Business Mom Club București 2019-08-28T07:58:18+00:00

Business Mom Club București

Business Mom Club este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Business Mom Club Înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

Fie ca ești sau nu mămică, antreprenor sau nu, dacă ești interesată să afli lucruri noi și de să cunoaști alte femei cu interese comune, aici e locul perfect pentru tine!

Pe parcursul întâlnirilor, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de invitații noștri, într-un cadru ideal pentru networking, socializare și învățare.
Noi iubim copiii, însă credem cu tărie că aceste ore merită petrecute doar împreună cu alte mămici, așa că pentru buna organizare vă rugăm să lăsați copilașii în grija tăticilor sau bunicilor.

Locuri limitate (25), voie bună nelimitată!

Gazda evenimentelor este Cristina N. Stancovici, Community Manager pentru Bucuresti alături mereu de o invitată specială care va împartăsi din experienta eu sau va răspunde întrebarilor voastre.

Contribuția pentru participare este de 50 de lei ( în contul Asociației Happy Moms: RO71BTRLRONCRT0252540401, Banca Transilvania sau prin PayPal folosind butonul Donate: http://happymoms.ro/donate/). Fondurile se îndreaptă spre finanțarea proiectelor Happy Moms (Business Kid- educație financiară pentru copii). Pentru plată, menționați „contribuție BMC Bucuresti” . Membrele Business MoM Club beneficiază de gratuitate!

Cristina N.Stancovici

Community Manager of Happy Moms București

…despre Cristina N. Stancovici

Bună, eu sunt Cristina, îmi poți spune Cris, sunt un om cu drag de viață și îndrăgostită iremediabil de familia mea!

Copii mei sunt cel mai prețios dar primit de la viață și datorită lor, astăzi pășesc pe drumul meu înfăptuind misiunea vieții mele aceea de a împărtăși cu ceilalți beneficiile ascultării, întrebărilor și a depășirii obstacolelor prin prezența și autenticitate.

Inginer și economist de profesie, știu că orice problemă are soluție. vreme de 15 am găsit soluții în corporații pentru business și pentru angajați. de doi ani însă, sunt Coach, Strateg personal și ajut oamenii să treacă peste concepte învățate, să își creeze propriul sistem de sprijin.

Coaching-ul este un stil de viață de acum pentru mine iar prin prezența în comunitatea Happy Moms mi-am propus să contribui la construirea relațiilor între oameni bazată pe principii sănătoase de comunicare.

E-mail – bucuresti@happymoms.ro

Telefon: 0724 837 869

Web Analytics