Loading...
Business Mom Club Cluj 2018-12-01T09:11:27+00:00

Business Mom Club Cluj

Business Mom Club este o initiativa demarata in scopul sprijinirii proiectului Business Mom, care consta in networking si socializare, lunare. Accesul se realizeaza pe baza de contributie anuala, membrele clubului beneficiaza de reduceri la partenerii clubului si de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms. Intalnirile membrelor clubului se realizeaza lunar, existand si intalniri informale cu diverse ocazii, lunare de asemenea.

BMC Cluj

Cătălina Cobiltean – Community manager; Roxana Pantilimon – Online Community Manager

Cătălina Cobiltean

Community Manager

Catalina

Cătălina este o idealistă romantică, îi plac mâncarea simplă și bună, călătoriile și filmele de epocă. Este mamă de doi năzdrăvani, motiv pentru care are mai puțin timp pentru ultimele două, însă strecoară în viața sa câte puțin din toate. Este economist de profesie, care a visat să devină cântăreață și se bucură să cânte copiilor orice i se solicită. Ca oricărei fecioare, îi place ordinea, dar a învățat să trăiască și fără ea, și caută neîncetat echilibru în tot ceea ce face. Este omul pe care toți îl cred bun la cifre și organizare, care însă este mereu în căutare de oameni frumoși și relații din care are de învățat. La Happy Moms le-a găsit pe toate.

Roxana este o idealistă romantică, îi plac mâncarea simplă și bună, călătoriile și filmele de epocă. Este mamă de doi năzdrăvani, motiv pentru care are mai puțin timp pentru ultimele două, însă strecoară în viața sa câte puțin din toate. Este economist de profesie, care a visat să devină cântăreață și se bucură să cânte copiilor orice i se solicită. Ca oricărei fecioare, îi place ordinea, dar a învățat să trăiască și fără ea, și caută neîncetat echilibru în tot ceea ce face. Este omul pe care toți îl cred bun la cifre și organizare, care însă este mereu în căutare de oameni frumoși și relații din care are de învățat. La Happy Moms le-a găsit pe toate.

Roxana Pantilimon

Online Community Manager

Web Analytics