oameni de afaceri din Brașov.

Rezultatele se afiseaza pe data de 1 martie, cursurile încep din data de 15 martie.Scoala antreprenoriala, de mentorat si motivare Business Mom demareaza anual cu un concurs de idei de afacere. Pot participa femei care au testat deja ideea de afacere – in randul prietenilor, cunoscutilor. Proiectul se deruleaza GRATUIT pentru mamele singure, care au la dispoziție 5 locuri. Orice alta categorie de mame va achita 1500RON, sustinand astfel editia urmatoare a Business Mom.

IMPREUNA PENTRU FAPTE BUNE!

„Educatia este imblanzirea unei flacari, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM