Loading...
Școala antreprenorială pentru mame 2019-03-10T20:06:59+00:00

ȘCOALA ANTREPRENORIALĂ PENTRU MAME

Ediția 2019

Datorită feedback-urilor voastre, dragi mămici, reorganizăm acest concept, astfel încat să vină în întampinarea nevoilor voastre în cel mai potrivit mod. Revenim în septembrie 2019 cu vești noi!

Luca Oana

Ce este si cum se desfasoara?

Școală antreprenorială este un program complex de training, mentorat și promovare pentru femei care își doresc  devină antreprenor. Este structurat pe module de câte 6 ore și presupune participarea în fiecare zi de marțiîn intervalul 18.00-20.00 la activități specifice – training (6 module) și mentorat – doar pentru cele care îndeplinesc cerințele suplimentare primite de la traineri (4 întâlniri distincte cu oameni de afaceri din varii domenii).

Comunicarea se realizeză în cadrul unui grup închis unde cursantele pot adresa întrebări suplimentare trainerilor, pot dialoga și unde postează rezultatul temelor primite de la traineri.

Trainerii au experiență de peste 5 ani în educația adulților, cu mii de ore predate la activ.

La finalul programului de training și mentorat, pentru cele care au parcurs integral acest program, urmează o perioadă de alocată promovării afacerilor nou înființate sau dezvoltate – interviu pe web-site-ul Happy Moms, marcare pe harta femeilor antreprenor, participare la Business Mom Club, eventuale apariții la emisiuni TV locale.

Până acum, în 3 ediții, au fost demarate 13 inițiative, 13 afaceri care au fost dezvoltate în Brașov.

Școala antreprenorială pentru mame

Școala antreprenorială pentru femei

Școala antreprenorială pentru femei

Școala antreprenorială pentru femei

Mărturii ale cursantelor

Scoala Antreprenoriala

Când încep înscrierile și căt durează?

Școală antreprenorială, de mentorat și motivare Business Mom demarează anual cu un concurs de idei de afacere. Pot participa femei care au testat deja ideea de afacere – în rândul prietenilor, cunoscuților. Proiectul se derulează GRATUIT pentru mamele singure, care au la dispoziție 5 locuri. Orice altă categorie de mame va achita 1500RON – 70% înaintea începerii programului și 30% pană la finalul lunii mai a anului în care se derulează programul, susținând astfel ediția următoare a Business Mom.

Înscrierile se fac în fiercare an în luna ianuarie/februarie pe adresa contact@happymoms.ro, cu un mesaj cu subiectul Vreau  devin antreprenoare!

În urmă înscrierii, participantele vor primi un formular standard de evaluare a ideii de afacere. Concursul este jurizat de cadre didactice de la Facultatea de Științe Economice și de oameni de afaceri din Brașov.

Rezultatele se afișează pe dată de 1 martie, cursurile încep cel mai tarziu pe data de 15 martie.

ÎMPREUNĂ PENTRU FAPTE BUNE!

„Educația este îmblânzirea unei flăcări, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM
Web Analytics