Loading...
Business Mom Club Sibiu 2017-10-26T14:01:24+00:00

Business Mom Club Sibiu

Business Mom Club este o initiativa demarata in scopul sprijinirii proiectului Business Mom, care consta in networking si socializare, lunare. Accesul se realizeaza pe baza de contributie anuala, membrele clubului beneficiaza de reduceri la partenerii clubului si de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms. Intalnirile membrelor clubului se realizeaza lunar, existand si intalniri informale cu diverse ocazii, lunare de asemenea.

BMC Sibiu

Mariana Tălmăceanu – Community manager; Lidia Bădilă – PR Happy Moms Sibiu

Mariana Talmaceanu

Community Manager

Mariana Talmaceanu

Până în vara lui 2016 viața mea se derula în rutina zilnică, ajunsesem la un automatism care pe lângă faptul că mă făcea să acționez instinctiv îmi inducea și o stare de uzură.

    Am descoperit asociația Happy Moms, am participat la o intâlnire Businsess Mom Club Sibiu și am decis pe loc, să fiu voluntar al acestei asociații. Din acel moment viața mea s-a schimbat, am devenit mai pozitivă, am învățat cât de importantă este pentru o persoană stima de sine. Am început să investesc în mine și în dezvoltarea mea personală. Am urmat și  cursul de Public Speaking Sibiu care m-a ajutat enorm să mă descopăr, să îmi recapăt încrederea în mine.A face voluntariat înseamnă să ajuți fără să fi recompnesat material pentru ajutorul pe care îl oferi. Și ce poate fi mai frumos decât să vezi mulțumire, recunoștință și zâmbet pe fețele celor din jurul tău!

    Obiectivul meu este să investesc în continuare în dezvoltarea personală, să îmi ajut semenii, să mă implic cât mai mult în activitatea pe care o desfășor în cadrul asociației Happy Moms și alături de celelalte voluntare, să facem ca și până acum, să se întâmple lucruri frumoase și utile.

    Mă numesc Mariana Tălmăceanu de profesie economist, sunt din Sibiu și îmi desfășor activitatea în  cadrul unei instituții de stat.Sunt un berbec ambițios, încăpățânat și perseverent. Sunt căsătorită și mamă a unui băiat de 20 de ani care înseamnă TOTUL pentru mine.

Web Analytics