Loading...
Business Mom Club 2017-12-28T12:35:19+00:00

Business Mom Club

Business Mom Club este o initiativă demarata în scopul de acrea o comunitate de femei antreprenor care se sprijină cu recomandări și informații, care constă în networking și socializare, lunare. Accesul se realizează pe bază de contribuție anuală, membrele clubului beneficiaza de reduceri la partenerii clubului și de un interviu publicat pe web-site-ul Happy Moms la achitarea contribuției anuale integrale. Întalnirile membrelor clubului se realizează lunar, fiind de asemenea organizate și întalniri informale ,cu diverse ocazii, pentru socializare.

Clubul își desfășoară activitatea în Brașov, Sibiu, Făgăraș și Cluj.

Va incurajam sa construim impreuna o comunitate, participarea clientilor, furnizorilor sau a oricaror femei care au afaceri si credeti ca ar fi interesate sa ne cunoasca, este un mare plus pentru toti cei implicati! De doua ori pe an alegem si premiem ambasadoarea Business Mom Club – femeia care crede atat de mult in noi incat aduce noi membre – si cea mai activa membra a clubului – cea care, prin recomadari, genereaza cea mai mare cifra de afaceri suplimentara pentru membrele clubului!

Va asteptam cu drag!

Business MoM Club oferă femeilor acces la informații și oameni care le pot ajuta în dezvoltarea personală și a afacerii lor. Se creează astfel o comunitate menită să sprijine cu drag doamnele și domnișoarele interesate de antreprenoriat.

Întâlnirile Business MoM Club au loc lunar iar ocazional se pot organiza și întâlniri informale pentru membrele clubului.

Această comunitate presupune prezența regulată la întâlnirile lunare, însă înțelegem faptul că diverse provocări pot interveni în activitatea membrelor. Pentru a sigura o bună desfășurare a întâlnirilor și o dezvoltare continuă a comunității avem un regulament care va fi făcut cunoscut fiecărei membre încă de la înscriere.

Suntem într-o continuă colaborare, nu și în competiție. Membrele Business MoM Club se alătură comunității pentru a susține, motiva, informa și a oferi recomandări celorlalte membre. Cu acest scop în minte, cu siguranță toate membrele vor avea doar de câștigat și vor face networking de calitate.

Pe lângă beneficiile pe care le aduce calitatea de membră, precum reduceri la parteneri, un interviu pe site-ul Happy Moms, reduceri la evenimentele Happy Moms, membrele pot beneficia și de o creștere a sumei generate din recomandări și referințe, în urma promovării afacerii lor în cadrul întâlnirilor. Totodată, prin prezența la întâlniri, se oferă acces la datele de contact ale celorlalte persoane prezente.

Membrele Business MoM Club pot fi antreprenori sau doar femei în căutare de idei noi, susținere și networking în vederea deschiderii unei afaceri pe viitor.

Așteptăm ca fiecare membră să participe regulat la întâlniri, să achite taxele la timp, să fie punctuală, să respecte celelalte membre și invitații la întâlniri și totodată să contribuie la creșterea și bunăstarea comunității.

  • Absențele trebuie “anunțate” pe grup, înainte de întâlnire.
  • Membrii ajung la timp și rămân pentru întreaga întâlnire de networking.
  • Membrii trebuie să anunțe grupul despre absența pe o perioadă mai lungă, precum vacanță sau alte probleme personale care pot apărea.
  • Dată fiind importanța întâlnirilor regulate de networking, membrii nu ar trebui să lipsească mai mult de 4 întâlniri pe an.
  • Membrii sunt încurajați să caute diverse oportunități pentru a aduce invitați la întâlnirile echipei, scopul principal al acestora fiind relaționarea și diversitatea.
  • Membrii trebuie să păstreze un standard de integritate personală și de business și să interacționeze cu profesionalism cu ceilalți membrii și recomandări.

Pentru detalii referitoare la modul de înscriere în club, vă rugăm să o contactați pe doamna Alexandra Ciucanu – Online Community Manager sau Adriana Handarîc – Community Manager sau să trimiteți un e-mail la adresa businessmomclub@gmail.com.

IMPREUNA PENTRU FAPTE BUNE!

„Educatia este imblanzirea unei flacari, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM
Web Analytics