Loading...
Business Mom Club Sibiu 2018-12-01T08:57:21+00:00

Business Mom Club Sibiu

Business Mom Club este o initiativa demarata in scopul sprijinirii proiectului Business Mom, care consta in networking si socializare, lunare. Accesul se realizeaza pe baza de contributie anuala, membrele clubului beneficiaza de reduceri la partenerii clubului si de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms. Intalnirile membrelor clubului se realizeaza lunar, existand si intalniri informale cu diverse ocazii, lunare de asemenea.

BMC Sibiu

Adina Lukacs – Community Manager; Cristina Vadastreanu – Online Community Manager

Adina Lukacs

Community Manager

Business Mom Sibiu

Adina Lukacs, EMBA

CO-FOUNDER, www.librariadevinuri.ro

         Adina a lucrat peste 13 ani în industria de publishing pentru copii. Şi-a început cariera în calitate de Manager de Vânzări Publicitate pentru diverse publicații pe care firma le avea in regie de media la momentul respectiv și a avut șansă să lucreze în mai toate departamentele editurii Media Service Zawada Publishing. Mare parte din timp l-a petrecut în companie ca și Director de Marketing, poziție care  i-a adus cele mai mari satisfacții profesionale, iar ulterior a fost numită Director General.      

     Spirit antreprenorial, Adina împreună cu soțul ei și un alt asociat, lansează în 2014 magazinul online de vinuri romanești & accesorii pentru servirea vinului www.librariadevinuri.ro , ca urmarea firească a absolvirii unui program de Executive MBA în cadrul Asebuss în colaborare cu prestigioasa universitate Kennesaw State University din Atlanta, USA.

   În prezent deține cel mai frumos și plin de provocări job, acela de mamă a unei fetițe de 1 an. A învățat multe din aceasta poziție, în special cum să se organizeze mai bine, astfel încât să poate îmbina armonios cele doua job-uri,  cel de antreprenor și cel de mamă.

Cristina Vadastreanu

Online Community Manager

Testimonial
Web Analytics