Business Mom Club București 2019-05-27T12:32:41+00:00

Business Mom Club București

Business Mom Club este o inițiativă demarată în scopul de a crea o comunitate de femei antreprenor care fac afaceri din pasiune, care se sprijină cu recomandări și informații, și care prin contribuțiile financiare proprii, susține educația financiară a copiilor și educația antreprenorială a tinerilor. Business Mom Club Înseamnă pe de o parte networking și socializare, lunare, pe de altă parte fundraising pentru proiectele de educație derulate în fiecare comunitate în care activăm.

A 3-a intalnire Business MoM Club din Bucuresti are loc pe 13 iunie, la Santhe Fitoceainarie!

Doamne și domnișoare minunate, cu drag de antreprenoriat, va asteptam asadar la prima întâlnirea Business MoM Club de la Bucuresti!

Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!

Pe parcursul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de invitații noștri, într-un cadru ideal pentru socializare și învățare.

Iar noi iubim copiii, însă credem cu tărie că aceste ore merită petrecute doar împreună cu alte mămici, așa că pentru buna organizare vă rugăm să lăsați copilașii în grija tăticilor sau bunicilor.

Locuri limitate (25), voie bună nelimitată!

Te asteptam asadar la a 2-a intalnire de networking si dezvoltare personala & antreprenoriala! 13 iunie, incepand cu ora 10.00. Gazda evenimentului este Daniela Irimia, community manager pentru Bucuresti

Invitata speciala: Cristina Oţel, trainer, coach, bloger, mama de doi, freelancer. Vom vorbi si vom intelege care sunt cele mai frecvente credinte limitative pe care le avem atunci cand vine vorba de afaceri!

Contribuția pentru participare este de 50 de lei ( în contul Asociației Happy Moms: RO71BTRLRONCRT0252540401, Banca Transilvania sau prin PayPal folosind butonul Donate: http://happymoms.ro/donate/). Fondurile se îndreaptă spre finanțarea proiectelor Happy Moms (Business Kid- educație financiară pentru copii). Pentru plată, menționați „contribuție BMC Bucuresti” . Membrele Business MoM Club beneficiază de gratuitate!

Înscrie-te folosind formularul de mai jos, sau trimite direct email la bucuresti@happymoms.ro. Locul tau este confirmat după efectuarea plătii.

Daniela Irimia

Community Manager of Happy Moms București

Daniela Irimia este o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare personală al fiecaruia dintre noi. 

Este mamă de băiat, soție, trainer, speaker, autor și înainte de toate, antreprenorCu peste 10 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, a ales să își dedice ultimii ani dezvoltării personale – dezvoltarea ei, a copilului ei și apoi a celorlalți oameni cu care interacționează, de la prieteni la oamenii din sala de curs și femeile din comunitățile pe care le formează.

Prin proiectul Femeia Independenta, vrea să ajute femeile să devină independente emoțional, psihologic, fizic și financiar. Pentru că femeia poate fi orice își dorește dacă vrea, dacă are susținere și îndrumarea potrivită. Și asta facem împreună și la Happy Moms.

Contact Bucuresti

E-mail – bucuresti@happymoms.ro

Telefon: 0724 837 869

Web Analytics